Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu da sarımademoisella
Cucuthecatt benim kızda kepçe sanki
doğduğundan beri şapka da düzenli kullandım ben ama faydası olmamış demek ki
Eki Görüntüle 3545648
Ayyy aynıyız. Benim de iyi uyudu dediğim günler böyleydi ve yine geride kaldıBizde böyleyiz yaa. Hani zaten n bakınca süper günler gecirmemişiz benim cok iyi uyudud dedgim gece 3-2-2-2 saat aralıklarla uyanıp emip uyumasıymış. Sabaha kadar uyuyanlar varmışama şimdi uyutup koyuyoruz 3 dk uyursa okey sonra gene agıt uzatamıyoruz yanıma alıyorum bende. Eskiden sabaha karşı falan alırsam alıyodum ilk dıgdugunda hiç almıyodum
uyutup koyuyodum. Uykusunda aglıyo gozunu açmadan. Dün mesela bi ara dişine masaj yaptım sonra uyudu sonraki uyanmada direne direne agladı. Gere gere kendini. Sabahları bizimkide öyle daha mutlu gece ilerledikçe malumm
![]()
Of ben de her gece ağlayıp sabah hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, aşırı dengesizimTamamen aynısıyız iki gecedir gözümü kırpmadım dün sabah artık oturup ağladım yani
Ay hiç de değil maşallah pek tatlımademoisella
Eki Görüntüle 3545648
Ya bizimki hasta şimdi o yüzden öyle koyuyorum ama öncesinde de bazen işe yarardı. Emzirme yastığına yatırıyorum. Onda uyuyor bazen.Kızım dünden beri hayattan bezdirdi beni ya kucak dışında bir yerde uyumuyor poposu yatak görsün hemen uyanıyor ne yapacağım ben bu kızla niye böyle oldu ki birden bire
Ayy bende alayımmı emin olaamadım tetagil yaaAyyy aynıyız. Benim de iyi uyudu dediğim günler böyleydi ve yine geride kaldıben de ilk doğduğundan beri yanıma almıyordum, sonra ara ara sabahları alıyordum keyif yapıyorduk hem ama şimdi hiç uyumazsa mecbur gece de alıyorum
Sen diyordun ya uyumayınca deccal diye çok gülüyorum ona
hakikaten uykuya geçemezse içimizden geçiyor
Tetagil söyledim bakalım gelince onu deneyip diş durumunu bi dışlayalım
Of ben de her gece ağlayıp sabah hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, aşırı dengesizim![]()
İkisi de mi ? Ay Allahım sen koru yarabbim. Ya gece mama verirken biz de çok korkuyoruz of büyüseler diyorum işte böyle olunca. Allah saklasın yavrularımızıAyy bende alayımmı emin olaamadım tetagil yaa
Ay kızlar eşim dün hastaneye gitti ayagını carpmıstıda karışıktı orası dedi.bizde coxuk yetişkin acil ayrı deil. 2 bebek varmıs biri 8 gündür kaka yapmıyomus 5 aylık doktor kızmıs siz neden getirmiyosunuz die. Bi tane de 6 aylık bebek allah muhafaza evlatlarımızı. Bogulmuş süt içerken sanırım. Kurtaramamışlar kücücük ilçede 2 bebek kalbim ezildi ya.
Gece bizim kız da öyle daha poposu değerken uyanıp ağlamaya başlıyorKızım dünden beri hayattan bezdirdi beni ya kucak dışında bir yerde uyumuyor poposu yatak görsün hemen uyanıyor ne yapacağım ben bu kızla niye böyle oldu ki birden bire
Bogulanı kurtaramamışlarİkisi de mi ? Ay Allahım sen koru yarabbim. Ya gece mama verirken biz de çok korkuyoruz of büyüseler diyorum işte böyle olunca. Allah saklasın yavrularımızı![]()
Kızlar ya biz bebemle bütün atakları atlamadan geçiricez heralde26.haftada da atak varmış ona bağlamak da istemiyorum ama uykuya direnme, saat başı uyanma, hem memeye bağlılık hem meme reddi hepsi geri geldi ya. Gün içinde de ilk uyandığında mutlu sonrasında sürekli mızmızlanıyor. Geceleri yine saat başı ayaktayız ve saat başı uyuyabilmek için dua ettim dün, çünkü yerine koyar koymaz ağlamaya başladı. Gitgide daha kötü oluyor yani. Dişlerine de baktım bi şişme ya da kızarma yok ama bulduğu herşeyi ağzına sokup haşince ısırıyor (elim, burnum dahil
) 6.aya yaklaşıp bunu yaşayan var mı?
oyyy maşallah şekermademoisella
Eki Görüntüle 3545648
A adenliyaAyyy aynıyız. Benim de iyi uyudu dediğim günler böyleydi ve yine geride kaldıben de ilk doğduğundan beri yanıma almıyordum, sonra ara ara sabahları alıyordum keyif yapıyorduk hem ama şimdi hiç uyumazsa mecbur gece de alıyorum
Sen diyordun ya uyumayınca deccal diye çok gülüyorum ona
hakikaten uykuya geçemezse içimizden geçiyor
Tetagil söyledim bakalım gelince onu deneyip diş durumunu bi dışlayalım
Of ben de her gece ağlayıp sabah hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, aşırı dengesizim![]()
Yaa benim oğlum da sürekli tükürüğünü boğazına kaçırıyo kıpkırmızı oluyo bazen çok korkuyorum. Allah sabır versin ailesine çok zorAyy bende alayımmı emin olaamadım tetagil yaa
Ay kızlar eşim dün hastaneye gitti ayagını carpmıstıda karışıktı orası dedi.bizde coxuk yetişkin acil ayrı deil. 2 bebek varmıs biri 8 gündür kaka yapmıyomus 5 aylık doktor kızmıs siz neden getirmiyosunuz die. Bi tane de 6 aylık bebek allah muhafaza evlatlarımızı. Bogulmuş süt içerken sanırım. Kurtaramamışlar kücücük ilçede 2 bebek kalbim ezildi ya.
Kendimi rahatlatma şeklim de şey. Hava cok soguk üşür
Yaa evetKendimi rahatlatma şeklim de şey. Hava cok soguk üşür![]()
oyyy maşallah şekerkız hepsinin kulaklar üstten açıldı galiba. ben sadece bizimki sanıyordum. hepsi kepçe olamaz
düzelecek bence bunlar. gerçi bizim babası öyle olduğu için ihtimal var ama
Merhaba emzirme danışmanın kimdi ismini yazar mısın benimde ihtiyacım varAy senin yönlendirdiğin emzirme danışmanı da o kadar tatlı biriydi ki. Bana önce bunları bunları deneyin olmazsa beni tekrar arayın dedi. Diğer danışmanlar hemen fiyat vermişlerdi. Çok tatlı bir kadın gerçekten