- 17 Temmuz 2022
- 3.471
- 3.152
- 63
- 30
Kuruluktur umarım yaBizimde kulak yanında olmuştu sürekli nemlendirdim mustela ile hemen geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruluktur umarım yaBizimde kulak yanında olmuştu sürekli nemlendirdim mustela ile hemen geçti
Doktorun kuruluk dediği de egzamaymış nemlendiriceksün ypcak bişey yokKuruluktur umarım ya
İnşallah sadece kuruluktur bebekler çok hassas olabiliyor böyle. Bir iki güne geçmezse doktora danışırsınızKuruluktur umarım ya
Egzamayla kuruluk aynı değil ki ya egzama acır kaşınırDoktorun kuruluk dediği de egzamaymış nemlendiriceksün ypcak bişey yok
Aaa olabilir eğer koku da kötüyse ama bence diş de olabilir canımçok huzursuz, ağlama nöbetleri geliyor arada. ama öksürük, burun tıkanıklığı falan yok. bugün de böyle giderse doktora götürürüm :/ idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşündüm çünkü çişinin rengi biraz koyu geldi bana. kokusuna da bakıcam birazdan
Ben daha olmadım, keşke olmasam bi süre daha hiç bi de onu çekemicem şimdiSlm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Canım bizde de 2.ayında olmuştu, ben kremi çok az sürüyordum. Oraları nemlendirdim geçti. Kuruluktur o dert etme, Mustelanın losyonundan sür eğer varsa stelatopia da çok iyi geliyorbu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
Neeee ay ben 2 ay boyu yedim, sütüm az diye de üzüldüm Of ya hiçbir zaman net doğruya ulaşamıyoruz büyükler yüzündenPeki nişastanın aslında süt azalttığı gerçeği Anneler hep muhallebi yapıyor ama nişasta süt azaltıyormuş ben kase kase sütlaç yedikten sonra öğrendim
Mustela hydra bebe var onu sürüyorum geçer inş basit kurulukturCanım bizde de 2.ayında olmuştu, ben kremi çok az sürüyordum. Oraları nemlendirdim geçti. Kuruluktur o dert etme, Mustelanın losyonundan sür eğer varsa stelatopia da çok iyi geliyor
Benimkind de var. İlk doktor beyaz tenli, atopi ama alerji doktoruna gidin dedi. Yeni doktorumuz egzama bu kışın olur normal bu alerji değil dedi. Bi de gıdısının göğsüne temas eden yerinde kızarıklık var bizim, oralar pişik temastan dolayıbu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
Valla az once sordum. Kuruluk dedi. Egzaman değil yani dedim. Egzaman aynı şey dediEgzamayla kuruluk aynı değil ki ya egzama acır kaşınır
Evet canım günde iki üç sefer nemlendirmek gerekiyormuş ben de vücudunu yapmıyordum bacak kol yapıyordum. İşte doktor kuruluk dedi Bioderma çok iyi geldi stelatopia da fena değildiben bebeyi her gün nemlendirmiyorum sadece banyo sonrası krem sürüyorum yanlış mı yapıyorum acaba
bol bol nemlendireyim o zaman. Sen her gün nemlendiriyo musun? Ben banyodan banyoya sürüyodum az geldi demekValla az once sordum. Kuruluk dedi. Egzaman değil yani dedim. Egzaman aynı şey dedi
Bana çekti heralde benim de kollarım böyle oluyo nemlendirmezsem iyi bi şeyi çekeydi şaşırırıdıöEvet canım günde iki üç sefer nemlendirmek gerekiyormuş ben de vücudunu yapmıyordum bacak kol yapıyordum. İşte doktor kuruluk dedi Bioderma çok iyi geldi stelatopia da fena değildi
Yok her banyo değil valla kriz cıktıgından dolayıbol bol nemlendireyim o zaman. Sen her gün nemlendiriyo musun? Ben banyodan banyoya sürüyodum az geldi demek
Ayy benimki de öyle dirsekten yukarısı. Yüzüm yağlı oysaBana çekti heralde benim de kollarım böyle oluyo nemlendirmezsem iyi bi şeyi çekeydi şaşırırıdıö
Benimki de ninni söylettirdi baktım ninniyle olacak gibi değil yoruyor beni, ağzı açık bağırıyor ağlıyor, aldım memeyi ağzına süt sıktım. Sütün tadını alınca sakinleşip emdi memeyiBenim ki de sol memeyi şarkı söylediğim konustugum zaman emiyor. Mini mini bi kusu defalarca başa sarıp söylüyorum. Her emzirmede bi kriz yaşıyoruz.
Baş sıcaklığı duş oluyor ama 37.3 iyi ateş stres yapmayınsavaştan çıktım sanki.... tüm gece uyanıktım ve hâlâ ateşi düşmedi. 37,3e düşüyor ama başında sıcacık kalıyor
Ben oldum 2 defa 3. Ayda oldum ilk çok yoğun uzun ağrılı geçti açıkçasıSlm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Hadı ya bende olucam sanırım çamur gıbı az az gelıyor olamadım tam olarak sınır bozucu durumdayım sankıBen oldum 2 defa 3. Ayda oldum ilk çok yoğun uzun ağrılı geçti açıkçası
Susuz kalırsak sütümüz çok azalır yeterli ek gıda da almazsa aç kalır bebegim. Ben bu sene tutmayacagim.Kızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız