2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Siparişim geldiğinde güncellicem tanıdığım birkaç kişide vardı ve memnunlardı. Büyük paralar vermek istemedim açıkçası 400’e düşmüşken alayım dedim ebebekten kızlar

Eklentiler

• IMG_8303.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 49
ben de bacaklarını çevirip belden yarı dönük pozisyonda bırakıyorum bilerek. geri dönüyor oradan. sürekli bunu yapıyorum ama kendiliğinden hiç yapmıyor birkaç kere de yüzüstü dururken oyuncak uzattım sırt üstü döndü yani dönebiliyor aslında ama dönmüyor :/ oyun halısına ben de koyuyorum ama pek ilgisini çekmedi ya

Benimki de dönmüyor daha ama ayakları kolları görsen o kadar hareketli ki annem bu emeklesin sen bunu tutamıcaksın çok başka Bi çocuk bu diyorlar
ayneeen fizyoterapist diyor ki bu çocuk dönmeden emeklemeyi öğrenecek herhalde kfkkfd ama ters dönmüş böcek gibi çırpınıyor asla dönmüyor yüz üstü koyunca inşallah yapar bir an önce ya

Huyu suyu başka hepsinin şimdi sevmese sonra sever ya da hiç sevmez ona kalmış doktorun sıkıntı görmüyorsa sen hiç görme bence, ki dönebiliyor seninki. Kendi istediği pozisyona ama dikta onlarda biz onlara uyuyoruz djkdkd

Bu arada benim kız sadece yüz üstü dönebiliyor henüz, sırt üstüne geri dönemiyor ve ağlıyor

işte ben de ona şaşırıyorum bütün bebekler öyle nerdeyse. bizimki de tam tersi birkaç kez sırt üstüne döndü. yüz üstüne döndüğünü hiiiç görmedim
Dönsün dönsün diye uğraşıyoruz dönünce yine dert ikidir yatağın köşesinde yakalıyorum onu Allah korudu. Yanına yastık koymuştum yastığı itip düşürmüş dönmeye çalışıyodyu

bebeğimin huyu suyu değişti sürekli kızar gibi sesler çıkarıyor kucağımızdan indiği anda başlıyor bagırmaya neden böyle oldu anlamadım
Aynısııı…. Kucak istedikleri bir dönem sanırım, tadını çıkaralım çünkü zaman su gibi akıyor bu gidişle üniversiteye de başlar bunlar

Kız bu bexsero 2. doz ağzıma sıçtı afedersiniz. Çocuğum an itibariyle 7 den beri ağlıyor uyuyor ve yerine yatırınca et kesiği gibi ağlıyor. Ateş calpol ile ancak 37.7. Bu gece şov var

Biodermayla 3. Gün kızarıklıkların izi bile kalmadı. En baştaki losyon iyi gelmiyo tespitim doğru çıktı sanırım.
Ayyy çok sevindim geçmesine altı üstü losyonmuş işte ne büyüttüler alerjiydi mamaydı. Geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz
Dönüyor da geri sırtüstüne dönmüyor. Dönmek isteyince yapıyo da az tembellik ediyo bizimki, ağlayıp beni döndür diyo, yardımcı olup döndürünce de ağlıyor halbuki teee 4.ayın başına kendi kendine dönmüştü ama işte ne kadar tekrarlasak da yapmak istemiyor bilemiyorum, ben de biraz takıyorum kafama ama genel gelişimi normal olduğu için istemediğinden yapmıyor diyorum. Bakalım biraz daha büyüsün göreceğiz

Aslında sorun bebek değil :) ama dost kara günde belli olur derler ya. Öyle bir şey. Hallolur gibi. Sadece sabır, tahammülümun bana geri gelmesi lazim

Aslında sorun bebek değil :) ama dost kara günde belli olur derler ya. Öyle bir şey. Hallolur gibi. Sadece sabır, tahammülümun bana geri gelmesi lazim
Uygulamayı sildim o yüzden bilemiyorum ama baby plusin ürünleri arasında en tuzlu o idi.

ay ben hazırlıksız yakalanıcam diye korkuyorum. henüz hiç dönmediği için hâlâ bi rahatlık var herkeste. geçen kardeşim koltuğun kenarında bırakmış. her an dönebilir deli misin sakın bi daha bırakma dedim. İlk dönüşü yerde bitecek diye çok korkuyorum

Kız bu bexsero 2. doz ağzıma sıçtı afedersiniz. Çocuğum an itibariyle 7 den beri ağlıyor uyuyor ve yerine yatırınca et kesiği gibi ağlıyor. Ateş calpol ile ancak 37.7. Bu gece şov var
Biz de yarın yaptıracağız zaten bir haftadır uyumuyor çocuk yarın ne halde olur kim bilir siz calpol nasıl veriyorsunuz bize doktor aşı olduktan 1 saat sonra başlatıyor sonra 4 saatte bir vermeye devam ediyoruz 3 kez

bizimki birini yapsa öpüp başıma koyucam. yalnız olmadığımı göreyim diye buraya yazdım ama çoğu en az bir tarafa dönmüş galiba ya. fizyoterapist de genelde bu ay içinde dönüyorlar, dönmemesi istisna dedi. akşamdan sabaha öğreniyorlar, belki bir anda döner diye umut ediyorum

Allah korusunn cidden öyle ama bi anda dönüyorlar sağlık ocağında ben daha hiç dönmüyoken sedyede bırakıp uzaklaşmıştım o vakit dahi kızmıştı doktor öyle bırakma diye

Ben master modelini aldım çapraz bacak ama sanki minik oynuyor orası sizinde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…