2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Tam olarak aynı bir de ağzının her yerinde gezdiriyor arkalara gidemeyince de sinirleniyor benimki. Ama sert oluşu hoşuna gidiyor bence
bir de iki gündür ppffffffff yapıyor dudaklarıyla her yer tükürük oluyor bu da yeni başladı

Bebişlere suyu neyle veriyorsunuz
alıştırma bardağıyla veriyorum ama bizimki sevmedi suyu ya. yemek arasında bazen de kaşıkla veriyorum içtiğinden emin olmak için çünkü alıştırma bardağıyla verince anlayamıyorum ne kadar içtiğini

Maşallah size doktor bize de böyle dese keşke, annem pusuda bekliyor yürüteç almak için bizim de kollar güçsüz ama çok hırslanıyor. İnşallah güzelce emeklemeye geçerler suluk için de ben aventin alıştırma bardağını almıştım ama sonra herkes munchkin önerince onu da aldım, o pipetli. Henüz kullanmadım ama pipetten çekmeyi çözerse o çok güzel, bi dene istersen canım.

Ya benim bebek pispisla falan uyuyordu. Mis gibiydi noldu bozuldu. Artık uyumuyor. Zar zor emerse falan. Bizim denge düzen değişti. Çokta takmamak mi lazım Acaba nasıl uyuduğunu.
Ya tabi güzel uyusunlar da nasıl olursa olsun bence de sadece emerek uyumaya alıştığı için meme hep ağzında olsun istiyor bizimki, yerine koyunca 45-50 dklık ilk döngüyü atlatamayıp hep uyanıyor, tekrar emzirmeye alıyorum. Haliyle gece boyu ayakta oluyorum. Ben hiç uyuyamıyorum bu düzende. Dışarda da asla uyumuyor mesela. O yüzden kendi uyumaya alışsın istiyorum ben de ama söylemesi kolay yapması zor bişey

Kızlar ek gıda alışverişi yaptınız mı ? Doktora gitmeden alayımmı onu mu bekleyeyim bilemedim gereksiz birşeye para da vermek istemiyorum neler aldınız tabak önlük pişirme aparatı bi de ısı ölçer yetermi

Tabak konusunda çok para harcama çünlü bazı bebekler silikondan yemeyi sevmiyo. Benim arkadaşım bunu yaşamıştı dünya kadar para verdiği oioi marka seti bırakıp cama geçtiğimde bebiş yemeye başladı.

Suluk ekleyebilirsin listeye bir de cam rende

Uygunundan alıcam canım bunu duymuştum. Aa evet suluğu doktlra sormaya gerek varmı bir de ek gıda kitabına şuan ihityacjmız varmı

Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik bu ay sadece 250 gram gibi bir şey almış oğlum kilosu hep öndeydi kilolu doğmuştu zaten derdim kiloda değil ama düzenli kilo alması lazım diye düşündüm doktorda yanlış hesaplamışım sonradan fark ettim soramadım doktora da

Son düzenleme:
bir de iki gündür ppffffffff yapıyor dudaklarıyla her yer tükürük oluyor bu da yeni başladı
Benimki de onu yapmaya çalışıyor bide nefesiyle yanaklarını şişiriyor da yapmaya çalışıyor ama tam beceremiyor sürekli denemeye devam

Bir süre sonra kilo alımları yavaşlayacakmış zaten. Bir de önden gidiyorsa dengeliyor da olabilir. Doktor bir sorun görse söylerdi size :) İçinizi ferah tutun.

Bir süre sonra kilo alımları yavaşlayacakmış zaten. Bir de önden gidiyorsa dengeliyor da olabilir. Doktor bir sorun görse söylerdi size :) İçinizi ferah tutun.
Evet ama birden yavaşlayınca tedirgin oldum. Haklısınız gerçi doktorda söylerdi illaki biz anneler hemen telaş yapıyoruz

Kız maşallah nasıl ilerlediniz bu kadar benimki sağa sola yıkılıyor bugün biraz sert yıkıldı heralde baya ağladı. Şu an tek yapabildiği yüz üstü kendi etrafında dönmek ileri geri gidemiyo
Canım kedilerin derdine tamamen evde 2 kedi car sürekli onların peşinde ama komik olan benimki dönmüyor Dönemeden yürüyecek galiba küçük adamım. Gelişim gerçekten çocuktan çocuğa farklı
Munchkin bizde de var canım diş kaşıyor onunla sadece Turuncu aldım dikkat çeksin diye çekiyor ama sadece dişini kaşımak için mantığı çözemedi henüz Bizim de dedeler aldı hemen bu anı bekliyorlardı

Bizimki de köpeğe deliriyo ama hiç faydası olmadı oyun halısını aldım kaydığı için göbeğinin üstünde dönüyo topaç gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…