Erkek diyorum hayırlısı olsun inşallahKarindan 8haftalik musiat olursaniz tekrar bakar msnz
Kız diyorum hadi hayırlısı
Karın ultrasonu varsayıyorum vajinal ultrason da değişiyor çünküKız diyorum hadi hayırlısı
Karın ultrasonu ise erkek diyorum canım hayırlısı konumu değişede bilirT Tali89 merhabaaavalla müsait olursan bende merak ediyorum. 6+2 karından bakıldı çıktısı biraz parlak o yuzden videodan aldim fotoyuEki Görüntüle 3385719
Kese küçük geldi bana korktum bende inşallah görücem 10 gün sonraCanım aynı şey benimde başıma geldi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu sefer gördük bebişi merak etme daha çok küçük sadece bende cuma günü gördüm daha benimde 6 haftalıkken fotosu aynı seninki gibiydi
Ramzi teorisine göre söylüyorum canım. Google dan bak anlamadığın yeri söylerim
Aha neymiş cinsiyeti kızKızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Nasıl yaniii kaç haftalık çıktı ne dedileerrKızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Ayy ne güzel ya neymiş cinsiyeti peki keşke yarın bnde ogrensem hemen cinsiyetiniKızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
teşekkür ederim :) bakalım ne çıkacak :))Karın ultrasonu ise erkek diyorum canım hayırlısı konumu değişede bilir
Evet evet o benim canımAz önce 8. haftada bulantım kesildi diye evham yapan bir arkadaşım vardı. Canım arkadaşım 8+5'ten bildiriyorum. 8. haftaya girdiğimde beni endişelerden endişelere sürükleyen bulantı kesilmesi an itibariyle işyerinde kusmam ile geri geldi skdfjskf sakin olalım. Bu belirti işleri gerçekten dalgalı gidiyormuş, herhalde yoksa ben bu şekilde aralıksız 12 hafta geçirsem nalları dikerdim sdfkj
Geri geliiiir gelmezse de inan hiç ama hiiiiiç üzülmeEvet evet o benim canımgeçen hafta yoğun bulantı hissi vardı bu hafta gitti
Kızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Canım kaç hatfakıjsjn şuanKızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Parol iç ılık bir duş biraz sakin biryerde dinlenirsen kndine gelirsin içme öyle ilaçları bn sadece parol kullanılıyor diye biliyorum hamilelikteOf kızlar baṣ ağrısı çeken var mı?
Parasetamol (türkçesini bilmiyorum) ilacı var iṣe yarıyor. Ama hamileyken kullanılırsa erkek çocukların'da kısırlığa hatta kız gibi olmalarına neden oluyor (kanıtlanmıṣ birṣey). O yüzden kullanmıyorum. Ama baṣım çatlıyor.
Ben de garip şekilde sadece şeker yemek istiyorum herkes nasıl mideni bulandırmıyor şeker diyor ama yok yani kek çikolata ile günü geçiririm. Prilam gece gündüz birer tane içiyorum ben de ama faydası yok maalesef. İlk gebelikte beşinci aya kadar çektim bu bari o kadar sürmeseAynısı bende sürekli açım ama yemek yiyemiyorum yağlı salçalı bide tatlı türü şekerli şeyler hiç görmek istemiyorum doktor ilaç verdi ama hiç faydası yok ya şimdiden böyleysek nasıl olucak acaba ya
Ay canım yarın sabah randevum var inşallah iyi güzel devam etsin daha biraz rahatlayamGeri geliiiir gelmezse de inan hiç ama hiiiiiç üzülme