- 25 Ocak 2024
- 682
- 612
- 28
Onu bilmiyorum ama 2 bin liraya satılan bi cihaz var kalp atışı için ben alacaktım ama annem doktora sordu zarar verir mi diye. Doktorum dedi ki psikoloji bozuyo o cihazlar asla almıyosun gerekirse her hafta bana gelÇok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu
Instagram'da gezerken bi yurtdışı sayfasında bi cihaz gördüm, cihaza telefonu takıyorlar, cihazın altı ultrason başlığı, telefonun ekranından bebeklerini görüyorlar, bayağı evde ultrason yapıyor annelerhatta 5 dk görüntü alıp doktora gönderiyorlar, facetime ile doktorla konuşuyorlar doktor yönlendiriyor falan müthiş bi alet gördüğümden beri nasıl bulur da alırım diye düşünüyorum
dün gece rüyamda bu aleti gördüm ve 2 tane almışım tam bebeğimin kalp atışını dinlerken birden kalbi duruyordu hastaneye koşuyordum hemen kanamam vs yok nasıl olur ne oldu ağlıyorum falan. uyandığımdan beri sersem bgibiyim gözümün önüne gelip duruyor berbat haldeyim şuanÇok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu
Instagram'da gezerken bi yurtdışı sayfasında bi cihaz gördüm, cihaza telefonu takıyorlar, cihazın altı ultrason başlığı, telefonun ekranından bebeklerini görüyorlar, bayağı evde ultrason yapıyor annelerhatta 5 dk görüntü alıp doktora gönderiyorlar, facetime ile doktorla konuşuyorlar doktor yönlendiriyor falan müthiş bi alet gördüğümden beri nasıl bulur da alırım diye düşünüyorum
Değildir de insan niye olmuyor diyorBenim hiç başlamadı tık yok bende. Olmaması kötü birsey mi?
Olsa ne güzel olur ya gerçe ben sürekli olarak görmek isterim o zamanÇok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu
bir arkadaşım bebeği ve kalp atışlarını 9.haftasında ancak görmüştü canım hiç endişe etme şimdi sağlıklı bebişi kucağında :)Kızlar selam. Şimdi doktordan geldim de. Bugün sat tarihime göre 6+4tü. Gebelik kesesini 16 mm ölçtü doktor. Yolk sac oluşmaya başlamış haftaya bebek için gel dedi. Bu tarihe ve ölçüye göre normal mi hala bebeğin oluşmamış olması?
7+1 deyim bir ki gündür bulantılarım azaldı hem azaldı diye seviniyorum hem de acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum. Ne zaman bitecek bu kısır döngüAz önce 8. haftada bulantım kesildi diye evham yapan bir arkadaşım vardı. Canım arkadaşım 8+5'ten bildiriyorum. 8. haftaya girdiğimde beni endişelerden endişelere sürükleyen bulantı kesilmesi an itibariyle işyerinde kusmam ile geri geldi skdfjskf sakin olalım. Bu belirti işleri gerçekten dalgalı gidiyormuş, herhalde yoksa ben bu şekilde aralıksız 12 hafta geçirsem nalları dikerdim sdfkj
Teşekkür ederim canım. İnşallah benim de öyle olurbir arkadaşım bebeği ve kalp atışlarını 9.haftasında ancak görmüştü canım hiç endişe etme şimdi sağlıklı bebişi kucağında :)
dün gece rüyamda bu aleti gördüm ve 2 tane almışım tam bebeğimin kalp atışını dinlerken birden kalbi duruyordu hastaneye koşuyordum hemen kanamam vs yok nasıl olur ne oldu ağlıyorum falan. uyandığımdan beri sersem bgibiyim gözümün önüne gelip duruyor berbat haldeyim şuan
7+2 de yim benim de bulantilarim azaldı. Ama bugün doktora gittim. Kalbini duydum7+1 deyim bir ki gündür bulantılarım azaldı hem azaldı diye seviniyorum hem de acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum. Ne zaman bitecek bu kısır döngü
Kaç haftalıksın canım?
Listede yazan diğer bilgileri de yazarmısın canım kese vb.Linakiz bebiṣimin kalp atıṣlarını duydum bugün 7+2 de. Beni de ekler misin canım? Son adet günüm 23 aralık.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Tarif edilemez bir duygu
düşünmemeye çalışıyorum bende ama etkisinden çıkamıyor insanHiç kötüyü anmayın bence full pozitif olmak en güzeli kötü rüyaları da suya anlatın akıp gitsin
Ekledim canımLinakiz bizi de listeye ekleyebilir misin
Sat 16.12.2023
Kese 5+2
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum tarihi 21.09.2024
Ben istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım
Cinsiyet konusunda tahminde bulunamıyorum
Kızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktuEkledim canım
Canım yemesen daha iyi olur. Çok canın çektiyse de bir dilim sucuğu iyice pişirip kararmamasına dikkat ederek ye istersenKızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktu