- 31 Ocak 2025
- 44
- 42
- 3
- 27
Ben 6+2 de duymuştum 2 hafta sonra bir daha gel dedi.Kızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6+2 de duymuştum 2 hafta sonra bir daha gel dedi.Kızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız
Bu çok kafa karıştıran bi konu sanırım ya neden herkes böyle düşünüyor, kaynağı ne bunun ? Bebeğe zararı olan bir şeyi doktorlar yapar mı Allah aşkına ? Çok daha erken, net ve detaylı gösteren bir yöntem. Ultrason cihazı bebeğe değmeyi bırak yaklaşmıyor bile videoları var izleyin. He üstten bakmak daha güvenli olabilir belki ama bu vajinal ultrason zararlı anlamına gelmiyor kesinlikle. Bu sebeple doktora direnenleri falan duydum burda yani inanamadım.Vajinal ultrasonun bebeğe zararı olur mu ?
Kızlar lütfen bakar mısınız vajinal ultrasondan sonra açık pembe lekelenmeler oldu sebebi nedirVajinal ultrasonun bebeğe zararı olur mu ?
Ama benim akıntım tamamen beyazdı pembeye döndü hemen sonra neden ?Bu çok kafa karıştıran bi konu sanırım ya neden herkes böyle düşünüyor, kaynağı ne bunun ? Bebeğe zararı olan bir şeyi doktorlar yapar mı Allah aşkına ? Çok daha erken, net ve detaylı gösteren bir yöntem. Ultrason cihazı bebeğe değmeyi bırak yaklaşmıyor bile videoları var izleyin. He üstten bakmak daha güvenli olabilir belki ama bu vajinal ultrason zararlı anlamına gelmiyor kesinlikle. Bu sebeple doktora direnenleri falan duydum burda yani inanamadım.
canım ilerde rahim ağzını ölcecek daha doktorlar kısalma var mı vs onlar hep vajinal muayenede doğru sonuçlar veriyor çok önemli tetkikler var dahaBu çok kafa karıştıran bi konu sanırım ya neden herkes böyle düşünüyor, kaynağı ne bunun ? Bebeğe zararı olan bir şeyi doktorlar yapar mı Allah aşkına ? Çok daha erken, net ve detaylı gösteren bir yöntem. Ultrason cihazı bebeğe değmeyi bırak yaklaşmıyor bile videoları var izleyin. He üstten bakmak daha güvenli olabilir belki ama bu vajinal ultrason zararlı anlamına gelmiyor kesinlikle. Bu sebeple doktora direnenleri falan duydum burda yani inanamadım.
Peki akıntı rengim neden değişti o zamancanım ilerde rahim ağzını ölcecek daha doktorlar kısalma var mı vs onlar hep vajinal muayenede doğru sonuçlar veriyor çok önemli tetkikler var daha
belki kılcal damara falan gelmiştir canım korkma benim rahmim ters ben aylarca vajinal oldum hiç lekelenmem olmadı ilerde de olacağız mecburen hepimizPeki akıntı rengim neden değişti o zaman
benim de tahlil sonuçlarım sizinkine çok benziyor tarihlerimiz de benim drum pazartesi gel dedi ama çok merak ediyorum betanız ne cıkacak inşallah hakkımızda hayırlısı olur dualarım sizinleKızlar merhaba 9-15 ocak son adet tarihim 14 şubat betam 196 17 şubatta 737 çıktı kese görünmedi sonra tekrar kan da vermedim doktora da gitmedim bugün gittim doktor vajinal ultrasonla baktı normal göremedi rahminde 5 mm bişey görüyorum ama kese olmayadabilir sol yumurtalığında bi odak var ama normal yumurtalık folikülü de olabilir diyip muallakta konuştu kan ver sonuca göre kadın doğum acile yönlendiricem falan dedi ben hiç bişey anlamadım bu ne demek
Evet ama planlı değildi ben 6 senede tedavi görüyordum yeni oldu şükür kardeşim de planlıyordu onunda onda oldu şükür ..kardeşinizle aynı anda mı hamile kaldınız ne kadar güzel![]()
Olmuyor ama pembemsi lekelenmeler olabiliyormuş geçen haftada ben yaşadım çok korktum . Hem tüp bebek doktorumu hem buradaki kadın doğumcuma sordum ikiside normal dedi ultrasondan sonra bazı kadınların olabiliyormuş .Vajinal ultrasonun bebeğe zararı olur mu ?
Geçen hafta bendede oldu korkma bol su iç dinlen . Rahim büyüdüğü için hassaslaşıyor ve kılcal damarlar hafif buna bağlı leke yapabiliyormuş .Kızlar lütfen bakar mısınız vajinal ultrasondan sonra açık pembe lekelenmeler oldu sebebi nedir
muhteşem onlarda kardeş gibi büyüyeceklerEvet ama planlı değildi ben 6 senede tedavi görüyordum yeni oldu şükür kardeşim de planlıyordu onunda onda oldu şükür ..çifte mutluluk yaşadık
Benim 1.04 cm di 10 mm yaniKızlar merhaba 5 haftalık şuan bebişim , beş haftalık iken keseniz kaç mm idi?
Ay gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de yarın gideceğim sat a göre 8 olacak ama ultrasonda 7 muhtemelen geçen hafta 6ydı ve kalp atımı yoktu o yüzden biraz umutsuzum 1 haftadır. mesajınız umut oldu bana inşallah biz de yarın görürüz kalp atışınıBiz de dün SAT’a göre 8, ultrasona göre 7 hafta olan bebeğimizin kalp atışlarını gördük. Zararı olabileceği düşüncesiyle dinlemek istemedik. Onun dışında her şey yolunda şükür
3 hafta sonra tekrar gelmemizi istedi, fetal DNA yı görüşeceğiz bakalım
Rahatlarsın inşallah. 5. Aydan sonra iştah açılıyor.Aa senin 3 mü bu maşallah sübhanallahbenim ilk
çok bekledik çok istedim Rabbim sonunda 7 ci tüp bebek transferinde nasip etti .. o yüzden belkide bu pimpiriklikiğim . Doktora 2 kez gittim ikisindede benim fazla belirtim yok korkuyorum dedim .allahtan doktorum çok anlayışlı . Güzel bir hamilelik geçiriyorsun diyor . Ama işte sanki her belirti olsa ben daha rahat olucam gibi ama 12 ci haftadan sonra rahatlarım inşallah diye düşünüyorum
![]()
6+1 ken 1.74 yani 17 mm di. Ama ultrasona göre 6+3 çıkmıştıKızlar merhaba 5 haftalık şuan bebişim , beş haftalık iken keseniz kaç mm idi?
Benim hep akıntım vardı vajinal muayene olmadan önce de ? Akıntının bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum, denk gelmiştir ? Yani istemiyorsanız yaptırmayın ama sonra üstten bişey görünmeyince duyulmayınca endişeye telaşa kapılmayın :)))Ama benim akıntım tamamen beyazdı pembeye döndü hemen sonra neden ?
Ben de 1 kez idrar testinden sonra kesin sonuç olsun diye verdim 111 çıkmıştı. Yine de 3 kez daha ver demişti arkadaşlarım artışı takip etmek için. Onlar da sırayla 599 ve 1081 çıktı. Artık daha versem mi bilmiyorum yeter gibiMerhaba ben de 5+3 te gitmeyi düşünüyorum ama sadece iki kere beta baktım ben siz kaç kere verdiniz?
Maşallah sübhanallah güzel denk geldi kesinliklemuhteşem onlarda kardeş gibi büyüyeceklerçok imrendim maşallah
maşallah
![]()