• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bu konaktan kurtulan var mı ya zeytinyağı ve konak tarağıyla her banyoda yapıyorum ama yok çoğalıyor sanki ya nolur yardım edin 😢Eki Görüntüle 3545326
Canım Mustela’nın konak kremi var onu al konak olan yere geceden sür beklesin ertesi gün zeytinyağ sürüp tarayıp yıka ben böyle böyle kuruttum bizimki inanılmaz fazlaydı bu ne ki😅 Bir de 2-3 günde bir yüz için olan Mustela nemlendiricisiyle de nemlendiriyordum doktorum öyle demişti
kızlar oioi'nin silikon tabaklarından almak isteyip pahalı bulanlar varsa n11de indirimli fiyatlar var. bir de kupon filan veriyor. toplam 650 liraya hem puzzle tabak hem de kapaklı vakumlu kase aldım :D sahte ürün mü gelecek merakla bekliyorum jdhdjjd
Ben aldım bebiş tüm her şeyi ordan aldım hatta gayet orijinal ürünler geldi merak etme djdjdj Puzze tabak porsiyonlu tabak bardak seti mama kaşığı önlük kapaklı kase meyve filesi bunların hepsi toplamda 1.700 küsüre geldi. Başka yerde sadece kase önlük kaşık 1.200 küsür satılıyor😅

verns verns mesajı alıntılayamamışım. hoppalayı almadık biz de henüz ama doktora sordum çok zorluyor bizi sürekli zıplamak istiyor diye günde yarım saati geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz dedi. E-bebekteki modeli almayı düşünüyorum ben de

Canım Mustela’nın konak kremi var onu al konak olan yere geceden sür beklesin ertesi gün zeytinyağ sürüp tarayıp yıka ben böyle böyle kuruttum bizimki inanılmaz fazlaydı bu ne ki😅 Bir de 2-3 günde bir yüz için olan Mustela nemlendiricisiyle de nemlendiriyordum doktorum öyle demişti

Ben aldım bebiş tüm her şeyi ordan aldım hatta gayet orijinal ürünler geldi merak etme djdjdj Puzze tabak porsiyonlu tabak bardak seti mama kaşığı önlük kapaklı kase meyve filesi bunların hepsi toplamda 1.700 küsüre geldi. Başka yerde sadece kase önlük kaşık 1.200 küsür satılıyor😅
ay iyi bari 😂😂 acaba çakma bişeyler mi gelecek diyordum. gerçi indirimlisi bile pahalı geliyor iki tabak için ama almışken vakumu sağlam olsun, uzun ömürlü olsun dedim. vakumları nasıl canım? Bi de acayip fiyat farkı var dediğin gibi. kendi sitesinde 900 olan şey trendyolda 600, başka sitede 450 vs. çok saçma

Kızlar ya biz bebemle bütün atakları atlamadan geçiricez heralde 🥺 26.haftada da atak varmış ona bağlamak da istemiyorum ama uykuya direnme, saat başı uyanma, hem memeye bağlılık hem meme reddi hepsi geri geldi ya. Gün içinde de ilk uyandığında mutlu sonrasında sürekli mızmızlanıyor. Geceleri yine saat başı ayaktayız ve saat başı uyuyabilmek için dua ettim dün, çünkü yerine koyar koymaz ağlamaya başladı. Gitgide daha kötü oluyor yani. Dişlerine de baktım bi şişme ya da kızarma yok ama bulduğu herşeyi ağzına sokup haşince ısırıyor (elim, burnum dahil 😂) 6.aya yaklaşıp bunu yaşayan var mı?
Bizde böyleyiz yaa. Hani zaten n bakınca süper günler gecirmemişiz benim cok iyi uyudud dedgim gece 3-2-2-2 saat aralıklarla uyanıp emip uyumasıymış. Sabaha kadar uyuyanlar varmış🤣🤣🤣 ama şimdi uyutup koyuyoruz 3 dk uyursa okey sonra gene agıt uzatamıyoruz yanıma alıyorum bende. Eskiden sabaha karşı falan alırsam alıyodum ilk dıgdugunda hiç almıyodum 🤣 uyutup koyuyodum. Uykusunda aglıyo gozunu açmadan. Dün mesela bi ara dişine masaj yaptım sonra uyudu sonraki uyanmada direne direne agladı. Gere gere kendini. Sabahları bizimkide öyle daha mutlu gece ilerledikçe malumm 🤣

verns verns mesajı alıntılayamamışım. hoppalayı almadık biz de henüz ama doktora sordum çok zorluyor bizi sürekli zıplamak istiyor diye günde yarım saati geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz dedi. E-bebekteki modeli almayı düşünüyorum ben de

Evet haftasonu kontrolümüzde bize de doktor önerdi alabilirsiniz diye. Sadece yere sabit olanlardan olmasını önerdi, tavana asılanlardan değil. Bana vakit geçirebileceği ekstra bir ürün çok iyi gelebilir, zira sıkılıyor her şeyden. 😂 Ben de bu konuya hiç bakmamışım, hiç fikrim yoktu ondan sorayım dedim. Teşekkür ederim. :)

Ben bu hafta bu yöntemi bi sorayım kendilerine çok teşekkür ederim araştırırken de hiç görmemiştim
Merhaba, bu bir elektroterapi cihazı. İçinde farklı tedavi seçenekleri için çeşitli akımlar mevcut. Tortikollis için düşünürsek bölgedeki ağrıyı azaltmak ya da kası gevşetmek için uygulanmış olabilir. Fizik tedaviye yardımcı olarak kullanılır ama şart mı değil kesinlikle. Gittiğiniz merkeze sorabilirsiniz, uygulamıyorlarsa bir tedavi yöntemini kaçırmış gibi düşünmeyin diye yazmak istedim. Asıl önemli olan egzersizler ve germelerdir. Zaten söylemişlerdir de aksatmadan düzenli bir şekilde uygulamanız ve gün içinde mutlaka oyunla desteklemeniz gerekir. (Çıngıraklı renkli oyuncakları diğer taraftan uzatmak gibi). Geçmiş olsun 🌸

Kızlar bişey sorucam bu bebek arabası pusetinde dururken sizinkiler elini kolunu hareket ettirebiliyo mu. Benimki edemıyo pek yaa çok mu gömülüyo yoksa yanlardanmı sıkıyo artık gecen gün kücük mü geliyo muhabbeti olunca ben hep boydan düşündüm ama 1 kolunu hareket ettürse digerini hiç oynatmıyo. 1 kolu da dirsekten hareket ederse ediyo
Benimki kenarlara tutunup yarıya kadar kalkıyor pusette

Sağlık ocağı kaşıntı yapabilir onlar düzenli temizle dedi ondan canım sıkılıyor ya
Aa kız benim oğlum hatır hutur kaşıyı sürekli uykusunda kanatıyo bazen 😱 ama konak kaşıntı yapmaz rahatsız etmez diyo doktorlar ben uyku alışkanlığı diye yorumlamıştım onu

Ya aynısı benim bebeğimde vardı temizliyodum yıkıyodum ertesi gün yine beyazlıyodu hatta alnında saç olmayan yerlerde bile vardı bepantol sensiderm varya egzama kremi ondan sürdüm alnındakiler yok oldu gibi bu akşamda saçlarının arasına sürdüm bakalım toparlarmı herhalde egzama tarzında bişeydi benimki
Bizim de alnında ve kulağının yanında vardı onlar zeytinyağı ve konak tarağıyla çözüldü gitti ama kafasındakiler sürekli artıyor gibi ya

Kızlar ya biz bebemle bütün atakları atlamadan geçiricez heralde 🥺 26.haftada da atak varmış ona bağlamak da istemiyorum ama uykuya direnme, saat başı uyanma, hem memeye bağlılık hem meme reddi hepsi geri geldi ya. Gün içinde de ilk uyandığında mutlu sonrasında sürekli mızmızlanıyor. Geceleri yine saat başı ayaktayız ve saat başı uyuyabilmek için dua ettim dün, çünkü yerine koyar koymaz ağlamaya başladı. Gitgide daha kötü oluyor yani. Dişlerine de baktım bi şişme ya da kızarma yok ama bulduğu herşeyi ağzına sokup haşince ısırıyor (elim, burnum dahil 😂) 6.aya yaklaşıp bunu yaşayan var mı?
Tamamen aynısıyız iki gecedir gözümü kırpmadım dün sabah artık oturup ağladım yani

Aa kız benim oğlum hatır hutur kaşıyı sürekli uykusunda kanatıyo bazen 😱 ama konak kaşıntı yapmaz rahatsız etmez diyo doktorlar ben uyku alışkanlığı diye yorumlamıştım onu
Aşıya götürdüğümde hemşire öyle dedi bende bilmiyorum öyle deyince iyice içime sıkıntı düştü ondan hemen geçsin istiyorum

mademoisella mademoisella Cucuthecatt Cucuthecatt benim kızda kepçe sanki 😅 doğduğundan beri şapka da düzenli kullandım ben ama faydası olmamış demek ki🥲
1000015333.webp

Bebeğimin vazgeçilmez parçası paylaşmak istedim bilindik değil pek ama çok neşeli. Çılgınlar egibi dans ediyor bununla başladığı an nasıl kopuyor görseniz annemle gül gül öldük🤣🤣🤣çok eğleniyorlar bu şarkıya

Back