yarın daha salim kafayla tekrar düşüneceğim canım. üni hastaneleri daha güvenilir geliyor evet ama bizim eve çok uzak kalıyor. eşim sürekli işten izin alamıyor, ben tek başıma trafiğe çıkamıyorum vs. inşallah bir çıkış yolu bulabiliriz
Canım benim, tüm yazdıklarını okudum. Herkes içimden geçenleri yazmış, senin de ne kadar yorgun, üzgün olduğunun farkındayım. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeyeceğim. Evlat bu, tırnağının kenarı zarar görse oturup ağlıyoruz. Hiçbir şeyi de atlamamak ister insan, çok haklısın. Sadece kızların da dediği gibi iyi bir çocuk nöroloğunun söylediklerini baz almakta fayda var. Çünkü doktor bile olsa çocuk konusunda uzman olmayanlar net şeyler söyleyemiyor. Hatta ben 3-4 ayrı çocuk doktorunu sıkı takip ediyorum, onların dedikleri bile birbirini tutmayabiliyor. Kan tahlili gibi net bir veri vermiyor gelişim durumu. Size söyledikleri gibi MR netleştirebilir. Kaldı ki fizyoterapistlerin gelişimle ilgili bu kadar net konuşmalarını hiç doğru bulamadım ben de. Tabi ki atlamayın, herşeyi yapılsın ama aklının köşesinde dursun diye söylüyorum. Benim yıllar önce kırık oldu ayağımda, 2 ay basmayıp 1 ay da fizik tedavi gördüm. Artık basabiliyordum, herşey iyiydi. Bi de ozon tedavisi alın, yok bi de şuna gelin falan dediklerinde ooo dedim bu iş biraz para tuzağına dönüşmüş. Ki kızların dediği gibi yenidoğan üzerinden bile neler dönerken ülkede maalesef herşeyi sorgulamak durumunda kalıyor insan. Dualarım hep seninle ve bebeğinle
Umuyorum en kısa sürede kalbinizi ferahlatacak haberler alın, bebişin sağlıkla büyüsün inşallah
Allah hiçbirimizin yavrusunun ayağına taş değdirmesin
Sizinki de benimki gibi uykuyu sevmiyo belli ki 10 saat civarı uyuyor yani.
4 aylık bebeğin uyku ihityacı olarak baktığımda 10-12 saatlik bir süreden bahsediliyo. Ama bireysel farklılıklar var işte. Bu tablolar da çok işlevsel olmuyo sanki. Gün içinde hala çok dengesiz uyku saatleri mesela benimkinin. Şu şu saatlerde uyur dediğim bir gündüz uykusu yok henüz
Kesinlikle öyle. Tablo var ama benim bebeğim hiç uymuyor. Sadece uyanma saati uyumlu ama kesinlikle 3 uykudan fazla yapıyor ve kısa kısa uyuyor. Bizim saat olarak genelde benzer saatlerde uyuyor ama uyanıklık süresi artmıyor. Hep memede uyumak istiyor. Tablonun köşesine anca uyuyoruz
Ya kızlar bebeğim hasta üstüne 4 ay uyku gerilemesi yaşıyoruz yemin ederim yaşamıyor gibi hissediyorum kendimi. Tek yaptığım kucağımda bütün bir 24 saat pış pullayarak onu uyutmaya çalışmak. O kadar yoruldum ki baya tuvalete attım kendimi ağlıyorum şuan. Bir daha hiç uyuyamayacakmışım gibi geliyor artık 2 saat arka arkaya uyuduğum yoktur galiba.
Canım ben de seninle aynı hislere sahibim. Gün içinde 10 tane farklı ruh halindeyim. Uyku nedir unuttum, gündüz zaten benden ayrılmıyor. Yerinde uyutmayı deniyorum, bu sefer de kısa uyuyunca uyanıklık halinde mızmız oluyor yorgunluktan. Ona kıyamayıp kucağımda uyutuyorum bu sefer de gecesi yok gündüzü yok ben bitmiş haldeyim. Ayaklarımda varisler çıktı oturmaktan. Yatar pozisyonum yok gibi bişey. Annem yardıma geliyor onda da ağlıyor, illa benle duracak. Annem de dedi sen böyle napacaksın, yemek bile yiyemedin diyor. 5 dakika anca boşluğum olabiliyor. Yani ben de sorgulayıp duruyorum nedir bu yaşadığımız diye.. Emzirirken bi kitap okuyorum, uyku rutini ile ilgili, olur da başarabilirsem yazacağım size de ama umudum yok. 1 yaşına kadar ben böyle bitmiş olacağım gibi hissediyorum. Allah sağlık versin bebişlere, bizlere de güç versin. Umarım bebişler kendiliğnden öğrenebilsinler