Evdeyim ben bütün günBen almistim kuzu çalışan anneler için gayet güzel kullanışlı he ev hanimiysan almana gerek yok bence ama.ne olur ne olmaz lazım olur diyorsan al ben iki ay bile kullanmadım öylece kaldırdım
Hayırlı olsun canımMerhaba :) 9+1 kaç mm bilmiyorum benimde 21 şubatta randevum var
Evet süt akma olayı çok oluyor birinden emzirirken dieri akıyor sütun yogunlugana bağlı cnmEvdeyim ben bütün günbazılarının çok sütü geliyormuş boşa gitmesin diye falan gerek varmı bilemedim
Ben de aldım canım inşallah gereksiz değildirE Bebek Mochi ürünleri indirime girdi arkadaşım göğüs pompasını muhakkak al dedi ne diyorsunuz kızlar gerekli mi sizce
Bence gerekli canım görümcemin bebeği bir memesini reddediyor hiç emmiyor mesela onu sağıyor buzluğa koyuyor dışarı çıkarken annesine veriyor biberonla versin diyeE Bebek Mochi ürünleri indirime girdi arkadaşım göğüs pompasını muhakkak al dedi ne diyorsunuz kızlar gerekli mi sizce
Ben de almadım Allah korusun bir şey olur alsam diye çok korkuyorumHenüz hiçbir şey almadım hala ben.Almalı mıyım diye düşünmeye başladım şimdi
Rica ederim kuzum içini ferah tut hiç kötü şeyleri aklına getirme bile ikisininde kalp atışını duy hayırlısıyla inşallahBen değil sıpalar beni sıkıştırıyor açıkçasıben de hiç ikiz hamilelik yaşamış birileriyle konuşma fırsatı bulamadım ki hani normal mi değil mi bilmiyordum açıkçası. Ay nasıl içimi rahatlattın var ya.. teşekkür ederim gerçekten
Sağolun teşekkür ederim ilginize ama bir doktorum aspirini bile saçma buluyordu. Diğer doktorum başlattı. Doktor tavsiyesi olmadan da bir ilaca ya da vitamine başlamam açıkçası. Süreci atlattıktan ve test sonuçlarından sonra izlenmesi gereken yolu gösterirler. Sevgiler.Pardon ne yazdım ki böyle diyorsun ben hanımefendinin eski mesajlarına baktım üzüldüm ve dedim ki keşke önlem amaçlı iğne yapsaydı. çünkü bende öyle yaptım 2 düşükten sonra.Sırf yazmak için yazmayın. ben bu aşamalarda gelene kadar neler yaşadım neler o yüzden nasıl konuşacağımı gayet iyi bilirim
Çok sağolun ince düşünceniz için.Bebeğini kaybetmiş bir insanla bu şekilde konuşulmaz yalnız
Sorunsuz geçsin hamileliğin inşallahBen de almadım Allah korusun bir şey olur alsam diye çok korkuyorumSadece hamile pantolonu aldım bugün çünkü göbeğim çıktı ve düğme çok sıkıyordu
Rica etsem banada bakar msnz 6arti3 vajinal
Tabi ki tercih sizin.Ben naçizane fikrimi söyledim bu süreçlerden çok kez geçen biri olarak çok kötü şeyler yaşadım. acınızı paylaşıyorum eski mesajlarınıza da bakıp yardımcı olmak adına.İnşallah dilediğiniz zaman bebeğiniz sizinle olsun sevgilerSağolun teşekkür ederim ilginize ama bir doktorum aspirini bile saçma buluyordu. Diğer doktorum başlattı. Doktor tavsiyesi olmadan da bir ilaca ya da vitamine başlamam açıkçası. Süreci atlattıktan ve test sonuçlarından sonra izlenmesi gereken yolu gösterirler. Sevgiler.
Ben de almadım Allah korusun bir şey olur alsam diye çok korkuyorumHenüz hiçbir şey almadım hala ben.Almalı mıyım diye düşünmeye başladım şimdi
aa aynıymış günümüz ben de 12 itibariyle 10+4 oldumSorunsuz geçsin hamileliğin inşallahSağlıkla kucağına al
Bu korkulara yer olmasın hayatında
Ben de kıyafet pantolon alışverişi yapacağım az kaldı
10+3 olduk henüz karnın belli olması beklenen bir şey değilmiş ama ben çok yiyorum bu sıralar
Çok. Emin olamadım. Ama erkek gibi başka ultrason olursa Bi daha yollar sınızRica etsem banada bakar msnz 6arti3 vajinal
Valla Allah bilir öncelikle ama sanki ramzi yöntemi tutuyor. Çin takvimin den çok inanıyorumHadi hayırlısı herkes erkek hissediyor çin takviminde de erkek çıktı bakalım çıkacak mı eşim de erkek olmasını çok istiyor
Ok teşekkürler cin takvimi de oyle söylüyor sabah kontrolum var tekrar atarim sizeÇok. Emin olamadım. Ama erkek gibi başka ultrason olursa Bi daha yollar sınız
Benimde 1 Eylül büyük ihtimalle ağustosta doğum olur dediler ama ben yine Eylül grubundayımSelam hanimlar herkese hayırlı olsun rabbim sagliklar kucağınıza aldirsin. Benim ufaklık doğum tarihi 1 ekimi veriyor sizleri de takip etmelimiyim? O şekilde bir paylasim görünce fikrinizi almak istedim ?
T Tali89 üstad sen bu işi nasıl yapıyorsun bi anlatCihazı bastırınca kese şekli değişiyor ama boyle goruntulerde var 5-6 hafta bi tanesinde yolk sac gorunmuyor ama fotografa basmamıs goruneni
Eki Görüntüle 3384379