2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
ya ben biraz tedirgin olduğum için yemek arasında da bol bol su veriyorum açıkçası boğazında bir şey kalmasın, yutması kolay olsun diye. belki gerek yok ama yine de veriyorum. emmesini etkilemedi kendi adıma. hatta şaşırtıcı bi şekilde ek gıdaya geçince iştahı daha da arttı. öncekinden daha fazla emmek istiyor. belki büyüdüğü içindir.

Kızlar yeniden anne olsam şunu kesinlikle yapmam dediğiniz şeyler neler ya da yeni anne olacak birine vereceğiniz ilk tavsiye?
Benim kesinlikle memede uyutmamak ilk aylardan itibaren zorlasa da yatağında kendi kendine uyutmayı öğretmek olurdu. Büyüdükçe her şey çok daha zor çünkü

Tarhana domatesli miydi acaba ben ondan korkuyorum biraz

Kreşe gidiyor işte onun çocuğu zaten hep öyle her kış başlangıcından yaza kadar çocuk devamlı hasta. Bugün daha iyi gibi ilaç fayda etti gibi bakalım. Sağol canım çok dikkat edin gerçekten insan çok üzülüyor

Tarhana domatesli miydi acaba ben ondan korkuyorum biraz
benim verdiğim tarhanada domates, kapya biber, havuç, ıspanak, pırasa, brokoli hatırladıklarım bunlar, toplam 10 sebze vardı. organik ürünler satan bi yerden aldım. bi sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…