• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Slm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Ben de 3. adetimi bekliyorum. İlk adetim aylıkken oldum. Böyle çok değişik bir kıvamdaydı ve ağrılıydı ama benim ağrım sezaryen yerlerinde çok yoğundu. Hani adet ağrısından ziyade sezaryen ağrısıydı

Ben de 3. adetimi bekliyorum. İlk adetim aylıkken oldum. Böyle çok değişik bir kıvamdaydı ve ağrılıydı ama benim ağrım sezaryen yerlerinde çok yoğundu. Hani adet ağrısından ziyade sezaryen ağrısıydı
Bende bır tosflık var ozaman bende hıc bırsey yok hafıf leke görüyorum ıkı gundur adet desem degıl afedersın örgüt kahve rengı oluyo

Bilmiyodum öyle olduğunu

Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyo
Bizimkinin ağız çevresi aşırı kuru çok salyalı ve ne bulursa ağzına götürüyor ondan mı bilemedim sürekli nemlendiriyorum bu yüzden

Yaa bizim de alnımız kuruyodu hafif konak gibi olurdu nemlendiriyodum bende.
Pamuk yanaklara bir şey sürmeye korkuyorum yaa ama alnı kaşları çok kuruyo. Bizim konak geçmedi bi türlü sadece başının arkasında tepede var görünmüyo diye takmıyorum😄

Kızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız
Yaa tutmak istiyorum ama bilmiyorum aşırı kan şekerim düşüyor benim emzirirken. Her emzirmede de sanki tuzlu bir şey yenişim gibi içim yanıyor o yüzden ilk günler bi deneyeceğim ben neysede bebiş de bi huzursuzluk açlık hissedrsem tutmam

Kızlar emzirirken göğüs ucumu sanki diş varmış gibi ısırıyor böyle mi olur diş çıkarken ve iğne ucu kadar beyazlık var diş yerinde yoksa diş mi çıkıyor erkenden 🫤

Bende bır tosflık var ozaman bende hıc bırsey yok hafıf leke görüyorum ıkı gundur adet desem degıl afedersın örgüt kahve rengı oluyo
Aa bak bende de adetim başlamadan 1 ay öncesi şey oldu, dediğin gibi kahverengimsi lekelenme oldu 2 gün sürdü. Lekelenmenin başladığı günün gündüzünde korse giymiştim ve 4 5 saat belki biraz daha fazla giymiştim. Bi de çok yürümüştüm. Ben lekelenmenin sebebini ona yormuştum. Belki regl öncesi olan bişeydir. Bi takip et bakalım en olmadı kadın doğuma görün kontrol amaçlı ama zannetmiyorum anormal bi durum yoktur bence

Kızlar emzirirken göğüs ucumu sanki diş varmış gibi ısırıyor böyle mi olur diş çıkarken ve iğne ucu kadar beyazlık var diş yerinde yoksa diş mi çıkıyor erkenden 🫤
Kuzum benim oğlanda da var. Diş incisiymiş. Doktoruna sordum. Sakın sıkmaya veya bastırmaya kalkma. Zamanla geçermiş, önemli bişey değilmiş. İçine sinmezse yine doktoruna sor için rahatlar en azından

Aa bak bende de adetim başlamadan 1 ay öncesi şey oldu, dediğin gibi kahverengimsi lekelenme oldu 2 gün sürdü. Lekelenmenin başladığı günün gündüzünde korse giymiştim ve 4 5 saat belki biraz daha fazla giymiştim. Bi de çok yürümüştüm. Ben lekelenmenin sebebini ona yormuştum. Belki regl öncesi olan bişeydir. Bi takip et bakalım en olmadı kadın doğuma görün kontrol amaçlı ama zannetmiyorum anormal bi durum yoktur bence
Bilmiyorum cnm ya bakalım inşallah olurum da pıs kanı atarım vıcuttan ikı yıldır patlama derecesine geldım resmen

Kuzum benim oğlanda da var. Diş incisiymiş. Doktoruna sordum. Sakın sıkmaya veya bastırmaya kalkma. Zamanla geçermiş, önemli bişey değilmiş. İçine sinmezse yine doktoruna sor için rahatlar en azından
Diş incisi sonradan oluyor mu acaba bizim yeni oldu

Back