Ya elimden geldiğince bitirtmeye çalışıyorum aslında bir memeyi iki kere emzirip diğerine öyle geçiyorum. Nerde yanlış yaptığımı anlamadım. Ya bir de ilk kızımda hiç yaşamamıştım, ne zor şeymiş buÇok sık oluyordum ben de, en son gecen hafta süt incisi oldum. Öğrendim ne yapılır. Memenizi boşaltmasını sağlayın bebeğinizin. Şiş memeyi belki önden biraz sağıp sonuna kadar emmesini sağlarsanız olmuyor. İçerde süt kalırsa iltihaplanıp enfeksiyon oluyor. O size ateş, vücut ağrısı yapıyor.
Tam yumuşadığından emin olun birinin. Sütünüz fazlafır, fazla yağlıdır, az su içiyorsunuzdur. Kistler varsa çoğalmıştır. Daraltıyordur süt kanallarını. Hepsi etkiliYa elimden geldiğince bitirtmeye çalışıyorum aslında bir memeyi iki kere emzirip diğerine öyle geçiyorum. Nerde yanlış yaptığımı anlamadım. Ya bir de ilk kızımda hiç yaşamamıştım, ne zor şeymiş bu
Canı sağ olsun annesi şurda 2 aya ek gıdaya geçiyoruz zaten.
Maşallahh canım gayet iyi kilosu, biz gerilerden geliyoruzBenim bebiş maalesef huylu huslu. Örtü gelince sinir olur, ses olduğunda emmez, uykusu varsa ayakta emmek ister filan. Yani sizinkiler emzirmek benimki zorlamak gibi her bebek başka işte ne bileyim bizimkinin de huyu böyle işte
Ay inşallah sağol denicem bi bakalımAyy bir an önce açılır inşallah çok zor valla. Sıcak duşta masaj yapıp emzir istersen belki daha kolay açılır
canım çok sağol baktım şimdi. biz de ona gidelim öyleyse. 6 ayı geliyor çocuğun bir an önce yaptıralım hayırlısıylaBarış Bağbancı var canım çok iyi bir doktor çevre ilçelerden illerden geliyorlar çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye ederim hipospadias durumunu da o fark etmişti bizim ameliyat işi olmasa sünneti de o yapacaktı
Pilates topu önerdi H HermonieGranger onunla biraz daha az ret yaptı. Çok zorluyor amaBu 4. ay bir geldi pir geldi. Önce uykularımız bozuldu şimdi de memeyi istemiyor. Memeyi 2-3 saniye emiyor kafayı çeviriyor ağlayarak. Sonra tekrar memeye dönmek istiyor yine aynı şekilde ağlıyor. Bir önerisi olan var mı? Sadece ben mi yaşıyorum bu durumu?
Bizim doktor bexserodan bir saat sonra calpol verdirmişti ardından da her 6 saatte bir tekrar vermemizi söylemişti bu şekilde 4 kez verdik ve ateşi çıkmadı.Bexero aşısı ateşini çok yükseltti oğlumun. Huzursuz ve keyifsiz de üstelik. Önceki aynı anda yaptırdığımız menenjit rota ve verem bile bu kadar yormamıştı çocuğumu. Dilerim kimsenin böyle geçmez süreci ama bilginiz olsun güzel anneler
Benimki de yapıyordu birkaç gün ayakta ya da pilates topunda emzirdim bir de ağladığında emzik verdim sakinleştirip sonra memeye geri döndürdüm.Bu 4. ay bir geldi pir geldi. Önce uykularımız bozuldu şimdi de memeyi istemiyor. Memeyi 2-3 saniye emiyor kafayı çeviriyor ağlayarak. Sonra tekrar memeye dönmek istiyor yine aynı şekilde ağlıyor. Bir önerisi olan var mı? Sadece ben mi yaşıyorum bu durumu?
Bende de oluyor bazen. Pilates topunda emziriyorum ama onu bile istemediği oluyor. O durumda oyun halısına koyuyorum bakıyorum orda duruyor gayet mutlu. Demek ki tok ondan istemiyo diyorum napim. Aç olunca orda da ağlıyo çünküBu 4. ay bir geldi pir geldi. Önce uykularımız bozuldu şimdi de memeyi istemiyor. Memeyi 2-3 saniye emiyor kafayı çeviriyor ağlayarak. Sonra tekrar memeye dönmek istiyor yine aynı şekilde ağlıyor. Bir önerisi olan var mı? Sadece ben mi yaşıyorum bu durumu?
Süt arttırıcı ya da yağlandırıcı şeyler yiyip az su içince oluyo ben emin oldum artıkYa elimden geldiğince bitirtmeye çalışıyorum aslında bir memeyi iki kere emzirip diğerine öyle geçiyorum. Nerde yanlış yaptığımı anlamadım. Ya bir de ilk kızımda hiç yaşamamıştım, ne zor şeymiş bu
Ya bu su olayına kesinlikle katılıyorum ne zaman dışarı çıksam eve birileri gelse su içmeyi azaltıyorum ve oluyor. Çok ilginç ya. Süt arttıracakları bıraktım zatenSüt arttırıcı ya da yağlandırıcı şeyler yiyip az su içince oluyo ben emin oldum artık
Evet her aşama başka zorlukayy benim kız emerdi çok güzel bu hastalıktan sonra huy değiştirdi resmen, aynı dediğin gibi zorla emziriyorum ayakta ya da kucağımda pış pış yaparak falan. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Şimdi böyle uğraşıyoruz 2 yaşa doğru da memeden ayıramayacağız bebişleri
Öyle tabi canım, ben istiyorum ki güzelce anne sütü alabilsin, doysun, benimle sakinleşebilsin ama işte bi gün oluyor bi gün olmuyorCanı sağ olsun annesi şurda 2 aya ek gıdaya geçiyoruz zaten
Yok canım algıları açıldıkça bişey kaçırıyorum sanıyo, sürekli etrafa bakmak istiyo o yüzden memeyi bi bırakıp bi alıyor. Hemen hemen hepimiz yaşadık gibi bunu, dikkatini toplayınca emiyorBu 4. ay bir geldi pir geldi. Önce uykularımız bozuldu şimdi de memeyi istemiyor. Memeyi 2-3 saniye emiyor kafayı çeviriyor ağlayarak. Sonra tekrar memeye dönmek istiyor yine aynı şekilde ağlıyor. Bir önerisi olan var mı? Sadece ben mi yaşıyorum bu durumu?
Ben de iki gündür az su içtim bir de bu kuru dut bende çok işe yarıyo nedenseYa bu su olayına kesinlikle katılıyorum ne zaman dışarı çıksam eve birileri gelse su içmeyi azaltıyorum ve oluyor. Çok ilginç ya. Süt arttıracakları bıraktım zaten
Ya bıraktırması daha zor biliyor musun. Konuşuyorlar anne meme falan diyorlar asla kıyamıyorsunEvet her aşama başka zorlukMemeyi tutsun, sütünü alabilsin de ben bıraktırmak için zorlanmaya da varım Senin ilk bebiş nasıldı?
Öyle tabi canım, ben istiyorum ki güzelce anne sütü alabilsin, doysun, benimle sakinleşebilsin ama işte bi gün oluyor bi gün olmuyorek gıda beni korkutmaya başladı ya, o zamana kadar memeydi süttü çözerim sanıyordum. Henüz çözülmedi, bakalım o zaman ne yapacağız
Yok canım algıları açıldıkça bişey kaçırıyorum sanıyo, sürekli etrafa bakmak istiyo o yüzden memeyi bi bırakıp bi alıyor. Hemen hemen hepimiz yaşadık gibi bunu, dikkatini toplayınca emiyor
Ayyy bi parol at bence şimdi. O üşüme gelince duramıyorsun, ben baya titremeye başlıyorum kaç kat örtüyorum üstüme ama ateşim çıkmıyor. Sadece çok yüksek ateşim varmış gibi titriyorumBen de iki gündür az su içtim bir de bu kuru dut bende çok işe yarıyo nedenseaçılmadı hala bana da bi üşüme geldi ateşim yok ama hayırlısı bakalım
İlk defa böyle oluyo ya içeyim mademAyyy bi parol at bence şimdi. O üşüme gelince duramıyorsun, ben baya titremeye başlıyorum kaç kat örtüyorum üstüme ama ateşim çıkmıyor. Sadece çok yüksek ateşim varmış gibi titriyorum
İşte gündüz bir şekilde oluyorda gece daha az emince daha kötü oluyorsun, yani ben de öyle oldu. Ben sağip o sütü döküyorum ilk etapta memen çok kötü olursa emzirme diyenler var ama detaylı araştırmadımİlk defa böyle oluyo ya içeyim madembi tık korktum çünkü şimdiye kadar hiçbir yöntemle açamadım ben tıkanan yeri. Sadece bebe açabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?