2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kese küçük geldi bana korktum bende inşallah görücem 10 gün sonra

T Tali89 taaaa Ağustos annelerinden kalktım geldim benim içinde bir yorum yapar mısın doktor bir tahminde bulundu ama net 16.haftan da söylicem dedi

Eklentiler

• 1000039718.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000046224.jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 46
Evet evet o benim canım geçen hafta yoğun bulantı hissi vardı bu hafta gitti

Kızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Kızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Canım kaç hatfakıjsjn şuan

Of kızlar baṣ ağrısı çeken var mı?
Parasetamol (türkçesini bilmiyorum) ilacı var iṣe yarıyor. Ama hamileyken kullanılırsa erkek çocukların'da kısırlığa hatta kız gibi olmalarına neden oluyor (kanıtlanmıṣ birṣey). O yüzden kullanmıyorum. Ama baṣım çatlıyor.

Parol iç ılık bir duş biraz sakin biryerde dinlenirsen kndine gelirsin içme öyle ilaçları bn sadece parol kullanılıyor diye biliyorum hamilelikte

Ben de garip şekilde sadece şeker yemek istiyorum herkes nasıl mideni bulandırmıyor şeker diyor ama yok yani kek çikolata ile günü geçiririm. Prilam gece gündüz birer tane içiyorum ben de ama faydası yok maalesef. İlk gebelikte beşinci aya kadar çektim bu bari o kadar sürmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…