2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benimki babaannesinin kızı diye seviyor bide köye gittiğimde gelen tüm misafirler kaynanama aynı sana benziyor diyip durdular sinir olmuştum hiç de benzemiyor Bi kere
BU erkek tarafı öyle canım çocuğu babası ve onun ailesi yaptı beni ve ailemin genlerini yok sayıyolar resmen çocuğun ayrınayrı her parçasını kendi sülalelerinden birine benzetiyolar

İzmiri hiç bilmiyorum ama ameliyatınız sorunsuz geçer bebiş hızlıca iyileşir umarım

Bu arada benim bebe yabancılara dudak büzmeye başladı geçen bi arkadaşımız geldi kucağımdaydı bi eliyle sımsıkı tişörtümü tutup dudağını büzdü kız her konuştuğunda sıçradı ağlıcaktı nerdeyse

Sağolasın canım. Benim bebe akıllanmamış hala kalkcam diye uğraşıyor . Gerçekten çok fenalar dikkat etmek lazım

Eklentiler

• 7F5F9E78-719D-4057-A76A-6E01EC33A306.jpeg
    209,3 KB · Görüntüleme: 25
Bebekleriniz ney sesine tepki veriyor mu? Az önce bir ninni açtım ney sesi vardı dudaklarını büzüp içli içli ağlamaya başladı
Bazı ses ve müziklerde evet. Geçen tvde makber çalıyordu aynı şekilde ağladı. Sabah ezanında da öyle yapıp ağlıyo

Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.

Benimki genelde evde 5:30 da cıkıyo. Eskiden tenise yada daha onceden maça gittigi olurdu. Ama benim hamilelikte yatak istirahati falan mecbur eve geldi şimdide cocuk cok oyalıyo. Öğlenleri de eve geliyordu ilk dogdugunda şimdi artık gelme gerek yok diyorum. Gece cocuk uyutmadıgından fazlaca yprgun oluyo zaten

Reactions: Gao
Ben 2.donem baslamayi planladım ama bakalım. Evde hiç iyi hissetmiyorum.
Tabii çok iyi anlıyorum. Psikolojik sıkıntıların yanına bir de ilginç bir şey daha eklendi. Rakamlarla ve saatle aram hiç iyi değil doğumdan beri. Basit 4 işlem dahi yapamıyorum. Bunu ciddi söylüyorum. Takviye de alıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum da

Reactions: Gao
Sağolasın canım. Benim bebe akıllanmamış hala kalkcam diye uğraşıyor . Gerçekten çok fenalar dikkat etmek lazım
Tontik ayaklarını yerim kemerden kurtulabiliyo mu ya sanki pat diye öne atıcakmış gibi duruyo kendini allah korusun

Evet artık insan ayırt etmeye başlıyorlar geçen misafir geldi bize de misafirler gidene kadar huzursuzlandı ağladı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…