- 15 Nisan 2023
- 569
- 382
- 23
Bize de doktor kuruluk egzema aynı şey dediValla az once sordum. Kuruluk dedi. Egzaman değil yani dedim. Egzaman aynı şey dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de doktor kuruluk egzema aynı şey dediValla az once sordum. Kuruluk dedi. Egzaman değil yani dedim. Egzaman aynı şey dedi
bende duştan duşa nemlendiriyorum bütün vücudunu yüzünü her gün 2 3 kez nemlendiriyorum yüzü daha kurubol bol nemlendireyim o zaman. Sen her gün nemlendiriyo musun? Ben banyodan banyoya sürüyodum az geldi demek
Bilmiyodum öyle olduğunuBize de doktor kuruluk egzema aynı şey dedi
Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyobende duştan duşa nemlendiriyorum bütün vücudunu yüzünü her gün 2 3 kez nemlendiriyorum yüzü daha kuru
Yaa bizim de alnımız kuruyodu hafif konak gibi olurdu nemlendiriyodum bende.Bilmiyodum öyle olduğunu
Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyo
Ben de 3. adetimi bekliyorum. İlk adetim aylıkken oldum. Böyle çok değişik bir kıvamdaydı ve ağrılıydı ama benim ağrım sezaryen yerlerinde çok yoğundu. Hani adet ağrısından ziyade sezaryen ağrısıydıSlm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Bende bır tosflık var ozaman bende hıc bırsey yok hafıf leke görüyorum ıkı gundur adet desem degıl afedersın örgüt kahve rengı oluyoBen de 3. adetimi bekliyorum. İlk adetim aylıkken oldum. Böyle çok değişik bir kıvamdaydı ve ağrılıydı ama benim ağrım sezaryen yerlerinde çok yoğundu. Hani adet ağrısından ziyade sezaryen ağrısıydı
Bizimkinin ağız çevresi aşırı kuru çok salyalı ve ne bulursa ağzına götürüyor ondan mı bilemedim sürekli nemlendiriyorum bu yüzdenBilmiyodum öyle olduğunu
Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyo
Pamuk yanaklara bir şey sürmeye korkuyorum yaa ama alnı kaşları çok kuruyo. Bizim konak geçmedi bi türlü sadece başının arkasında tepede var görünmüyo diye takmıyorumYaa bizim de alnımız kuruyodu hafif konak gibi olurdu nemlendiriyodum bende.
ağız çevresinde salyaları kuruyo genelde ama ben ağzına gircek diye bir şey sürmekten çekiniyorumBizimkinin ağız çevresi aşırı kuru çok salyalı ve ne bulursa ağzına götürüyor ondan mı bilemedim sürekli nemlendiriyorum bu yüzden
Ben de olmadım hala lekelenme bile yok sıfırBende bır tosflık var ozaman bende hıc bırsey yok hafıf leke görüyorum ıkı gundur adet desem degıl afedersın örgüt kahve rengı oluyo
Yaa tutmak istiyorum ama bilmiyorum aşırı kan şekerim düşüyor benim emzirirken. Her emzirmede de sanki tuzlu bir şey yenişim gibi içim yanıyor o yüzden ilk günler bi deneyeceğim ben neysede bebiş de bi huzursuzluk açlık hissedrsem tutmamKızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız
Bizim bayağı kötü ya böyle pütür pütür nokta nokta kırmızı döküntüye çeviriyorağız çevresinde salyaları kuruyo genelde ama ben ağzına gircek diye bir şey sürmekten çekiniyorum
Aa bak bende de adetim başlamadan 1 ay öncesi şey oldu, dediğin gibi kahverengimsi lekelenme oldu 2 gün sürdü. Lekelenmenin başladığı günün gündüzünde korse giymiştim ve 4 5 saat belki biraz daha fazla giymiştim. Bi de çok yürümüştüm. Ben lekelenmenin sebebini ona yormuştum. Belki regl öncesi olan bişeydir. Bi takip et bakalım en olmadı kadın doğuma görün kontrol amaçlı ama zannetmiyorum anormal bi durum yoktur benceBende bır tosflık var ozaman bende hıc bırsey yok hafıf leke görüyorum ıkı gundur adet desem degıl afedersın örgüt kahve rengı oluyo
Kuzum benim oğlanda da var. Diş incisiymiş. Doktoruna sordum. Sakın sıkmaya veya bastırmaya kalkma. Zamanla geçermiş, önemli bişey değilmiş. İçine sinmezse yine doktoruna sor için rahatlar en azındanKızlar emzirirken göğüs ucumu sanki diş varmış gibi ısırıyor böyle mi olur diş çıkarken ve iğne ucu kadar beyazlık var diş yerinde yoksa diş mi çıkıyor erkenden
Bilmiyorum cnm ya bakalım inşallah olurum da pıs kanı atarım vıcuttan ikı yıldır patlama derecesine geldım resmenAa bak bende de adetim başlamadan 1 ay öncesi şey oldu, dediğin gibi kahverengimsi lekelenme oldu 2 gün sürdü. Lekelenmenin başladığı günün gündüzünde korse giymiştim ve 4 5 saat belki biraz daha fazla giymiştim. Bi de çok yürümüştüm. Ben lekelenmenin sebebini ona yormuştum. Belki regl öncesi olan bişeydir. Bi takip et bakalım en olmadı kadın doğuma görün kontrol amaçlı ama zannetmiyorum anormal bi durum yoktur bence
Diş incisi sonradan oluyor mu acaba bizim yeni olduKuzum benim oğlanda da var. Diş incisiymiş. Doktoruna sordum. Sakın sıkmaya veya bastırmaya kalkma. Zamanla geçermiş, önemli bişey değilmiş. İçine sinmezse yine doktoruna sor için rahatlar en azından
Kıyamam yaa. Ben de oldum rahatladım valla. Maydonoz falan ye istersenBilmiyorum cnm ya bakalım inşallah olurum da pıs kanı atarım vıcuttan ikı yıldır patlama derecesine geldım resmen
Kız maydonoz ve ben hayatta yıyemıyorum tıskınıyorum sonra bırde peynırKıyamam yaa. Ben de oldum rahatladım valla. Maydonoz falan ye istersen
Bilmiyorum canım. Ben de büyüdükçe farkettimDiş incisi sonradan oluyor mu acaba bizim yeni oldu