2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bizimki de aynısı oldu.
Desteksiz oturabilen var mı?
Malesef otursa ek gıdaya geçeceğim. Arada veriyorum gerçi. Ckxk

Ya benim bebek pispisla falan uyuyordu. Mis gibiydi noldu bozuldu. Artık uyumuyor. Zar zor emerse falan. Bizim denge düzen değişti. Çokta takmamak mi lazım Acaba nasıl uyuduğunu.

Çok çok huysuz gece 45 dakikada bir ağlayarak uyanıyor bazen çabuk dalıyor bazense uyumuyor sadece sabahları mutlu
Of inşallah bizim gece uykulari da berbat olmaz çünkü asla dayanamıyorum yorgunluğa çıldırıyorum :/ bugün bağırdım eşime çocuk korktu zaten çok üzülüyorum. Çocuğu korkuttum. Gecelerde giderse ben iyi olamam

Bence sizinde diş. Bizimki aşırı huzursuz gündüz 40 dakika uyurdu şimdi 20 dakika ve ağlayarak uyanıyor. Bugun damağına buzlu diş kaşıyıcı sürdüm rahatladı
Evet evet bak bizim de böyle yarın bende eczaneden buzlu dis kasiyici alacağım. :/

Biz 2 aydır en fazla 3 saat uyuyorduk 10 gündür 2 saat uyusa diye dua ediyoruz. Diş çok zorlu geçiyor. İnşallah sizin böyle olmadan kolayca çıkar

Kaç günde çıkıyor diş bir süresi var mı bunun öldüm kaç gündür
Hiç bilmiyorum bende bunu merak ediyorum bizde 10 gündür uykuyu yitirdik sürekli ağlayarak uyanıyor yavrum belli canı yanıyor öyle bir ağlama. Gündüz de öğleden sonra huysuzlugu başlıyor her şeyi ağzına almaya çalışıyor mutfakta mama sandalyesine koyuyorum yemek yapayım diye sandalyeye hırsla dişlerini sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…