2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Onu bilmiyorum ama 2 bin liraya satılan bi cihaz var kalp atışı için ben alacaktım ama annem doktora sordu zarar verir mi diye. Doktorum dedi ki psikoloji bozuyo o cihazlar asla almıyosun gerekirse her hafta bana gel
Ne güzel doktormuş ya seninki, aynı performansı benimkinden bekliyorum

Ah şu kabuslar yok mu hastanede yattığımdan beri sürekli bebeklerimle alakalı senin dediğin tarzda kabuslar görüyorum ben de. Yiyecek ekmeği varsa aramıza katılacak inşallah bebeklerimiz sen kendini sarsma, senin üzüntünü hisseder bebeğin o da üzülür sonra

Olsa ne güzel olur ya gerçe ben sürekli olarak görmek isterim o zaman doopler almk istiyorum ama ona da pek güvenemiyorum nasıl olur zararlı mı iyi mi kararsız kaldım
Oyy olsa neredeyse her gün bakardım bebeklerime
Doppler'i hiç bilmiyorum kuzum ya belki 3. trimesterde falan faydalı olabilir

her vakitte dua etmeye çalışıyorum aklıma geldikçe boşta kaldıkca dua okuyorum. Rabbim ailemize sağlıkla girmesini nasip etsin sağlıkla doğsun inşallah diye

Arkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan doktorum sadece kese var haftaya kalp atışı için gel dedi bende her doktotora gitiğimde aklımdakiler uçup gidiyor kese çok küçük geldi bana 6 haftalık dedi bide içinde bebek bile yok çok mu erken bebek görünmesi için

Canım aynı şey benimde başıma geldi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu sefer gördük bebişi merak etme daha çok küçük sadece bende cuma günü gördüm daha benimde 6 haftalıkken fotosu aynı seninki gibiydi

Beeeen midem açlıktan birbirine yapıştı ama yemek yiyemiyorum yağlı ve salçalı yemeği görmem yeterli kusmak için
Aynısı bende sürekli açım ama yemek yiyemiyorum yağlı salçalı bide tatlı türü şekerli şeyler hiç görmek istemiyorum doktor ilaç verdi ama hiç faydası yok ya şimdiden böyleysek nasıl olucak acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…