2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Hüç sızdırma falan oluyo mu. Primada pişik olmadı baya gece boyu tutuyorum ama kakalar 10 kakadan 8 i sırttan fırlıyor
1 kere oldu. O da sleepy idi ve duruşundandı sanırım. 1 beden büyük prima iyi gelmez mi? Çünkü goon iyi ama prima da iyi bana göre

Banyo sonrası ağlamalarından ötürü banyo yaptırmaktan nefret ettim ya. Ne güzel sorunsuzdu, banyodan çıkınca krize giriyor resmen neden olabilir bu?
Bizimde böyle. Bi ara yapmıyodu lucakta yıkamaya basladıgımdan beri tekrar basladı. Banyoda keyfli giyinirken kriz. Biz süpermen duruşu yapıyoruz mesela o dan hoslanıyo. Karın üstü elimizle tutup. Baya bildigin giyinmek istemıyor bizimki problem o. Cıplak kalıcal

2 numara bitti gecen gün 3 bagladım bende tasırmaz belki die. Gene tasıyo
Gece uyanıyorsa değiştirin 1 kere. Belki çiş dolunca kakaya yer kalmıyordur. Benim kız tüm gece emdiğinden değiştirmek zorundayım. Hep doluyor çünkü. Kakaya yer kalmaz kesinlikle. Aklıma o geldi. Belki odur sebep

Tabi bazen deil yani mesela bezin içine doluyor tasmıyo ozaman ama genelde popısu yukarı dönük gibi hep yukarı dogru gidiyo bezin içine gitmiyo kaka.
Tazyikli kaka
Gaz ya da laktoz kakası yazıyor benimkini google ladım da. Köpüklü mü biraz?

2 numara bitti gecen gün 3 bagladım bende tasırmaz belki die. Gene tasıyo

Ben de Prima premium kullandım en başından beri hiç pışık olmamıştı. Artık başa çıkamayınca çok fazla değiştiriyorum Prima aktif bebek deneyeyim dedim azıcık pışık yaptı Molfixe geçmeyi düşünüyordum şimdi korktum böyle de olunca

Tazyikli kaka
Gaz ya da laktoz kakası yazıyor benimkini google ladım da. Köpüklü mü biraz?
Yaa zaten çok gazlı resmen osurma sesinden uyanıyoruz kaka yaptıgınıda her zaman sesinden anlarım hiç sekmez. köpüğüne hüç dikkat etmedim ama.

Reactions: Gao
Süt alerjisi olan ya da laktoz intoleransı olan bebek var mı burada? Bizim kızın sürekli kusmaları ondan olabilir mi diye düşünüyordum

Tabi bazen deil yani mesela bezin içine doluyor tasmıyo ozaman ama genelde popısu yukarı dönük gibi hep yukarı dogru gidiyo bezin içine gitmiyo kaka.
Ay bizimki de öyle alt tarafa kaka bile bulaşmamış oluyor şaşırıyorum sanki poposu yukarda ama bizim bazen artıyor mesela 2 gündür olmadı şaşırıyorm bazende 3 4 kez kıyafet değişiyoruz sırtı hep kaka oluyor. Sleepy kullanıyorum ben ama bir arkadaşım var o bütün bezleri denedi neredeyse hepsinde aynı oldu

Yaa gece kaka yapmıyor hiç.daha dogrusu uyurken yapmıyo. Gunduz yapıyor. Uyuyosada uyanıyo sonra yapıyo Onuda düsündüm bez cok dolu diemi emmiyor acaba die. Ama bezini yeni değiltirdigimdede tasıyo. Yani yarım saat 1 saat sonrada tasıyo ama kısa sürede de cok işeyebiliyo bazen

Aynen bezi açarken aa kaka yokmu nerede falan diorum tam açınca manzara fena
Ah o minnacık şeyden çıkan sesler
Ama sevıyoruz yinede

Reactions: Gao
Yaa zaten çok gazlı resmen osurma sesinden uyanıyoruz kaka yaptıgınıda her zaman sesinden anlarım hiç sekmez. köpüğüne hüç dikkat etmedim ama.
Bizimde öyle sessiz kaka asla yapmıyor hatta böyle uzun uzun yapıyor bazen ana kucağında yaptığında hemen kaldırıyorum çünkü orda daha çabuk çıkıyor

Süt alerjisi olan ya da laktoz intoleransı olan bebek var mı burada? Bizim kızın sürekli kusmaları ondan olabilir mi diye düşünüyordum
Laktozu tahmin edip relactaz verdi dr. Guruldu karnı hep gaz. Ben süt ürünü yemesem de. Kakayı bence o durdurdu. O yüzden vermiyorum relactazı 4 gündür. 3 kere kaka yaptı.
Mukuslu kaka, kakada kan ve ciltte egzema, geçmeyen pişik olmalıymış sanırım süt alerjisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…