2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bence 1 2 sonra alalım diye düşünüyorum lastiklilerden devam ediyorum

Rica etsem banada bakar msnz 6arti3 vajinal

T Tali89 üstad sen bu işi nasıl yapıyorsun bi anlat bu ne neye göre kız /erkek

Ay beni de özendirdiniz Ben de yükleyeyim buraya da vaktin olur da tahminde bulunursan sevinirim
7. Haftamın başı, transvajinal ultrason

T Tali89 banada canım gerçi yarın yine gidecez

Ramzi teorisine göre diyor

Eklentiler

• Screenshot_20240212-101213_Chrome.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 67
Ya kızlar geçen hafta sabah bulantısı çok vardı bu hafta 8e girdik tık yok bende korkuyorum varmı benim gibi 8.haftanın içinde olup bulantısı olmayan

Kızlar günaydın sabh sabh ayağım kaydı merdivenlerden biraz sarsıldım kasık ağrım var biraz korktum da açıkçası yarın kontrolümüz var dua edin benim için
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine Allah'ın izniyle birsey yoktur yarın güzel haberler alırsın doktorundan ağrın felan olursa doktora git bekleme

Kızlar günaydın sabh sabh ayağım kaydı merdivenlerden biraz sarsıldım kasık ağrım var biraz korktum da açıkçası yarın kontrolümüz var dua edin benim için
Bebeğim benim ablam 2 kere merdivenden aşağı düştü hamileyken allahım izniyle bişey olmaz korkma sen korktun çok sıkmışsındor kendini içini ferah tut çok iyisinizdir inşallah

Bebeğim benim ablam 2 kere merdivenden aşağı düştü hamileyken allahım izniyle bişey olmaz korkma sen korktun çok sıkmışsındor kendini içini ferah tut çok iyisinizdir inşallah
Korktum tabi baya ama iyiyim şuan dinleniyorum. İnsan ister istemez evham yapıyor ya

Geçmiyor günler benim 12 günüm var randevuya o kadar zor geçiyor ki kalp atışını duysam kıpırdadığını hissetsem öyle rahatlayacağım ki
Çok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu
Instagram'da gezerken bi yurtdışı sayfasında bi cihaz gördüm, cihaza telefonu takıyorlar, cihazın altı ultrason başlığı, telefonun ekranından bebeklerini görüyorlar, bayağı evde ultrason yapıyor anneler hatta 5 dk görüntü alıp doktora gönderiyorlar, facetime ile doktorla konuşuyorlar doktor yönlendiriyor falan müthiş bi alet gördüğümden beri nasıl bulur da alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…