- 31 Aralık 2023
- 679
- 596
- 23
- 30
Canım Mustela’nın konak kremi var onu al konak olan yere geceden sür beklesin ertesi gün zeytinyağ sürüp tarayıp yıka ben böyle böyle kuruttum bizimki inanılmaz fazlaydı bu ne kiKızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edinEki Görüntüle 3545326
Ben aldım bebiş tüm her şeyi ordan aldım hatta gayet orijinal ürünler geldi merak etme djdjdj Puzze tabak porsiyonlu tabak bardak seti mama kaşığı önlük kapaklı kase meyve filesi bunların hepsi toplamda 1.700 küsüre geldi. Başka yerde sadece kase önlük kaşık 1.200 küsür satılıyorkızlar oioi'nin silikon tabaklarından almak isteyip pahalı bulanlar varsa n11de indirimli fiyatlar var. bir de kupon filan veriyor. toplam 650 liraya hem puzzle tabak hem de kapaklı vakumlu kase aldımsahte ürün mü gelecek merakla bekliyorum jdhdjjd
ay iyi bariCanım Mustela’nın konak kremi var onu al konak olan yere geceden sür beklesin ertesi gün zeytinyağ sürüp tarayıp yıka ben böyle böyle kuruttum bizimki inanılmaz fazlaydı bu ne kiBir de 2-3 günde bir yüz için olan Mustela nemlendiricisiyle de nemlendiriyordum doktorum öyle demişti
Ben aldım bebiş tüm her şeyi ordan aldım hatta gayet orijinal ürünler geldi merak etme djdjdj Puzze tabak porsiyonlu tabak bardak seti mama kaşığı önlük kapaklı kase meyve filesi bunların hepsi toplamda 1.700 küsüre geldi. Başka yerde sadece kase önlük kaşık 1.200 küsür satılıyor
Çok teşekkürlerMedova Hastanesi
Ne demek umarım bir güzel bir sonuç alırsınızÇok teşekkürler
Bizde böyleyiz yaa. Hani zaten n bakınca süper günler gecirmemişiz benim cok iyi uyudud dedgim gece 3-2-2-2 saat aralıklarla uyanıp emip uyumasıymış. Sabaha kadar uyuyanlar varmışKızlar ya biz bebemle bütün atakları atlamadan geçiricez heralde26.haftada da atak varmış ona bağlamak da istemiyorum ama uykuya direnme, saat başı uyanma, hem memeye bağlılık hem meme reddi hepsi geri geldi ya. Gün içinde de ilk uyandığında mutlu sonrasında sürekli mızmızlanıyor. Geceleri yine saat başı ayaktayız ve saat başı uyuyabilmek için dua ettim dün, çünkü yerine koyar koymaz ağlamaya başladı. Gitgide daha kötü oluyor yani. Dişlerine de baktım bi şişme ya da kızarma yok ama bulduğu herşeyi ağzına sokup haşince ısırıyor (elim, burnum dahil ) 6.aya yaklaşıp bunu yaşayan var mı?
verns mesajı alıntılayamamışım. hoppalayı almadık biz de henüz ama doktora sordum çok zorluyor bizi sürekli zıplamak istiyor diye günde yarım saati geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz dedi. E-bebekteki modeli almayı düşünüyorum ben de
Merhaba, bu bir elektroterapi cihazı. İçinde farklı tedavi seçenekleri için çeşitli akımlar mevcut. Tortikollis için düşünürsek bölgedeki ağrıyı azaltmak ya da kası gevşetmek için uygulanmış olabilir. Fizik tedaviye yardımcı olarak kullanılır ama şart mı değil kesinlikle. Gittiğiniz merkeze sorabilirsiniz, uygulamıyorlarsa bir tedavi yöntemini kaçırmış gibi düşünmeyin diye yazmak istedim. Asıl önemli olan egzersizler ve germelerdir. Zaten söylemişlerdir de aksatmadan düzenli bir şekilde uygulamanız ve gün içinde mutlaka oyunla desteklemeniz gerekir. (Çıngıraklı renkli oyuncakları diğer taraftan uzatmak gibi). Geçmiş olsunBen bu hafta bu yöntemi bi sorayım kendilerine çok teşekkür ederim araştırırken de hiç görmemiştim
Benimki kenarlara tutunup yarıya kadar kalkıyor pusetteKızlar bişey sorucam bu bebek arabası pusetinde dururken sizinkiler elini kolunu hareket ettirebiliyo mu. Benimki edemıyo pek yaa çok mu gömülüyo yoksa yanlardanmı sıkıyo artık gecen gün kücük mü geliyo muhabbeti olunca ben hep boydan düşündüm ama 1 kolunu hareket ettürse digerini hiç oynatmıyo. 1 kolu da dirsekten hareket ederse ediyo
Sağlık ocağı kaşıntı yapabilir onlar düzenli temizle dedi ondan canım sıkılıyor yaBizim de tam tepe bölgesinde var takke gibigeçmiyo valla yağ sürüyorum tarıyorum konak şampuanıyla yıkıyorum pek görünmediği in takmıyorum
Aa kız benim oğlum hatır hutur kaşıyı sürekli uykusunda kanatıyo bazenSağlık ocağı kaşıntı yapabilir onlar düzenli temizle dedi ondan canım sıkılıyor ya
Gördüm bunu çok güldüm ya
Bizim de alnında ve kulağının yanında vardı onlar zeytinyağı ve konak tarağıyla çözüldü gitti ama kafasındakiler sürekli artıyor gibi yaYa aynısı benim bebeğimde vardı temizliyodum yıkıyodum ertesi gün yine beyazlıyodu hatta alnında saç olmayan yerlerde bile vardı bepantol sensiderm varya egzama kremi ondan sürdüm alnındakiler yok oldu gibi bu akşamda saçlarının arasına sürdüm bakalım toparlarmı herhalde egzama tarzında bişeydi benimki
Tamamen aynısıyız iki gecedir gözümü kırpmadım dün sabah artık oturup ağladım yaniKızlar ya biz bebemle bütün atakları atlamadan geçiricez heralde26.haftada da atak varmış ona bağlamak da istemiyorum ama uykuya direnme, saat başı uyanma, hem memeye bağlılık hem meme reddi hepsi geri geldi ya. Gün içinde de ilk uyandığında mutlu sonrasında sürekli mızmızlanıyor. Geceleri yine saat başı ayaktayız ve saat başı uyuyabilmek için dua ettim dün, çünkü yerine koyar koymaz ağlamaya başladı. Gitgide daha kötü oluyor yani. Dişlerine de baktım bi şişme ya da kızarma yok ama bulduğu herşeyi ağzına sokup haşince ısırıyor (elim, burnum dahil ) 6.aya yaklaşıp bunu yaşayan var mı?
Aşıya götürdüğümde hemşire öyle dedi bende bilmiyorum öyle deyince iyice içime sıkıntı düştü ondan hemen geçsin istiyorumAa kız benim oğlum hatır hutur kaşıyı sürekli uykusunda kanatıyo bazenama konak kaşıntı yapmaz rahatsız etmez diyo doktorlar ben uyku alışkanlığı diye yorumlamıştım onu
Bide kaşınıyor heralde bebiş sürekli kaşıyor yoluyor kafasını tırnaklarını ne kadar kısaltsamda baya zorluyorBizim de alnında ve kulağının yanında vardı onlar zeytinyağı ve konak tarağıyla çözüldü gitti ama kafasındakiler sürekli artıyor gibi ya
Ciddenn yaGördüm bunu çok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?