2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Onu bilmiyorum ama 2 bin liraya satılan bi cihaz var kalp atışı için ben alacaktım ama annem doktora sordu zarar verir mi diye. Doktorum dedi ki psikoloji bozuyo o cihazlar asla almıyosun gerekirse her hafta bana gel

dün gece rüyamda bu aleti gördüm ve 2 tane almışım tam bebeğimin kalp atışını dinlerken birden kalbi duruyordu hastaneye koşuyordum hemen kanamam vs yok nasıl olur ne oldu ağlıyorum falan. uyandığımdan beri sersem bgibiyim gözümün önüne gelip duruyor berbat haldeyim şuan

Olsa ne güzel olur ya gerçe ben sürekli olarak görmek isterim o zaman doopler almk istiyorum ama ona da pek güvenemiyorum nasıl olur zararlı mı iyi mi kararsız kaldım

Kızlar selam. Şimdi doktordan geldim de. Bugün sat tarihime göre 6+4tü. Gebelik kesesini 16 mm ölçtü doktor. Yolk sac oluşmaya başlamış haftaya bebek için gel dedi. Bu tarihe ve ölçüye göre normal mi hala bebeğin oluşmamış olması?

Az önce 8. haftada bulantım kesildi diye evham yapan bir arkadaşım vardı. Canım arkadaşım 8+5'ten bildiriyorum. 8. haftaya girdiğimde beni endişelerden endişelere sürükleyen bulantı kesilmesi an itibariyle işyerinde kusmam ile geri geldi skdfjskf sakin olalım. Bu belirti işleri gerçekten dalgalı gidiyormuş, herhalde yoksa ben bu şekilde aralıksız 12 hafta geçirsem nalları dikerdim sdfkj

bir arkadaşım bebeği ve kalp atışlarını 9.haftasında ancak görmüştü canım hiç endişe etme şimdi sağlıklı bebişi kucağında :)

7+1 deyim bir ki gündür bulantılarım azaldı hem azaldı diye seviniyorum hem de acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum. Ne zaman bitecek bu kısır döngü

Hiç kötüyü anmayın bence full pozitif olmak en güzeli kötü rüyaları da suya anlatın akıp gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…