2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Aynen tam o sebepten ben de başka marka zeytinyağı almıştım. Sonra şikayetvarda bi sürü şey okudum
Eşin bizim karar mercimiz Beyorganiği de beğeniyorsa ondan alayım ya, onda meyve özleri filan da hoşuma gidiyordu. Sağol canım

Kızlar ya benim bebiş elma armut muz hiçbirini beğenmedi yoğurtladım verdim yine beğenmedi böyle ekşitiyor suratını ama avokadoyu çok beğendi

Kızlar ya benim bebiş elma armut muz hiçbirini beğenmedi yoğurtladım verdim yine beğenmedi böyle ekşitiyor suratını ama avokadoyu çok beğendi
Avokadoyu beğendiyse süper canım. Ona karıştırıp denersin. Avokado-muz çok güzel oluyor. Elma, armutu da irmikli muhallebi gibi yaparsın sonra olmazsa. Kızım da elmaya çok yüz buruşturdu, tatlıydı elmalar ama beğenmedi. Ben de onu öyle muhallebi gibi deneyeceğim

ben de ocean kullanıyorum da bize doktor özellikle 400 IU olanı söyledi. şimdi 600 görünce aklıma geldi yazayım dedim. ama neden 400 dedi bilmiyorum. farkını bilen biri yazar belki

valla ben de darlandım ama bi noktada salıcam gibi dkdjdj bir şeyi alsam başka bir yerden cortluyorum. lor aldım mesela içinde %1 kaya tuzu var. bana tadı tuzlu geldi sanki ama emin de olamadım of. yüzde 1 sorun teşkil eder mi sizce?

ben de hemen hemen her şeyi beyorganikten aldım sertifikaları falan var, güvenilir geldi. tarhana alacaklar için tarhanası da güzel bu arada

Ben bu osman hocayı da bazen anlamıyorum ya 7 aylık 8.5 kiloya kilosu geriden geliyo küçük bebek demiş ne alaka değil ki normal kilosu?
Aa bende gordum onu hatta size sorcaktım ironimi yapıyor die. 6. Ayda dogum kilosunun 2 katı olmasını 1 yaşında 3 katı olmasını beklıyorlar genelde. Dedim heralde ironi yağıypry kadına kızıyor. Bazıları cünkü iey yazıyo benegüm 5 aylık 11 kilo az mı. Bana az hibi geliyor falan

Yok ya ironi yaptıkları anlaşılıyo tam tersi anlamış olabilir belki ama 8.5 aylık 7 kilo gibi şaşırdım çünkü

Canım merhaba ben çok aktif degilim yani aslında aktif okuyucuyum ama çok yazmıyorum hatırladıgım sende bebegini sadece mamayla besliyordun meme almıyordu degil mi ? Bir konu danışmak istyorum da
Evet sadece mama ile besleniyor şuan 3 aydan sonra komple mamaya döndük nedir danışacağın acaba?

İki gündür ağzına mama koymuyor ne yapacağımı şaşırdım dünden beri aç geziyor çocuk keyfi yerinde ama içmiyor aç kalmasın diye ek gıda yapıyorum bizim ek gıda sevdası sanırım mamanın sonunu getirecek ya

Evet sadece mama ile besleniyor şuan 3 aydan sonra komple mamaya döndük nedir danışacağın acaba?
Benim bebegimde öyle . Geceleri beslenme durumunu nasıl ayarlıyorsun ? Mama içen çocuk gece uyur diyorlar benim bebegim 2 saate bir kalkıp mama istiyor vermezsem uyumuyor . Sen her uyandıgında mama veriyor musun acaba ben mi böyle alıştırdım meme emen çocuk gibi sanki

Şöyle gece 10 gibi bi beslenme yapıyorum sonra uyutuyorum 4 saate göre devam ediyorum ben mesela 10 dan sonra gece 2 de beslenmesi lazım 2 de uyanmıyor ama 2 buçuk gibi vızıldamaya başlıyor ağlıcak gibi yapıyor uyanmaya başlıyor tam uyanmadan hemen gidip mamasını yapıp veriyorum ayrıca uyanmama gibi bi durum olmuyor acıkınca valla hemen açıyor gözleri gece Bi daha da zor uyutuyorum saatli verirsen eğer her uyandığında vermek zorunda kalmazsın mümkünse tam uyanmadan işaretleri yakala ve hemen mamayı uyku arasında ver

Çok derin uyuyorum sanırım işaret falan yakalayamıyorum baya aglıyor uyanıyor ancak öyle uyanıyorum . Bebeginiz kaç aylık benim bebegim 6 aylık oluxak 10 gün sonra ama hala 2 saate bir acıkıyor asla uzamadı bu süre

ben de ocean kullanıyorum da bize doktor özellikle 400 IU olanı söyledi. şimdi 600 görünce aklıma geldi yazayım dedim. ama neden 400 dedi bilmiyorum. farkını bilen biri yazar belki
Dozu ağır gelir o yüzden. Böbreklerini yorar. Ben mesela 1000 ünite kullanırım ama d vitamim iyiyse bana ağır gelir. O yüzden bebeklere 400 ünite yeterli

Acaba mamayı mı az yapıyorsun kaç ml içiyor 7 ay 5 günlük oldu benim bebiş ama bizim iki üç aydan beri bu şekilde devam ediyoruz benim uykum çok hafiftir kafasını çevirse bile uyanıyorum.

İçeriği böyle canım. Bugün de püşirmiştim biraz hasta diye oğlum. Normal tuzsuz tarhana gibi ben beğendim

Eklentiler

• IMG_6955.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 23
Burdan hiç alışveriş yaptın mı? Güvenilir mi? Tamam ben nedense seni doktorunu güvenilir buluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…