2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bugün geceye kadar kv ve onun akrabalarıyla birlikte olcaz cinnet geçirmemem için salavat zinciri shshsj
Puff kp de kızımı öpüyor yanakları pötür yaptı kızımı 2 gün görmeyr geldi onca yoldan öpme desem küser daha da konuşmaz kocama öperken video attım kanıt olsun diye görünce o uyarır

Puff kp de kızımı öpüyor yanakları pötür yaptı kızımı 2 gün görmeyr geldi onca yoldan öpme desem küser daha da konuşmaz kocama öperken video attım kanıt olsun diye görünce o uyarır
İyi yapmışsın ben de artık kocama söylüyorum ben kötü olacağıma o olsun

Kızlar bizim tahlilde kakada kökosit 4-5 çıktı böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumuza mesaj attım ama izinde kapalı telefonu

Son 1 ay kaldı ek gıdaya benim kafamda bazı sorular var ya. İnek sütünden evde yoğurt yapıp vermeyin diyen de var verin diyen de var. Pastörize günlük süt alıp yapmak daha iyiymiş galiba? Ne düşünüyosunuz bu konuda?

Ben günlük sütten yapacağım kimseye güvenmiyorum valla

Valla ben normalde de evde yoğurdumu kendim mayaliyorum canım kızıma da kendi yaptığımdan veririm. Niye vermeyin diyolar ki en sağlıklısı değil mi evde yapılan

O kadar öpmek yok demişizdir ve kucağa da vermemişizdir bebeğimi. Ama eşimin teyzesi benim kucağımda elinden öpmüştür Neden neden neden… Foşur foşur yıkadım sürekli eli ağzında çocuğun

Valla ben normalde de evde yoğurdumu kendim mayaliyorum canım kızıma da kendi yaptığımdan veririm. Niye vermeyin diyolar ki en sağlıklısı değil mi evde yapılan
Dışardaki satılan sütlere güvenilmiyor canım kendi ineğin değilse. Marketlerde hepsi değil ama belli başlı markalar var denetimi çok çok iyi yapılan, onların günlük sütüyle yapılması öneriliyor ben öyle yapacağım

Güvenilir biri olsa olabilir de ne koşullarda sağıldı bekletildi mi su veya başka bir şey katıldı mı inek sağlıklı mı bilmeyince güvenemiyorum. Büyük firmalar denetleniyor en azından valla bilmiyorum kafam karışık o konuda

Yapıyolar ya yüz kere elinş öpmeyin ağzına sokuyo desen de yapıyolar sanki inat gibi

migrosun taze direkt uygulamasında jersey süt satılıyor günlük. o kadar güzel kaymak çıkıyor ki yoğurt da yağlı ve çok güzel oluyor tavsiye ederim

Kızlaaaar selam
Bir süredir doğru düzgün buraya giremiyorum ama aklımdasınız
Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktorumuzun da onayı ile ek gıda tadımlarına bugün itibariyle başladık Buharda 5 dilim kabak pişirdim çatalla ezdim, sözde 1 2 kaşık tadacaktı ama maşallah hepsini yedi. Daha olsa yerdi sıpacım
Geçen ay az kilo almıştı yani alt sınırın birazcık altında almıştı. Ama bu ay iyi kilo almış Allah'ıma çok şükür
Doktorumun yönlendirmesiyle emzirme danışmanına tekrar gittim, meğer oğlum uç emmesi yapıyormuş o yüzden gaz ve kusmaları artmış. Dünden beri danışmanın dediği şekilde emziriyorum ve çok şükür kusma da gaz da azaldı. Bizde gelişmeler bu şekilde genel olarak. İnşallah siz de evlatlarınız da iyisinizdir

merhaba. danışmanın dediği şekli tarif etmeniz mümkün mü? benim kızın da çok gazı oluyor ve sürekli hava alıyor, ses çıkıyor emerken. ben de bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım ama bilemedim.

Bebeğin ağzını tam açması ve o şekilde memeyi ağzına sokması lazımmış. Benimki küçük açıp vakumlayıp (sanki spagetti hüpletiyormuş gibi) meme ucunu alıyordu hep. Meğer o şekilde uç emmesi yapıyormuş. Ben de yapa yapa öğreniyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…