• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Prematüre olduğu için gözü 3 aya kadar düzenli bakıldı kalp de bizimkinin kalbinde delik var büyük dediler geçmezse ameliyat dediler onun için gidiyoruz sağlık sigortası mayısta başlıcak deli gibi onu bekliyorum 🫠eşimin iş yeri yapıyor bana da öyle mayısta yenilendiği için mayısta başlatcaz dediler
Bundan sonra yaptırmam herhalde devlete götürürüm çok maliyetli sürekli eksiye düşüyoruz🥹

Ya sanki bu normal gibi gelmeye başladı. Sanki herkes böyle yaşıyor da söylemiyor gibi. Zaten epeydir yazamadım size. Ben bir tane yumruk attım kocama 🥲. Tartıştık. Kardeşi ve karısı bize misafir gelecekti. Yardımına ihtiyacım vardı. Ederim fLab dedi. Ben başladım temizlik, yemek bir şeyler yapmaya. O sadece kahvaltı hazırladı ve sofradan asla kalkmadı. Siyaset programı izleyip durdu. Sinirlendim tartıştık. Ergen çocuk gibi tepkiler cevaplar. En son ne bağırıyorsun diye elini kaldırdı bende o vurmadan bir tane vurdum. Djdj ya biz iyice saçma sapan bir çift olduk. İlk ve son dizisine 3.sezon yazsınlar bizi
Çocuktan sonra kocalar neden böyle ya🥹

Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum
Bizde iki numaraya geçtik mamada Merak edip bakmıştım benim kullandığım da sadece demir miktarı farklıydı diğer şeyler aynıydı gözden kaçırdığım olmadıysa.

Ya sanki bu normal gibi gelmeye başladı. Sanki herkes böyle yaşıyor da söylemiyor gibi. Zaten epeydir yazamadım size. Ben bir tane yumruk attım kocama 🥲. Tartıştık. Kardeşi ve karısı bize misafir gelecekti. Yardımına ihtiyacım vardı. Ederim fLab dedi. Ben başladım temizlik, yemek bir şeyler yapmaya. O sadece kahvaltı hazırladı ve sofradan asla kalkmadı. Siyaset programı izleyip durdu. Sinirlendim tartıştık. Ergen çocuk gibi tepkiler cevaplar. En son ne bağırıyorsun diye elini kaldırdı bende o vurmadan bir tane vurdum. Djdj ya biz iyice saçma sapan bir çift olduk. İlk ve son dizisine 3.sezon yazsınlar bizi
Normal değil maalesef. Kaldı ki herkes böyle bi şey yaşasa bile ben kabul etmem mesela. Değersizlik hissi yaşatıyor size gibi. Yapmayın bunu kendinize ve çocuğunuza

Kız vurdum deyince bi güldüm ben 🤣.

Ama devamını yazmamışsın aşkılsunn noldu sonraaa

vurduktan sonra ne oldu bacım 😅 ya bu arada sakin olun. laf söz bi şekilde halledilir de iş şiddete geldi mi telafisi olmayabilir. Allah akıl fikir versin bu erkeklere 🙄

Bundan sonra yaptırmam herhalde devlete götürürüm çok maliyetli sürekli eksiye düşüyoruz🥹
Gerçekten bizde öyle Kira borçlar felan derken zaten maaştan birşey kalmıyor bu ay çocuğa önlük felan alacaktım yalan oldu yani ay sonunu düşünüyorum kara kara

hahaahahaha ben gece bunu o kadar çok yaşıyorum ki. 2 gecedir bu şekil uyutup yavaş yavaşşşş bırakıyorum kendim de yatağın köşesine kıvrılıyorum kfjxjd
Ya ben hep beşikte sallıyordum sallanan taşınabilir beşik vardı evimde hatta onsuz durmuyor diye annemlerin eve de Bi tane aldım bir haftadır annemdeyim çocuğa dünden beri Bi güncelleme geldi bu beşikte uyumaz oldu akşam ayağımda salladım çocuk Bi anda uyudu anlamadım eskiden de ayağımda sallamayı deniyordum kabul etmiyordu şuan ilk defa bu gece ayağımda sallıyorum şuan uykuya dalmasını bekliyorum sallamaya devam 😅

Ya ben hep beşikte sallıyordum sallanan taşınabilir beşik vardı evimde hatta onsuz durmuyor diye annemlerin eve de Bi tane aldım bir haftadır annemdeyim çocuğa dünden beri Bi güncelleme geldi bu beşikte uyumaz oldu akşam ayağımda salladım çocuk Bi anda uyudu anlamadım eskiden de ayağımda sallamayı deniyordum kabul etmiyordu şuan ilk defa bu gece ayağımda sallıyorum şuan uykuya dalmasını bekliyorum sallamaya devam 😅
1 yeni güncelleme 😂

Normal değil maalesef. Kaldı ki herkes böyle bi şey yaşasa bile ben kabul etmem mesela. Değersizlik hissi yaşatıyor size gibi. Yapmayın bunu kendinize ve çocuğunuza
Bazen düşünüyorum da ama benim boşanmış ailesi olan çok öğrencim oldu ve hiç iyi değillerdi malesef. Çok saldırgan, şımarık ve hep sevgimi sorgularlardi. Sevgiye açlardi ama bu konuda tatminsizlerdi de. Hepsi böyleydi. Boşanınca da mutlu olmam. Maddi olarakta kötü olacak. Sonuçta çocuk bende olur ve su an para ortak daha çok paraya sahip oluyorum. Ama ayrılırsak her şeyi sadece kendi maaşımla karşılamam gerekecdk. Oğlum o konforu göremeyecek. Oğluma kötü davransa ya da parayı çar cur etse 1 dk bile düşünmem. Ama hiç harcamaz, yatırım yapar ve benim harcamama da karışmaz. Ondan bu keyfi bozmaya da çekiniyorum. Sonra toplum ve baskısı ile uğraşmam gerekecek. Şu an derdim bir ise boşanınca 10 olacak. Kar zarar hesabını oturup ince ince yaptım ama evli kalmak şu an daha karlı benim için

Jxxjxj Sorma. Bugün kadına şiddetle ilgili bisi konuştuk sende bana vurdun diyor. Djdj benim ona vurmam küçük bir çocuğun bana vurması gibi. Kendi bana vursa bayılırım. Ama çok kıyılarında geziyorum gibi hissediyorum :/. Ve vursa 1 dk durmam. Orda tüm kar zarar hesaplarım iptal olur

Ama devamını yazmamışsın aşkılsunn noldu sonraaa
😂 Ay şu an gülüyorum ama çok kötü hissettim Aslında hoş değildi yani o iletişimimiz. Sonea gittim yattım uyudum git kendin yap misafirine hazırlığı dedim. O da bazı yemeklerin bir kısmını yapmış. Kalanı ben yaptım. Sonra gidip telefonla oynamaya devam etti. Hiçbir değişiklik olmadı yani :DSadece kendimi çok ama çok kötü bir insan gibi hissettim :/(her ne kadar benim vurmam onun için basit ve önemsiz olsa da kendimi karısını döven kötü bir koca gibi hissettim)

Back