- 19 Şubat 2024
- 1.478
- 1.283
- 53
- 32
geceye beşikte başlıyoruz yatakta bitiriyoruz. en son benim yatakta bebeği bırakıp kendim beşiğe yatıcsm herhalde kglhşşjhş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceye beşikte başlıyoruz yatakta bitiriyoruz. en son benim yatakta bebeği bırakıp kendim beşiğe yatıcsm herhalde kglhşşjhş
silikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beniKızlarcebebeğe gidicem de ek gıda için neler aldınız eksiklerimi tamamlayayım
Nasıl yatırıyorsun emzirme yastığınaYa bizimki hasta şimdi o yüzden öyle koyuyorum ama öncesinde de bazen işe yarardı. Emzirme yastığına yatırıyorum. Onda uyuyor bazen.
Evet ya herşey aynı gidiyorYaa biz birebir aynıyızdişten mi acaba diye diş jeli aldık sürdük ama yok değişim sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ben sinirlendikçe görüyorum ki ona daha çok yansıyor elde değil ama geçecek inşallah
![]()
Ayyyy gerçekten mi ya ben de yeni sipariş vermiştimKızlar ben tetagil aldım ama aşırı bir rahatlama görmedim ya uygun bir şeyde değil. Herkeste farklı olur tabii ama dentinox jel aldık o biraz daha iyi geldi ve sevdi sanki denemek isteyenlere fayda olur belki diye söylemek istedim
Ayyy ağzından bal damlıyooyyy maşallah şekerkız hepsinin kulaklar üstten açıldı galiba. ben sadece bizimki sanıyordum. hepsi kepçe olamaz
düzelecek bence bunlar. gerçi bizim babası öyle olduğu için ihtimal var ama
Valla hepimiz aynı olduk sonunda
Ben Kasım indiriminde almıştım herşeyi, internetten söylemiştim ama ebebekte vardır mutlaka. Silikon önlük, tabak, kaşık, bardak (suyu içine koyup ben veriyorum ama sonrayı düşünerek aldım), haşlama aparatı, cam rende, yoğurt için küçük kavanozlar, dışarı çıkarsak diye yemek termosu bir de mama sandalyesi altına sermek için tek kullanımlık örtülerden aldım canım ben. Sulukları da aldım ama daha açmadım ilk etapta gerek yok zaten onlara.Kızlarcebebeğe gidicem de ek gıda için neler aldınız eksiklerimi tamamlayayım
Çok yoruldum uykusunu alsın diye 1 saat kucağımda tutuyorum gündüz ama gece bunu da yapamıyorumGece bizim kız da öyle daha poposu değerken uyanıp ağlamaya başlıyor![]()
Aşırı vakumlu benimki sinir oluyor hatta canımay iyi bariacaba çakma bişeyler mi gelecek diyordum. gerçi indirimlisi bile pahalı geliyor iki tabak için ama almışken vakumu sağlam olsun, uzun ömürlü olsun dedim. vakumları nasıl canım? Bi de acayip fiyat farkı var dediğin gibi. kendi sitesinde 900 olan şey trendyolda 600, başka sitede 450 vs. çok saçma
Kız ben onu sadece ısıdan almadım tipi tam benim kuş ağızlıya göre çok rahat verebiliyorum Oioi de almıştım onunla veremiyorum ağzına sığmıyorsilikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beniama şu an çok da gerek yokmuş diyorum. zaten anlıyorum sıcak olup olmadığını. belki ileride çorba verirken faydası olur. buharda haşlama aparatı, cam rende. ben bu kadar aldım
benim de önceden denk gelip aldığım başka markalardan 4 kaşık vardı ama onlar daha büyük geldi. şimdi bunları kullanıyorum. ya senin bebiş kaşığı ağzına getirince ağzına açıyor mu? yani aaa yapıyor mu? bizimki açmıyor. ben kaşığı ağzına sokuyorum gibi oluyor biraz. daha anlamadı herhalde işin mantığınıAşırı vakumlu benimki sinir oluyor hatta canım
Kız ben onu sadece ısıdan almadım tipi tam benim kuş ağızlıya göre çok rahat verebiliyorum Oioi de almıştım onunla veremiyorum ağzına sığmıyor![]()
Şimdi fotodaki gibi, hasta çünkü, ama normalde emzirme pozisyonunda yatırınca uyumaya devam ediyordu.Nasıl yatırıyorsun emzirme yastığına
Sağolun kızlar eksiklerimi tamamladımsilikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beniama şu an çok da gerek yokmuş diyorum. zaten anlıyorum sıcak olup olmadığını. belki ileride çorba verirken faydası olur. buharda haşlama aparatı, cam rende. ben bu kadar aldım
Ben Kasım indiriminde almıştım herşeyi, internetten söylemiştim ama ebebekte vardır mutlaka. Silikon önlük, tabak, kaşık, bardak (suyu içine koyup ben veriyorum ama sonrayı düşünerek aldım), haşlama aparatı, cam rende, yoğurt için küçük kavanozlar, dışarı çıkarsak diye yemek termosu bir de mama sandalyesi altına sermek için tek kullanımlık örtülerden aldım canım ben. Sulukları da aldım ama daha açmadım ilk etapta gerek yok zaten onlara.
Sanki ne kadar derin uyuyabiliyoruz kiValla hepimiz aynı olduk sonundabu arada cidden koyniş koyniş yatmak harika
ben de korkumu aştım biraz, daha deneyimlendim yatırırken ama derin uykuya geçtiğimde naptığımı hatırlamadığım için çok geriliyorum hala
![]()
Ben demir damlasını kaşıkla veriyorum tatlı olduğu için deliriyo zaten öyle öğrendi ağzını açmayıbenim de önceden denk gelip aldığım başka markalardan 4 kaşık vardı ama onlar daha büyük geldi. şimdi bunları kullanıyorum. ya senin bebiş kaşığı ağzına getirince ağzına açıyor mu? yani aaa yapıyor mu? bizimki açmıyor. ben kaşığı ağzına sokuyorum gibi oluyor biraz. daha anlamadı herhalde işin mantığını![]()
bizimki demir damlasından nefret ettiği için onda da açmıyor zaten ağzını. onu normal çay kaşığıyla veriyorum ki normal verdiğim yemeklerle karıştırmasın :/Ben demir damlasını kaşıkla veriyorum tatlı olduğu için deliriyo zaten öyle öğrendi ağzını açmayı![]()
İyi yapmışsın hemen öğreniyolar her şeyi. Bizim demir ilacının tadı çok güzel ben bile beğendimbizimki demir damlasından nefret ettiği için onda da açmıyor zaten ağzını. onu normal çay kaşığıyla veriyorum ki normal verdiğim yemeklerle karıştırmasın :/
Ben de içtim denemek için baya tatlı bişeymiş ama benimki inat heraldeİyi yapmışsın hemen öğreniyolar her şeyi. Bizim demir ilacının tadı çok güzel ben bile beğendim
Seninki biraz zorlıcak galiba siziBen de içtim denemek için baya tatlı bişeymiş ama benimki inat heralde![]()
Ay valla ua. Oyun halısında bagırmaya aglamaya baslıyo gozuyle de etrqfı tarıyo gelen var mı diye. Bizde görmedigi yersen izliyoruzSeninki biraz zorlıcak galiba sizi![]()
Bak bak neler öğrenmiş yaaAy valla ua. Oyun halısında bagırmaya aglamaya baslıyo gozuyle de etrqfı tarıyo gelen var mı diye. Bizde görmedigi yersen izliyoruz![]()
Valla nasıl alıştı kandırıkçılıga anlamadımBak bak neler öğrenmiş yaa![]()
Ben de öyleyim canımÇok yoruldum uykusunu alsın diye 1 saat kucağımda tutuyorum gündüz ama gece bunu da yapamıyorum
DimiSanki ne kadar derin uyuyabiliyoruz ki![]()
Benim kızda aynı besige bırakır bırakmaz uyanıyor napicazKızım dünden beri hayattan bezdirdi beni ya kucak dışında bir yerde uyumuyor poposu yatak görsün hemen uyanıyor ne yapacağım ben bu kızla niye böyle oldu ki birden bire