8 sn evet
Bizimki de aynısı oldu.Bence ek gıdadan ziyade 4. ay bitimiyle başladığımız demirin sebep olduğı bir süreç bu. Ben ek gıda taşımlarını kestim sadece anne sütüyle kabız. Ki günde 5 kez kaka yapan bebekti ilk aylarda oğlum. Son zamanlarda seyrelmişti ama katılaşma demirden sonra başladı. Oğlum da 3-4-5 günde bir kaka yapar hale geldi ve bu huzursuz da ediyo maalesef kendisini. Probiyotik falan da pek kar etmiyo.
Malesef otursa ek gıdaya geçeceğim. Arada veriyorum gerçi. CkxkDesteksiz oturabilen var mı?
Çok çok huysuz gece 45 dakikada bir ağlayarak uyanıyor bazen çabuk dalıyor bazense uyumuyor sadece sabahları mutluBizim bebisler hep birlikte yaşıyor aynı sorunları seninki de mi çok huysuz?
Biz alerji şüphesinden dolayı demir kullanmıyoruz ama kaka bazı günler yapmıyor stresten midir nedir anlamadımBizimki de aynısı oldu.
Malesef otursa ek gıdaya geçeceğim. Arada veriyorum gerçi. Ckxk
Ya benim bebek pispisla falan uyuyordu. Mis gibiydi noldu bozuldu. Artık uyumuyor. Zar zor emerse falan. Bizim denge düzen değişti. Çokta takmamak mi lazım Acaba nasıl uyuduğunu.Kesinlikle çok pozitif bence de. Benim bebeğim yatağında uyuyor ama ağladığında hemen alacağımızı bildiği için çok yüksek dozda ağlıyor. Benim için yatağında pışpışla uyutmak mucize gibi, o yüzden ben yapabilsem baya yol katetmiş olurduk. Ama işte dediğiniz gibi çok sabır ve çelik gibi sinir istiyor. Eşim de çalışıyor. Nasıl başarırız bilmiyorum ama böyle de bi yere varamıyoruzsizde meme desteği var mıydı? Öncesi nasıldı?
Bence sizinde diş. Bizimki aşırı huzursuz gündüz 40 dakika uyurdu şimdi 20 dakika ve ağlayarak uyanıyor. Bugun damağına buzlu diş kaşıyıcı sürdüm rahatladıBizimki de böyle gibi
Of inşallah bizim gece uykulari da berbat olmaz çünkü asla dayanamıyorum yorgunluğa çıldırıyorum :/ bugün bağırdım eşime çocuk korktu zaten çok üzülüyorum. Çocuğu korkuttum. Gecelerde giderse ben iyi olamamÇok çok huysuz gece 45 dakikada bir ağlayarak uyanıyor bazen çabuk dalıyor bazense uyumuyor sadece sabahları mutlu
Evet evet bak bizim de böyle yarın bende eczaneden buzlu dis kasiyici alacağım. :/Bence sizinde diş. Bizimki aşırı huzursuz gündüz 40 dakika uyurdu şimdi 20 dakika ve ağlayarak uyanıyor. Bugun damağına buzlu diş kaşıyıcı sürdüm rahatladı
Yani ağlamadıgi sürece kakasını ne kadar sürede yaptığını pek umursamıyorum ama ağlayınca zulüm oluyor. HepimizeBiz alerji şüphesinden dolayı demir kullanmıyoruz ama kaka bazı günler yapmıyor stresten midir nedir anlamadım
Biz 2 aydır en fazla 3 saat uyuyorduk 10 gündür 2 saat uyusa diye dua ediyoruz. Diş çok zorlu geçiyor. İnşallah sizin böyle olmadan kolayca çıkarOf inşallah bizim gece uykulari da berbat olmaz çünkü asla dayanamıyorum yorgunluğa çıldırıyorum :/ bugün bağırdım eşime çocuk korktu zaten çok üzülüyorum. Çocuğu korkuttum. Gecelerde giderse ben iyi olamam
İnşallah sizinki de düzelir. O karanfil yağı şey miydi? Yağın içine karanfili ezip koyuyor muyduk?Biz 2 aydır en fazla 3 saat uyuyorduk 10 gündür 2 saat uyusa diye dua ediyoruz. Diş çok zorlu geçiyor. İnşallah sizin böyle olmadan kolayca çıkar
Emziğini buzluga koydum o da rahatlatıyor bir de karanfil yapı yaptım emziği ona batırıyorum bazenEvet evet bak bizim de böyle yarın bende eczaneden buzlu dis kasiyici alacağım. :/
Bizimde böyle bence diş arka tarafı da şiş böyle benimki çektirmiyor çekerdim ama
Evet biraz tadı yoğun olması için ben çok karanfil kullandım karanfilleri ezdim 3 yemek kaşığı kadar zeytin yağı koydumİnşallah sizinki de düzelir. O karanfil yağı şey miydi? Yağın içine karanfili ezip koyuyor muyduk?
İnşallah sizinki de düzelir. O karanfil yağı şey miydi? Yağın içine karanfili ezip koyuyor muyduk?
birde memede hissediyorum emzirirken. Bu kadar huzursuzluk diştir kesin öyle düşünüyoruz yani
Kaç günde çıkıyor diş bir süresi var mı bunun öldüm kaç gündürBizimde böyle bence diş arka tarafı da şiş böyle benimki çektirmiyor çekerdim ama
Bol bol yüz üstü dursun kafa şeklini baya etkiliyorYok aslında dokununca baya yuvarlak top gibi
Ay içim rahatladı çıkıntı var evet zamanla şekillenecek sanırım
Sürekli tummy time yaptırmaya çalışıyorum ama o pozisyonda emeklemeye çalışıyor, emekleyemeyince ağlıyorBol bol yüz üstü dursun kafa şeklini baya etkiliyor
Hiç bilmiyorum bende bunu merak ediyorum bizde 10 gündür uykuyu yitirdik sürekli ağlayarak uyanıyor yavrum belli canı yanıyor öyle bir ağlama. Gündüz de öğleden sonra huysuzlugu başlıyor her şeyi ağzına almaya çalışıyor mutfakta mama sandalyesine koyuyorum yemek yapayım diye sandalyeye hırsla dişlerini sürüyorKaç günde çıkıyor diş bir süresi var mı bunun öldüm kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?