2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ayyy napıcaz boyle yaaa
Ay hiç bilmiyorum kızılcığın sonunu izleyememiştim şimdi ben de ağladım
Benimki hiç çıkmıyo (kendi istemiyo) çok nadir işi varsa çocuk doğduğundan beri 3 kere falan arkadaşlarıyla bi çay içmiştir yani o kadar

Benim için asla normal değil:/ eşim hafta içi çalışıyor 6’ya kadar 6 buçukta evde. Asla bizi bırakıp çıkmaz eve koşa koşa geldiğini söyler

Normal değil bacım eşinin senin yanında olup sana destek olması bebişle ilgilenmesi gerekir ki sende biraz dinlen hadi 3 gün gidiyor gidemediği günlerde de gidemedim diye yakınması hoş değil bu duruma bir çözüm bulmalısın

Hastanelerin misafirhaneleri oluyor. Bazı durumlarda ücretsiz de yaralanabiliyorsunuz. Hastaneyi arayıp bir sorun isterseniz. Hastanemize çok yakın kalmış olursunuz.

Biraz sorumluluk almalı. İş çıkışları zorunlu bir işi olmadığı sürece eve gelir. Arkadaşları ile buluşmalara birlikte gitmeyeceksek katılmaz. Tek başımıza yapmadık bu bebekleri. Kaçdıkça baba olunmaz. Bebekle vakit geçirecek ki baba olduğunu anlasın.

Kızlar benim bebeğim 3 ay 16 günlük oldu bu aralar daha gazlı oldu 2.5 aylık olunca rahatlamıştık ama 10 gündür tekrar gaz sorunumuz arttı gece bir buçuk 2 saate bir kalkıyor emerken karnından bayağı gurlama sesi geliyor böyle değişim yaşayan var mı ?

Kızlar hepinize merhaba Hatırlayan vardır belki.Oğlum makatı kapalı doğmuştu.İlk ameliyatını doğduğu gün oldu.Şimdi 2.ve 3.ameliyatı için İzmire gelicez ege üniversitesine.Ben konaklama için dsi misafirhanesi Maden işletmeleri misadirhanesini vs aradım Sanırım öğretmen evleri kapanmış bilgisi olan varmı.bize önerebileceğiniz bebekle en rahat edebileceğimiz hastane yakını yerler
Hastanelerin misafirhaneleri oluyor. Bazı durumlarda ücretsiz de yaralanabiliyorsunuz. Hastaneyi arayıp bir sorun isterseniz. Hastanemize çok yakın kalmış olursunuz.
kitvak varmış hastane içinde ama yorumlar çok kirli hijyen yok mesajları yla doluydu orayı eeldik mecbur bebekle zor olur diye

Kızlar hepinize merhaba Hatırlayan vardır belki.Oğlum makatı kapalı doğmuştu.İlk ameliyatını doğduğu gün oldu.Şimdi 2.ve 3.ameliyatı için İzmire gelicez ege üniversitesine.Ben konaklama için dsi misafirhanesi Maden işletmeleri misadirhanesini vs aradım Sanırım öğretmen evleri kapanmış bilgisi olan varmı.bize önerebileceğiniz bebekle en rahat edebileceğimiz hastane yakını yerler
kitvak varmış hastane içinde ama yorumlar çok kirli hijyen yok mesajları yla doluydu orayı eeldik mecbur bebekle zor olur diye
İzmiri hiç bilmiyorum ama ameliyatınız sorunsuz geçer bebiş hızlıca iyileşir umarım
teşekkür ederim canım benim

Erkekler bence bizim gün içinde ne kadar yorulduğumuzu idrak edemiyor veya işte yorulmalarıyla bir sayıyorlar o yüzden akşam çıkmayı hak görüyorlar kendilerinde

Bitik durumdayım dün gece elini ayağını tutmaktan hic uyumadım sırf o uyusun diye bugün de annem çağırdı ona gidiyim belki bir umut dinlenirim dedim giderken arabada uyudu kalktı gitti evde biraz oyalandı 1.5 saat sonra falan yine uykusu geldi her yolu denedik uyumuyor ve yana yakıla ağlıyor ya hem uyumak istiyor hem uyumamak bu ikilem beni tüketti sabrim kalmadı gerecekten bu atak ne zaman bitecek 4. Ay neymiş ya kızlar yaa sizinkiler de böyle mi uykusu gelip uyuyamadığı zaman uyku saatini kaçırdığınız da ağlıyorlar mı böyle deli gibi

Evet uyku saati bozulursa uykusu geldiği halde bekletir uyutmazsam ağlama krizine giriyo uyuyamıyo sinirden

Evet uyku saati bozulursa uykusu geldiği halde bekletir uyutmazsam ağlama krizine giriyo uyuyamıyo sinirden

Hiçbir yere gitmek istemiyorum bu yüzden ya evde de mükemmel değiliz ama en azından bi düzen içinde ilerliyor diye seviyor sanırım bir de arabada uyuyor bir saati dolanıp duruyoruz uyusun diye kimi zaman. Allahım nolur su uykular düzene girsin ya gerçekten çok yıpratıcı

Evet katıla katıla hem de. Bunu fark ettiğimden beri en en geç 2 saat dolunca uyutmaya çalışıyorum (memede maalesef)

Kızlar ya geçen sefer dönme hareketleri ile ilgili konuşuyordunuz YouTube da hiç video var mı benim bebe hala dönmüyor egzersiz videosu bulamadım hiç var mı önerebileceğiniz

Ege Üniversitesi konuk evi var. Hastaneye çok yakın. Ben kalmadım ama rahat görünüyor. Bi sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…