• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlarcebebeğe gidicem de ek gıda için neler aldınız eksiklerimi tamamlayayım
silikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beni 🤣 ama şu an çok da gerek yokmuş diyorum. zaten anlıyorum sıcak olup olmadığını. belki ileride çorba verirken faydası olur. buharda haşlama aparatı, cam rende. ben bu kadar aldım

Yaa biz birebir aynıyız 🥹 dişten mi acaba diye diş jeli aldık sürdük ama yok değişim sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ben sinirlendikçe görüyorum ki ona daha çok yansıyor elde değil ama geçecek inşallah 🥺
Evet ya herşey aynı gidiyor 😂 burası olmasa koca evrende tek zannedeceğim kendimi 🥹 ben bazen sakin olamıyorum eşim giriyor devreye o olamazsa ben, gerçekten uykusuz insan herşeyi yapabilir onu anladım 😂 cinnet geliyo bazen
Kızlar ben tetagil aldım ama aşırı bir rahatlama görmedim ya uygun bir şeyde değil. Herkeste farklı olur tabii ama dentinox jel aldık o biraz daha iyi geldi ve sevdi sanki denemek isteyenlere fayda olur belki diye söylemek istedim
Ayyyy gerçekten mi ya ben de yeni sipariş vermiştim 🫠 dentinoxun içeriği nasıl o da bitkisel mi?
oyyy maşallah şeker 🧿🧿😍 kız hepsinin kulaklar üstten açıldı galiba. ben sadece bizimki sanıyordum. hepsi kepçe olamaz 😂 düzelecek bence bunlar. gerçi bizim babası öyle olduğu için ihtimal var ama
Ayyy ağzından bal damlıyo 😂 belki kafalar büyüyüp saçlar çıkınca değişir, bana da öyle geliyo yani 🤓
A adenliya mademoisella mademoisella hepiniz benim yoluma geldiniz biz yenidoğandan beri birlikte uyuyoruz😄😄
Valla hepimiz aynı olduk sonunda 😂 bu arada cidden koyniş koyniş yatmak harika 😍 ben de korkumu aştım biraz, daha deneyimlendim yatırırken ama derin uykuya geçtiğimde naptığımı hatırlamadığım için çok geriliyorum hala 😕
Kızlarcebebeğe gidicem de ek gıda için neler aldınız eksiklerimi tamamlayayım
Ben Kasım indiriminde almıştım herşeyi, internetten söylemiştim ama ebebekte vardır mutlaka. Silikon önlük, tabak, kaşık, bardak (suyu içine koyup ben veriyorum ama sonrayı düşünerek aldım), haşlama aparatı, cam rende, yoğurt için küçük kavanozlar, dışarı çıkarsak diye yemek termosu bir de mama sandalyesi altına sermek için tek kullanımlık örtülerden aldım canım ben. Sulukları da aldım ama daha açmadım ilk etapta gerek yok zaten onlara.

ay iyi bari 😂😂 acaba çakma bişeyler mi gelecek diyordum. gerçi indirimlisi bile pahalı geliyor iki tabak için ama almışken vakumu sağlam olsun, uzun ömürlü olsun dedim. vakumları nasıl canım? Bi de acayip fiyat farkı var dediğin gibi. kendi sitesinde 900 olan şey trendyolda 600, başka sitede 450 vs. çok saçma
Aşırı vakumlu benimki sinir oluyor hatta canım :halay:
silikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beni 🤣 ama şu an çok da gerek yokmuş diyorum. zaten anlıyorum sıcak olup olmadığını. belki ileride çorba verirken faydası olur. buharda haşlama aparatı, cam rende. ben bu kadar aldım
Kız ben onu sadece ısıdan almadım tipi tam benim kuş ağızlıya göre çok rahat verebiliyorum Oioi de almıştım onunla veremiyorum ağzına sığmıyor :halay:

Aşırı vakumlu benimki sinir oluyor hatta canım :halay:

Kız ben onu sadece ısıdan almadım tipi tam benim kuş ağızlıya göre çok rahat verebiliyorum Oioi de almıştım onunla veremiyorum ağzına sığmıyor :halay:
benim de önceden denk gelip aldığım başka markalardan 4 kaşık vardı ama onlar daha büyük geldi. şimdi bunları kullanıyorum. ya senin bebiş kaşığı ağzına getirince ağzına açıyor mu? yani aaa yapıyor mu? bizimki açmıyor. ben kaşığı ağzına sokuyorum gibi oluyor biraz. daha anlamadı herhalde işin mantığını 🙄

Eklentiler

• 1000213394.jpg
    1000213394.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 54
silikon tabak, bardak, mama önlüğü vs. gerçi suyu kaşıkla veriyorum şu an. munchkin ısı korumalı kaşık aldım T turuncukusunguncesi influence etti beni 🤣ama şu an çok da gerek yokmuş diyorum. zaten anlıyorum sıcak olup olmadığını. belki ileride çorba verirken faydası olur. buharda haşlama aparatı, cam rende. ben bu kadar aldım
Ben Kasım indiriminde almıştım herşeyi, internetten söylemiştim ama ebebekte vardır mutlaka. Silikon önlük, tabak, kaşık, bardak (suyu içine koyup ben veriyorum ama sonrayı düşünerek aldım), haşlama aparatı, cam rende, yoğurt için küçük kavanozlar, dışarı çıkarsak diye yemek termosu bir de mama sandalyesi altına sermek için tek kullanımlık örtülerden aldım canım ben. Sulukları da aldım ama daha açmadım ilk etapta gerek yok zaten onlara.
Sağolun kızlar eksiklerimi tamamladım😚😚

Valla hepimiz aynı olduk sonunda 😂 bu arada cidden koyniş koyniş yatmak harika 😍 ben de korkumu aştım biraz, daha deneyimlendim yatırırken ama derin uykuya geçtiğimde naptığımı hatırlamadığım için çok geriliyorum hala 😕
Sanki ne kadar derin uyuyabiliyoruz ki😄😄

benim de önceden denk gelip aldığım başka markalardan 4 kaşık vardı ama onlar daha büyük geldi. şimdi bunları kullanıyorum. ya senin bebiş kaşığı ağzına getirince ağzına açıyor mu? yani aaa yapıyor mu? bizimki açmıyor. ben kaşığı ağzına sokuyorum gibi oluyor biraz. daha anlamadı herhalde işin mantığını 🙄
Ben demir damlasını kaşıkla veriyorum tatlı olduğu için deliriyo zaten öyle öğrendi ağzını açmayı😄

Ben demir damlasını kaşıkla veriyorum tatlı olduğu için deliriyo zaten öyle öğrendi ağzını açmayı😄
bizimki demir damlasından nefret ettiği için onda da açmıyor zaten ağzını. onu normal çay kaşığıyla veriyorum ki normal verdiğim yemeklerle karıştırmasın :/

bizimki demir damlasından nefret ettiği için onda da açmıyor zaten ağzını. onu normal çay kaşığıyla veriyorum ki normal verdiğim yemeklerle karıştırmasın :/
İyi yapmışsın hemen öğreniyolar her şeyi. Bizim demir ilacının tadı çok güzel ben bile beğendim

Çok yoruldum uykusunu alsın diye 1 saat kucağımda tutuyorum gündüz ama gece bunu da yapamıyorum
Ben de öyleyim canım 😢 en son gece ağlayarak eşime veriyorum o mama veriyor. Cidden tükendim, yanımda yatsa bile yatarak içmek istemiyor. Eğer daldıysa uyumaya devam ediyor ama gözünü açtıysa illa oturmam gerekiyor. Bitirdi beni bu iş. Emzirmenin böyle bişey olduğunu düşünmüyordum ama tek değilsem galiba böyle😔
Sanki ne kadar derin uyuyabiliyoruz ki😄😄
Dimi 😂 hatta sanki ne kadar uyuyoruz ki 😂

Back