• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
çok huzursuz, ağlama nöbetleri geliyor arada. ama öksürük, burun tıkanıklığı falan yok. bugün de böyle giderse doktora götürürüm :/ idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşündüm çünkü çişinin rengi biraz koyu geldi bana. kokusuna da bakıcam birazdan
Aaa olabilir eğer koku da kötüyse ama bence diş de olabilir canım 😕
Slm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Ben daha olmadım, keşke olmasam bi süre daha 😅 hiç bi de onu çekemicem şimdi
bu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var😕
Canım bizde de 2.ayında olmuştu, ben kremi çok az sürüyordum. Oraları nemlendirdim geçti. Kuruluktur o dert etme, Mustelanın losyonundan sür eğer varsa stelatopia da çok iyi geliyor
Peki nişastanın aslında süt azalttığı gerçeği 😂 Anneler hep muhallebi yapıyor ama nişasta süt azaltıyormuş ben kase kase sütlaç yedikten sonra öğrendim 🤣
Neeee 🥲🥲 ay ben 2 ay boyu yedim, sütüm az diye de üzüldüm 🫠 Of ya hiçbir zaman net doğruya ulaşamıyoruz büyükler yüzünden 😬

Canım bizde de 2.ayında olmuştu, ben kremi çok az sürüyordum. Oraları nemlendirdim geçti. Kuruluktur o dert etme, Mustelanın losyonundan sür eğer varsa stelatopia da çok iyi geliyor
Mustela hydra bebe var onu sürüyorum geçer inş basit kuruluktur

bu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var😕
Benimkind de var. İlk doktor beyaz tenli, atopi ama alerji doktoruna gidin dedi. Yeni doktorumuz egzama bu kışın olur normal bu alerji değil dedi. Bi de gıdısının göğsüne temas eden yerinde kızarıklık var bizim, oralar pişik temastan dolayı

ben bebeyi her gün nemlendirmiyorum sadece banyo sonrası krem sürüyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Evet canım günde iki üç sefer nemlendirmek gerekiyormuş ben de vücudunu yapmıyordum bacak kol yapıyordum. İşte doktor kuruluk dedi Bioderma çok iyi geldi stelatopia da fena değildi

Evet canım günde iki üç sefer nemlendirmek gerekiyormuş ben de vücudunu yapmıyordum bacak kol yapıyordum. İşte doktor kuruluk dedi Bioderma çok iyi geldi stelatopia da fena değildi
Bana çekti heralde benim de kollarım böyle oluyo nemlendirmezsem iyi bi şeyi çekeydi şaşırırıdıö😄

Benim ki de sol memeyi şarkı söylediğim konustugum zaman emiyor. Mini mini bi kusu defalarca başa sarıp söylüyorum. Her emzirmede bi kriz yaşıyoruz.
Benimki de ninni söylettirdi baktım ninniyle olacak gibi değil yoruyor beni, ağzı açık bağırıyor ağlıyor, aldım memeyi ağzına süt sıktım. Sütün tadını alınca sakinleşip emdi memeyi

Ben oldum 2 defa 3. Ayda oldum ilk çok yoğun uzun ağrılı geçti açıkçası
Hadı ya bende olucam sanırım çamur gıbı az az gelıyor olamadım tam olarak sınır bozucu durumdayım sankı

ben bugüne kadar bebek bakmamışım cidden. öksürük tıksırık olmuştu bi kere ama tam anlamıyla ilk kez hastalandı böyle 😵‍💫 elimden de hiçbir şey gelmiyor bebek hastalığı ne zor ya. çokkk dikkat edin kızlar 😔

Back