2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Cuma günü bende yaptıracağım çok korkuyorum ya

Kızlar baksanıza şu bebeğe daha kaç aylık neler yapıyor bunları gördükçe moralim bozuluyor ya

Reactions: Gao
Kızlar baksanıza şu bebeğe daha kaç aylık neler yapıyor bunları gördükçe moralim bozuluyor ya
Umarım sıkıntısız atlatırsınız. Doktorumuz çocukların %50 sinde ateş olur diğer %50 sinde olmaz demişti sizinkinde olmaz belki

Sosyal medya ebeveynlerini ciddiye almamanı öneririm fakat. Orda yaratmak istedikleri bir imaj var, o imaja sahip olmaya ihtiyaç duyan insanlar tarafından izlenmeye yönelik. Bizler çok zorlanıyoruz çünkü gerçekten zor. Geçen bir influencerın bebeği kanguruda uyumuş kaş aldırdığını gördü bu gözler. Hatta infule olduğumuz bir çok ürün de çöp bence bununla birlikte. Sosyal medyayı takip etmek ama sorgulamak da lazım. Sen yeterince iyi bir annesin hiç sıkma canını

Kız ben emeklemeden yurumeye baslamısım mesela annem sosyal medyayı takipe diyo olsa bebe emeklemedi die uzulurdu gerçi erken yurumuşum ama dicegin o ki ben benim bebe bişeyleri eliyle tutmuyo derken başka şeyleri yapmaya başladı mesela

sheismaya ay bide şey yazcaktım aşı muhabbetini. Allah korusun aşıdan zarar gören bebek görmedüm duymadım hiç. Ateş olabilir korkma bu da bagısıklık kazandıgı anlamına geliyor zaten.

Slm hanımlarr bebışler etrafında dönen varmı bızım kının elı agzından ayrılmıyor devamlı aglıyor dengem bozuldu resmen

Slm hanımlarr bebışler etrafında dönen varmı bızım kının elı agzından ayrılmıyor devamlı aglıyor dengem bozuldu resmen
Ay benimki de öyle bu ara sürekli bir ağlamalar sızlanmalar. Geceleride ağlayarka uyanıyor sürekli. Hem gündüz hem gece çok yoruluyorum

Hıc sorma ya büyüdükçe huyları degısıyor artık
Ay benimki de öyle bu ara sürekli bir ağlamalar sızlanmalar. Geceleride ağlayarka uyanıyor sürekli. Hem gündüz hem gece çok yoruluyorum

Benim bebe hala böyle duramıyor oyuncaklara da uzanmıyor ilgisi yok bir an önce bu zamanlara gelmek istiyorum
bizimki de öyle canım. ben eline verirsem ancak tutuyor biraz ağzına götürmeye çalışıyor ama daha farkında değil gibi hiçbir şeyin. üzülme yalnız değilsiniz gelecek inşallah o zamanlar da

Teşekkür ederim canım rahatladım

istanbul avrupa yakasında oturanlar bebişlerinizi nerede sünnet ettirdiniz veya ettirmeyi düşünüyorsunuz? biz de önümüzdeki ay düşünüyoruz da bi tavsiye olursa oraya gidelim
Barış Bağbancı var canım çok iyi bir doktor çevre ilçelerden illerden geliyorlar çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye ederim hipospadias durumunu da o fark etmişti bizim ameliyat işi olmasa sünneti de o yapacaktı
Benim anladığım evet alabiliriz yarın bi detaylı bakmam lazım

300 mü 500 mü hatırlamıyorum emzirme parası yatırmışlardı bunu da alabilcez mi acaba
01.01.2025’ten itibaren doğum yapanlara veriyorlarmış kızlar kuzenim aile sosyalde çalışıyor yazı gelmiş maalesef
Kızlar ya emzirirken sağ sola dikkat ediyor musunuz hala? Yoksa nasıl denk gelirse mi emziriyorsunuz? Bi de dışarda emzirenleriniz, bebişler sakince emebiliyor mu dışarda?
Ben en başından beri tek meme veriyorum kuzum. Sol memede çok süt yok benim günde 2-3 kere ordan emziriyorum haricinde sağ memeden emziriyorum hep. Kilosu da ayına göre iyi yani 4.5 aylık olduk sayılır 7.5-8 kilo civarı şu an. Dışarda da emzirme örtüsünün içinde gayet güzel emiyor acıktığında zaten zaman mekan fark etmez bizimkine

.
Maşallahh canım gayet iyi kilosu, biz gerilerden geliyoruz Benim bebiş maalesef huylu huslu. Örtü gelince sinir olur, ses olduğunda emmez, uykusu varsa ayakta emmek ister filan. Yani sizinkiler emzirmek benimki zorlamak gibi her bebek başka işte ne bileyim bizimkinin de huyu böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…