2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Blw yapacak olan var mı? Şimdi mi başlamalıyım yoksa tadımları tamamlasam mı karar veremedim

Tatlı patates de fail acaba neyi sevcek bu bebe çok merak ediyorum

Benim oğlum da sebze hiç sevmedi ya kabak havuç patates ve tatlı patates denedim ama no ağzını bile açmıyor. Muz sevdi suan elmadayız muz ve elma karıştırıyorum onu da yedi. Sebze konusunda başarısız olduk çorba vs halini sever diye umut ediyorum

Nasıl bir huysuzluk ?
Uyku saati geldiğinde ağlıyor emmek istemiyor sadece biberonla emiyor onda da biberonu çoğu zaman diş kaşımak için kullanıyor. Bana yapıştı resmen iki dakika yanında olmayayım ağlıyor hemen ve bazen ağlayarak uyanıyor

Bende senin gibi düşünüyorum. Benim 2 çocuk bide bazen bende çok zorlanıyorum tabi ama şükrediyorum sagliklilar yanımdalar diye. Bide artık doğurduk eski günleri düşünerek kendimizi üzsek de artık bebeğimiz var birşey değişmeyecek. Her türlü mutlu olmayı bilmeliyiz bence mutlu anne mutlu çocuk. Mesela ben yenidoğan döneminde daha çok zorlandım şuan o kadsr değil. Alıp bı yerlere çıkabiliyorm en basidi bı komşuya kahve içmeye bile gitsem bı havam değişiyor iyi geliyor. Anin tadını çıkarmak gerek bir daha asla bu günleri yasayamayacagiz..

Ben de ikinciyi düşünüyorum şimdiden ama iki yaşına gelsin öyle diyorum. Seninkilerin arası kaç yaş, nasıl idare ediyorsunn

Evde bebe bisküvisi yapmayı deneyen oldu mu acaba yoğurduna falan karıştırıp veririm diyorum ama cesaret edemedim yapmaya bir türlü

Karışım yapınca sever belki ya babası da sebze yemiyo valla bıktım he bu yemek işinden

Ben ek gıda kitaplarını ikinci el uygulamalarından satın aldım. Heves ettim, hem de belki tarif falan bakarım iyi olur diye düşündüm. :)

Diş için olsa 1 hafta içinde geçmesi lazım canım. Uykusu gelince benimki de durmaz uyumadan. Emmektte istemez odasına geçmek ister. Tam dalmadığı için uyanınca ağlıyordur uykuya dalarsa ağlamaz

Kız maşallah nasıl ilerlediniz bu kadar benimki sağa sola yıkılıyor bugün biraz sert yıkıldı heralde baya ağladı. Şu an tek yapabildiği yüz üstü kendi etrafında dönmek ileri geri gidemiyo
Benimki de sanki geri gidiyo gibi
Var var oda var. Emerkende elimle oynuyo gece yatarkende. Naparaa yapsın üstğnden bi kol geçmeye görsün hemen uzanıyor

S Sunshine1 ben şuan silikon oioi de vermeyi bıraktım. Seti var ama yıkamaktan üşeniyorum açıkçası. normal cam tabakta yediriyorum çünkü şuan çekip atma huyu yok daha.onune koyarsam çekiyo da şuan ben yediriyorum ondan. Blw deTabagı çekmeye başladığında oioilere gecicem. Cam tabakta verme amacımda şey. İşim bitince direk makşnaya atıyorum cam rende kullanıyorum. Sulukları daha kullanmadım 9. Aya kadar gerekli değil su. Doktorlar öyle soyluyor yani. Bide susuyosa süt içsin midesi suyla dol asın die vermıyorum.
En iyisi ben de öyle yapayım bu gidişle 2 ay sürcek bu tadımlar havalar da ısınmış olur
Valla bende öyle dusunuyorum acele de etmıyorum zaten 7. Ayda tadım diolar ya. Bazen 1 bazen 2 ogun yediriyorum. Cünkü keyfi yerinde olcakta sonra ne ac ne tok olcak. Ozaman yicek. Bazılarıda şey dio acıkımca yer mecbur die. İmkansıııızz. Acıktıysa katiyen hiçbişey yemiyor yemedigi gibide huysuzzzz. Emince keyifleniyor. Öle 1 çay bardagı falan hayal bizde

Kızlar Ek gıda için bu şekilde ilerleyeceğiz dedi doktor size de fikir olsun

Eklentiler

• 3d9b2a6a-18d2-4fd5-b9b7-31e27bc9608f.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…