Bence 1 2 sonra alalım diye düşünüyorum lastiklilerden devam ediyorumBen düğmeli pantolon giymeyi bıraktım valla zaten azıcık ayva göbegim vardı şimdi alt kısmımdan itibaren dahada ovalleşerek çıkıntı oldu lastikli şeyler giyiyorum o hamile şeylerinden alsam olur mu kızlar ya kot falan giymek için hani lastikli oluyor ya beli genişletiyor
İnşallah arkadaşım inşallahRica ederim kuzum içini ferah tut hiç kötü şeyleri aklına getirme bile ikisininde kalp atışını duy hayırlısıyla inşallah
Ay beni de özendirdiniz
Rica etsem banada bakar msnz 6arti3 vajinal
Ay beni de özendirdinizBen de yükleyeyim buraya da vaktin olur da tahminde bulunursan sevinirim
7. Haftamın başı, transvajinal ultrason
Benim hiç başlamadı tık yok bende. Olmaması kötü birsey mi?Ya kızlar geçen hafta sabah bulantısı çok vardı bu hafta 8e girdik tık yok bende korkuyorum varmı benim gibi 8.haftanın içinde olup bulantısı olmayan
8 hafta bende öyleydim cnm ama dokuza girince geri baslati bulantımYa kızlar geçen hafta sabah bulantısı çok vardı bu hafta 8e girdik tık yok bende korkuyorum varmı benim gibi 8.haftanın içinde olup bulantısı olmayan
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine Allah'ın izniyle birsey yoktur yarın güzel haberler alırsın doktorundan ağrın felan olursa doktora git beklemeKızlar günaydın sabh sabh ayağım kaydı merdivenlerden biraz sarsıldım kasık ağrım var biraz korktum da açıkçası yarın kontrolümüz var dua edin benim için
Geçmiyor günler benim 12 günüm var randevuya o kadar zor geçiyor ki kalp atışını duysam kıpırdadığını hissetsem öyle rahatlayacağım kiİnşallah arkadaşım inşallah2 gün daha dişimizi sıkıcaz
Bebeğim benim ablam 2 kere merdivenden aşağı düştü hamileyken allahım izniyle bişey olmaz korkma sen korktun çok sıkmışsındor kendini içini ferah tut çok iyisinizdir inşallahKızlar günaydın sabh sabh ayağım kaydı merdivenlerden biraz sarsıldım kasık ağrım var biraz korktum da açıkçası yarın kontrolümüz var dua edin benim için
Canım benim bebek sıvı dolu bi kesenin içinde belki bebiş düştüğünü bile hissetmemiştirKızlar günaydın sabh sabh ayağım kaydı merdivenlerden biraz sarsıldım kasık ağrım var biraz korktum da açıkçası yarın kontrolümüz var dua edin benim için
Ağrım yok canım ya kasıklarimda sancı oldu biraz şimdi hafifledi dinleniyorum bakalımGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine Allah'ın izniyle birsey yoktur yarın güzel haberler alırsın doktorundan ağrın felan olursa doktora git bekleme
Korktum tabi baya ama iyiyim şuan dinleniyorum. İnsan ister istemez evham yapıyor yaBebeğim benim ablam 2 kere merdivenden aşağı düştü hamileyken allahım izniyle bişey olmaz korkma sen korktun çok sıkmışsındor kendini içini ferah tut çok iyisinizdir inşallah
Ay sağolun gerçekten içim rahatladı birazda olsa doğru zaten çok şiddetli bile değildi düşmemCanım benim bebek sıvı dolu bi kesenin içinde belki bebiş düştüğünü bile hissetmemiştir
Tabi canım evlat çok kıymetliymiş çilek kadar çocuğum var ama bütün gün aklım ondaKorktum tabi baya ama iyiyim şuan dinleniyorum. İnsan ister istemez evham yapıyor ya
Çok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta olduGeçmiyor günler benim 12 günüm var randevuya o kadar zor geçiyor ki kalp atışını duysam kıpırdadığını hissetsem öyle rahatlayacağım ki
yaa ama burda karındada vajinaldede bebek soldaysa kız diyo plesanta sagdaysa erkek diyoRamzi teorisine göre diyor