Çok kaşınıyor herhaldeBenimde. Koparırcasına çekiyor dayanamıyorum acısına. Öyle bir sıkıyor ki bi ara acıdan hızlıca çektim şok oldu canı yandı mı anlamadım.
Aman bnde erkeklerin misafir merakını anlamıyorum sanki kndileri agirliyorlar benim ki de öyle Allah'tan biraz tırsıyor bu ara bnden yoksa çok sever misafir çağırmayı. Evin işine yemeğine mi yetişeyim bebekle mi ilgileneyim yoksa birde misafir gelecek diye hazırlık mi yapayım yazarken bile sıkıldımBenim de eşim kahvaltiya misafir çağırmışben daha kendimi doyuramıyorum. Bi de kahvaltı çıktı.
Hiçbir şey etki etmiyor hala ağlıyor
Canım sen hangi şehirdeydin İstanbul değildi demi?Aynen pazartesi gideceğiz inşallah bakalım. Yarında alerji konusunda bir doktora daha gideceğiz
Etki etmiyor ki hiçbir şey. Bir sürü diş kaşıyıcı da aldım
Kızlar ben yeşil soğan denedim gerçekten işe yarıyor kokusunu tadını beğenmedi yüzünü ekşitti ama tam ağrıyan yerlerine sürdü rahatladı. Yemediği için ek gıdayı beklemeye gerek yok dedi doktorum 3 aydan sonra verebilirsin demiştiKızlar diş için bi de doğal yöntem olarak kereviz veya pırasa saplarını kısa kısa kesip dondurduktan sonra eline verebilirsiniz diye bişey okumuştum. O sebzelerin içindeki bi madde sakinleştiriyormuş sanırım. Ama tabi ek gıda başlamış olsak daha iyi olur onu yapmak için
İnce miydi yeşil soğan,parçaladı mı?Canım sen hangi şehirdeydin İstanbul değildi demi?
Kızlar ben yeşil soğan denedim gerçekten işe yarıyor kokusunu tadını beğenmedi yüzünü ekşitti ama tam ağrıyan yerlerine sürdü rahatladı. Yemediği için ek gıdayı beklemeye gerek yok dedi doktorum 3 aydan sonra verebilirsin demiştiYarın pazardan pırasa alıp bir de onu deneyeceğim
Urfa’da yaşıyorum ben canımCanım sen hangi şehirdeydin İstanbul değildi demi?
Kızlar ben yeşil soğan denedim gerçekten işe yarıyor kokusunu tadını beğenmedi yüzünü ekşitti ama tam ağrıyan yerlerine sürdü rahatladı. Yemediği için ek gıdayı beklemeye gerek yok dedi doktorum 3 aydan sonra verebilirsin demiştiYarın pazardan pırasa alıp bir de onu deneyeceğim
Kusma, şişkinlik yok. Emmede zorlanma yok bir de evet. Enfeksiyonu eledim o zaman. Uzun süredir mukuslu kaka sürekli bir hal aldı. 1 ay diyebilirim. Gaita testini nasıl vereceksiniz?Birde kızlar enfeksiyonda şişkinlik,huzursuzluk, kusma ve emmede zorlanma yani istememe yapabilirmiş idrarda koku var mı onu da sordu geçen hafta hissettim gibi dedim bakalım tahlillere göre ne diyecek
Hastaneden kap aldık eve geldik çocuk kaka yaptığında eşim hemen götürecek yarım saat içinde götürülmesi lazımmış. Birde doktora gidecekseniz kakanın fotoğraflarını çekin ben çekmiştim çok iyi yapmışsın dedi 3 4 günlük kaka fotoğraflarına baktı bayağıKusma, şişkinlik yok. Emmede zorlanma yok bir de evet. Enfeksiyonu eledim o zaman. Uzun süredir mukuslu kaka sürekli bir hal aldı. 1 ay diyebilirim. Gaita testini nasıl vereceksiniz?
ya benim bebiş de sürekli dudaklarını ısırır gibi bi hareket yapıyor. yorganları yastıkları ağzına sokuyor. emziği bile emmiyor artık dişleriyle ısırıyor. rahatlatıyorsa versem mi ben de acaba? ama parçalayıp da ağzına kaçar mı diye korkuyorumKızlar ben yeşil soğan denedim gerçekten işe yarıyor kokusunu tadını beğenmedi yüzünü ekşitti ama tam ağrıyan yerlerine sürdü rahatladı. Yemediği için ek gıdayı beklemeye gerek yok dedi doktorum 3 aydan sonra verebilirsin demiştiYarın pazardan pırasa alıp bir de onu deneyeceğim
Ben hep fotoğraflayıp aylık gösteriyorum sorun yok diyor. Ama 1 aydır sadece mukus. İlk aylarda yarı mukustu. Artık yeşil ve mukus.Hastaneden kap aldık eve geldik çocuk kaka yaptığında eşim hemen götürecek yarım saat içinde götürülmesi lazımmış. Birde doktora gidecekseniz kakanın fotoğraflarını çekin ben çekmiştim çok iyi yapmışsın dedi 3 4 günlük kaka fotoğraflarına baktı bayağı
Bizimde yeşile çalan mukustu ama bizde şişkinlik de vardı.Ben hep fotoğraflayıp aylık gösteriyorum sorun yok diyor. Ama 1 aydır sadece mukus. İlk aylarda yarı mukustu. Artık yeşil ve mukus.
İlk aylarda vardı ama çok azaldı. Baklagil yiyor musunuzBizimde yeşile çalan mukustu ama bizde şişkinlik de vardı.
Geçmiş olsun inşallah enfeksiyon yoktur, kaka tahlilini idrar tahlili gibi poşetle mi alıyorlar?Kızlar doktora gittik sabah baktı inceledi sürekli olan mukuslu kakada süt alerjisinden şüpheleniriz dedi arada olan mukuslu kakayı normal kabul ederiz dedi. Mukuslu kaka bağırsaklardaki bir enfeksiyonu da işaret ediyor olabilir dedi yani mukuslu sürekli mukuslu kakada gaita testi yapılmalı dedi bizde tahlil yaptıracağız eve geldik kaka yapmasını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?