- 25 Ocak 2024
- 795
- 687
- 23
- 29
Neden vermiyorsunuzBen şırınga ile veriyordum ama artık vermiyorum
bir de iki gündür ppffffffff yapıyor dudaklarıyla her yer tükürük oluyorTam olarak aynıbir de ağzının her yerinde gezdiriyor arkalara gidemeyince de sinirleniyor benimki. Ama sert oluşu hoşuna gidiyor bence
alıştırma bardağıyla veriyorum ama bizimki sevmedi suyu ya. yemek arasında bazen de kaşıkla veriyorum içtiğinden emin olmak için çünkü alıştırma bardağıyla verince anlayamıyorum ne kadar içtiğiniBebişlere suyu neyle veriyorsunuz
+- yan yana
Maşallah sizeBiz başladık desteksiz şu an rekorumuz 10 dakika sonra yorulup atıyor kendiniAma benimki kedilere kudurduğundan hırsından ya. Basması da var mesela şu an baya tüm ayak basıyor hatta doktor kontrolde baktı dedi ki sen yürüteç hoppala ne istersen alabilirsin basmayı öğrenmiş artık şekli bozulmaz yürür bu dedi. Bir de emekleme pozisyonuna getiriyor kendini ama sonra bırakıyor sanırım kolları güçsüz azıcık
Bizim de sorunumuz su kızlar ya sulukla asla içmiyor biberonla da süt içmeye alıştığı için su tadı gelince bırakıyor bardaktan içmek istiyor öyle de genzine gidiyor kaşık ya da bardak harici içiremiyorum. Suluk olarak siz ne aldınız?
Ya tabi güzel uyusunlar da nasıl olursa olsun bence deYa benim bebek pispisla falan uyuyordu. Mis gibiydi noldu bozuldu. Artık uyumuyor. Zar zor emerse falan. Bizim denge düzen değişti. Çokta takmamak mi lazım Acaba nasıl uyuduğunu.
Bizimde böyle ptlatsa rahat edicekler ama çıkmamış daha
Çay kaşığı ile. Diğer tüm yöntemlerde su genzine kaçıyor nefes alamıyor korkutuyor beniBebişlere suyu neyle veriyorsunuz
Hastalık da atlattığı için korkuyorum huzursuzluğu ondan mı diye umarım diştendir.Bizimde böyle ptlatsa rahat edicekler ama çıkmamış daha
Nasıl bir huysuzluk ?Hastalık da atlattığı için korkuyorum huzursuzluğu ondan mı diye umarım diştendir.
Tabak konusunda çok para harcama çünlü bazı bebekler silikondan yemeyi sevmiyo. Benim arkadaşım bunu yaşamıştı dünya kadar para verdiği oioi marka seti bırakıp cama geçtiğimde bebiş yemeye başladı.Kızlar ek gıda alışverişi yaptınız mı ? Doktora gitmeden alayımmı onu mu bekleyeyim bilemedim gereksiz birşeye para da vermek istemiyorum neler aldınız tabak önlük pişirme aparatı bi de ısı ölçer yetermi
Uygunundan alıcam canım bunu duymuştum. Aa evet suluğu doktlra sormaya gerek varmı bir de ek gıda kitabına şuan ihityacjmız varmıTabak konusunda çok para harcama çünlü bazı bebekler silikondan yemeyi sevmiyo. Benim arkadaşım bunu yaşamıştı dünya kadar para verdiği oioi marka seti bırakıp cama geçtiğimde bebiş yemeye başladı.
Suluk ekleyebilirsin listeye bir de cam rende
Benimki de onu yapmaya çalışıyor bide nefesiyle yanaklarını şişiriyor da yapmaya çalışıyor ama tam beceremiyor sürekli denemeye devambir de iki gündür ppffffffff yapıyor dudaklarıyla her yer tükürük oluyorbu da yeni başladı
Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik bu ay sadece 250 gram gibi bir şey almış oğlum kilosu hep öndeydi kilolu doğmuştu zaten derdim kiloda değil ama düzenli kilo alması lazım diye düşündüm doktorda yanlış hesaplamışım sonradan fark ettim soramadım doktora da
Evet ama birden yavaşlayınca tedirgin oldum. Haklısınız gerçi doktorda söylerdi illaki biz anneler hemen telaş yapıyoruzBir süre sonra kilo alımları yavaşlayacakmış zaten. Bir de önden gidiyorsa dengeliyor da olabilir. Doktor bir sorun görse söylerdi size :) İçinizi ferah tutun.
Canım kedilerin derdine tamamen evde 2 kedi car sürekli onların peşinde ama komik olan benimki dönmüyorKız maşallah nasıl ilerlediniz bu kadarbenimki sağa sola yıkılıyor bugün biraz sert yıkıldı heralde baya ağladı. Şu an tek yapabildiği yüz üstü kendi etrafında dönmek ileri geri gidemiyo
Munchkin bizde de var canım diş kaşıyor onunla sadeceMaşallah sizedoktor bize de böyle dese keşke, annem pusuda bekliyor yürüteç almak için bizim de kollar güçsüz ama çok hırslanıyor. İnşallah güzelce emeklemeye geçerler suluk için de ben aventin alıştırma bardağını almıştım ama sonra herkes munchkin önerince onu da aldım, o pipetli. Henüz kullanmadım ama pipetten çekmeyi çözerse o çok güzel, bi dene istersen canım.
Bizimki de köpeğe deliriyo ama hiç faydası olmadıCanım kedilerin derdine tamamen evde 2 kedi car sürekli onların peşinde ama komik olan benimki dönmüyorDönemeden yürüyecek galiba küçük adamım. Gelişim gerçekten çocuktan çocuğa farklı
Munchkin bizde de var canım diş kaşıyor onunla sadeceTuruncu aldım dikkat çeksin diye çekiyor ama sadece dişini kaşımak için mantığı çözemedi henüz Bizim de dedeler aldı hemen bu anı bekliyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?