• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bunu 4 üncü aydan sonra verebiliyormuşuz bu ay sorucam doktora ne diyecek acaba cuma günü kontrolümüz var
1000009912.jpg

Emzirmeden sonra sırayla sagıyordum. Bazen ufaklik durmuyordu sadece birini sağıp bi sonraki emzirmede diğerini sagıyordum. Benim icin 3 yeterli oldu. Arkadasimin sutu daha azdı o günde 5 defa sağım yapip arttırdı. Sağdığım sütleri de toplayip gece uykusuna geçmeden veriyorum daha uzun uyuyor.

Kızlar dün bebeğim çok gazlıydı uykuda bile inledi azıcık bacaklarını kaldırınca gazı çıkıyordu ama bitmek bilmedi akşam taze fasülye yemiştim o gaz yapar mı ? Ya da rota aşısından sonra gaz sorunu yaşayan oldu mu ?
Yemekle hiç ilgisi olmadığını mercimek nohut hatta kuru fasulye yediğimde gaz olmamasıyla anladım ben ya beslendikten sonra gazını tam çıkaramazsa bağırsağa ilerliyo sancı yapıyo

Kızlar dün bebeğim çok gazlıydı uykuda bile inledi azıcık bacaklarını kaldırınca gazı çıkıyordu ama bitmek bilmedi akşam taze fasülye yemiştim o gaz yapar mı ? Ya da rota aşısından sonra gaz sorunu yaşayan oldu mu ?
Biz rotadan sonra baya bi gaz sancısı çektik 3 gün falan. Ben artık her şeyi yiyorum kimyon içmeyi de bıraktım

Kızlar doktor demir olarak wellcare kidsfer vermiş ama 4-10 yaş grubu çocuklar için uygundur günde 1 ml yazıyor. Biz 4 aylık bebeğe 1 ml veriyoruz🤔

Rota aşısından sonra bizimki hem gazda zorlandı hem de kaka yaparken zorlandı. Ama fasulye de etki etmiş olabilir

Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen kim görüyorsa yazsın bebeğim dört aylık on gün önce ateşi vardı ve çok halsizdi acile götürdüm hiçbir şey yapmadan ateş düşürücü verdi ve gönderdi sonra iyi olmadı başka acile gittim antibiyotik verdi 1.02 gün kullandım ve iyi oldu geçti ondan sonra altı pişik oldu Küçük küçük sivilceler gibi bir şeye de benzemiyor anlamadım gitti ondan sonra ağzı pamukçuk oldu sodalı suyuyla yaptım geçmedi mikostatin şurup kullandım ikinci kullanmam da bütün vücudu kırmızı benek benek oldu doktora götürdüm alerji doktoruna yönlendirdi alerji doktoru bu bir alerji dedi kan aldı alerji iğnesi yaptı alerji iğnesi yaptığı için hiç rahat olmadım çünkü daha çok küçük kan aldı 25 gün sonra çıkacak dedi aldığı kandan e-Nabızdan baktım bazıları çıktı CHP 5.5 çıktı kanında enfeksiyon var yani ben de başka doktora götürdüm kanındaki enfeksiyona baksın diye o da bu vücudundaki kırmızı benek beneklere baktı ve bir de kızın çok soğuk almış galiba burnu tıkalı göğsü tıkalı hırıltııyor ve virüs dedi virüs için bir tane ilaç yazdı onu da araştırdım iyi değilmiş diyorlar çok masum bir ilaç değilmiş o da bebekleri çok etkiliyor muş bir de doktor test yaptırmadan virüs teşhisi kondu ve baktığımda virüs teşhisi test yapılmadan konulmazmış test yapıp pozitif çıkarsa öyle konulurmuş ve ilaç kullanılırmış ama doktor sadece kırmızı bellerine bakıp ve soğuk algınlığına bakıp virüs teşhisi kondu ben ne yapabilirim o ilacı kullanmak istemiyorum

Arkadaşlar lütfen yardım edin lütfen kim görüyorsa yazsın bebeğim dört aylık on gün önce ateşi vardı ve çok halsizdi acile götürdüm hiçbir şey yapmadan ateş düşürücü verdi ve gönderdi sonra iyi olmadı başka acile gittim antibiyotik verdi 1.02 gün kullandım ve iyi oldu geçti ondan sonra altı pişik oldu Küçük küçük sivilceler gibi bir şeye de benzemiyor anlamadım gitti ondan sonra ağzı pamukçuk oldu sodalı suyuyla yaptım geçmedi mikostatin şurup kullandım ikinci kullanmam da bütün vücudu kırmızı benek benek oldu doktora götürdüm alerji doktoruna yönlendirdi alerji doktoru bu bir alerji dedi kan aldı alerji iğnesi yaptı alerji iğnesi yaptığı için hiç rahat olmadım çünkü daha çok küçük kan aldı 25 gün sonra çıkacak dedi aldığı kandan e-Nabızdan baktım bazıları çıktı CHP 5.5 çıktı kanında enfeksiyon var yani ben de başka doktora götürdüm kanındaki enfeksiyona baksın diye o da bu vücudundaki kırmızı benek beneklere baktı ve bir de kızın çok soğuk almış galiba burnu tıkalı göğsü tıkalı hırıltııyor ve virüs dedi virüs için bir tane ilaç yazdı onu da araştırdım iyi değilmiş diyorlar çok masum bir ilaç değilmiş o da bebekleri çok etkiliyor muş bir de doktor test yaptırmadan virüs teşhisi kondu ve baktığımda virüs teşhisi test yapılmadan konulmazmış test yapıp pozitif çıkarsa öyle konulurmuş ve ilaç kullanılırmış ama doktor sadece kırmızı bellerine bakıp ve soğuk algınlığına bakıp virüs teşhisi kondu ben ne yapabilirim o ilacı kullanmak istemiyorum
Sanırım kullandığı ilaçlar yan etki yapmış dokunmuş çocuğa. Şimdiye kadar kullandığı tüm ilaçları konulan teşhisleri yaz yapılan tahlilleri de al hangi şehirde yaşıyosan araştır düzgün ilgilenecek bi doktora götürün imkanınız varsa. Her doktor farklı bir şey yapmış yazık çocuğa

Sanırım kullandığı ilaçlar yan etki yapmış dokunmuş çocuğa. Şimdiye kadar kullandığı tüm ilaçları konulan teşhisleri yaz yapılan tahlilleri de al hangi şehirde yaşıyosan araştır düzgün ilgilenecek bi doktora götürün imkanınız varsa. Her doktor farklı bir şey yapmış yazık çocuğa
Yani ben kendimce iyi bir doktor sanıp bugün götürdüm o da virüs dedi test yapmadan ben daha o doktordan başka hangi doktora gidebilirim ki güvendiğim doktor bile virüs dedi test yapmadan ortada kaldım resmen ne yapacağımı da bilmiyorum

Pamukçuk için kullandığım mikostatin ilaç yan etkilerini okudum o da böyle vücutta döküntü kırmızı döküntüler yapabiliyor muş

• Beğen
Reactions: Gao
Şu anda sadece vücudunda döküntü mü var yoksa ciğere inmiş hırıltı ve tıkanıklık mı?

Doktora söyledinmi kullandığınız ilaçları
Evet söylemiştim ilaç kullandığım ilacı doktorun bana alerji denildiğini de söyledim ama o da virüs dedi bu alerji değil dedi Ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bütün doktorlar ayrı bir şey söylüyor herkes kendi kafasına göre ayrı ayrı kuruyor farklı ilaçlar veriyor

Döküntü var ciğer röntgeni çekmedi sadece arkadan ciğerini dinledi işte hırıltı var dedi bayağı soğuk almış
Hırıltıyı duyarak anlıyorlar. Sorduğu sorulara verdiğiniz cevaptan da genelde belli oluyor virüs ya da bakteri olup olmadığı. Bence doktorunuzu dinleyin. Aklınıza yatmadıysa başınıza neler geldiğini söyleyin başka bir doktpra. Ama ciğere indiyse acele edin.

Hırıltıyı duyarak anlıyorlar. Sorduğu sorulara verdiğiniz cevaptan da genelde belli oluyor virüs ya da bakteri olup olmadığı. Bence doktorunuzu dinleyin. Aklınıza yatmadıysa başınıza neler geldiğini söyleyin başka bir doktpra. Ama ciğere indiyse acele edin.
Vitüs mü ciğere inerse acele edeyim ama tahlil yapmadı ki doktor virüs anlaşılsın

Evet söylemiştim ilaç kullandığım ilacı doktorun bana alerji denildiğini de söyledim ama o da virüs dedi bu alerji değil dedi Ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bütün doktorlar ayrı bir şey söylüyor herkes kendi kafasına göre ayrı ayrı kuruyor farklı ilaçlar veriyor
Her şeyi bırakıp o doktorun verdiğini kullan bakalım madem güvenip gittin. Eğer sorun ortadan kalkmazsa tekrar aynı doktora git doktor değiştirme bi şekilde çözülecektir bebeği çok kalın giydirme sürekli burnunu temizle gün aşırı duş aldırabilirsin pişiğe döküntülere iyi gelebilir

Kızlar çok mutluyum yaa. Bir haftadır mamayı bıraktık bebeğim istemiyor diye. Bir haftada 210 kg almış günlük 35 gr dedi doktorum. İlk defa böyle aldı kiloyu hep alt sınırda 20-22 civarı alıyordu. Anne sütüyle almış yani kiloyu hem şaşkın hem mutluyum. Bi 10 gün daha böyle mamasız gideceğiz bakalım ne olacak zaten mamanın miktarı azdı bitirmiyordu kilosuna da etkisi yoktu. Emmesi sütümü mü artırdı me değişti bilmiyorum ilk kez doktordan çok mutlu çıktım

Back