2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Yok biz beraber uyuduğumuz için müslinle belini örtüyorum tek başına uyusa uyku tulumu giydirirdim 1 tog. O sarıp sarmalama işi bana çok yanlış geliyor:/ fazla buluyorum
Bana da fazla geliyor ya üşütmesi daha zor ama terlerse daha hızlı hasta oluyorlar Allah korusun
Benim oğlan kepçe oluyo gibi ya kepçe kulak bandı aldım ama durmuyo kafasında napcaz😕
Of bizim kızın da iyice açıldı kulaklar, doğduğundan beri ne şapka taktırdı ne bant. Çok inat ediyor ağlıyor, o yüzden daha yumuşak saç bandı aldım arada takıyorum da bu saatten sonra az etki edermiş 🥺 3 aya kadar yapacaktınız dedi doktor 😕
Aynısını yaşadım. Bez çok kötü sürekli taşırdı o yüzden kullanamadım mağazadan yeniden almak zorunda kaldım. Trendyoldan gelen aşırı kötü.
Ben siparişlere baktım da pakette görsel bi farklılık var, değişikliğe gittiler heralde ama böyle olursa diğer aldıklarım da bez değiştireceğiz heralde, hiç beğenmedim ya 😕

Bu önceki aldığım
1734891597609.jpeg

Bu da yeni aldığım
1734891641991.jpeg

götür bakalım ne dicek canım. biz şu an idare ediyoruz sanırım. çocuğu dışarı çıkarıp iyice üşütmek istemedim 😬 sırtını dinliyorum bi hırıltı gelmiyor. buhar iyi geldi sanırım, bugün öksürüğü biraz daha güçlendi ve balgam atacak gibi oldu. balgam atması iyi olur gibi sanki. çünkü yetişkinlerde öyle oluyor genelde balgam atmaya başladıktan sonra iyileşiyor. inşallah geçer bir an önce ya çok canım sıkılıyor 😔
Canım ben yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kuzuma 🙏🏻 ne oldu üşüttü mü minik?

Bana da fazla geliyor ya üşütmesi daha zor ama terlerse daha hızlı hasta oluyorlar Allah korusun

Of bizim kızın da iyice açıldı kulaklar, doğduğundan beri ne şapka taktırdı ne bant. Çok inat ediyor ağlıyor, o yüzden daha yumuşak saç bandı aldım arada takıyorum da bu saatten sonra az etki edermiş 🥺 3 aya kadar yapacaktınız dedi doktor 😕

Ben siparişlere baktım da pakette görsel bi farklılık var, değişikliğe gittiler heralde ama böyle olursa diğer aldıklarım da bez değiştireceğiz heralde, hiç beğenmedim ya 😕

Bu önceki aldığım
Eki Görüntüle 3524781
Bu da yeni aldığım
Eki Görüntüle 3524782
Bu premium plus yazanlar kötü olanlarmış ben yine hiç yorumlara bakmadan bu 100lüden sipariş verdim satıcı da sleepy yine ama gelince iade edicem açmadan

Yok canım değiştirme hiç o zaman sızma süt kesiği şeklinde kusmalar normal benim bebe sadece anne sütü alıyo ama günde 5 6 kere çıkartıyo öyle
Cucu neden çıkartıyorlar fazlalıktan mı ? Önceden hiç çıkarmazdı şimdi akıyor ağzından. Bineronla ölçülü verince 90 120 çıkarmıyor ama iki memeyi emince genelde biraz çıkarıyor ama bırakmıyorda ağlıyor geri alıyor memeui.

Yok olmuyordu sadece 12-1 gibi uyuyordu 5-6 gibi emiyordu tekrar uyuyordu sonra 10-11 gibi uyanıyor. Ama 1 haftadır 3 kere falan kalkmaya başladı memeye sanırım oda 4.ay dan dolayı ama yine geri uyuyor Allah'tan 😅
Benn sık kalkınca yenş emdiyse inadına vermeyip uyutmaya çalışıyorum ama yine uyanıp meme istiyor🤣🤣

Cucu neden çıkartıyorlar fazlalıktan mı ? Önceden hiç çıkarmazdı şimdi akıyor ağzından. Bineronla ölçülü verince 90 120 çıkarmıyor ama iki memeyi emince genelde biraz çıkarıyor ama bırakmıyorda ağlıyor geri alıyor memeui.
Aç olduğundan istemiyodur duygyusal meme isteği o. Bütün büyükler de doktorlar da fazlasını çıkartıyo diyolar bence de öyle ne zaman memede fazla kalsa çıkartıyo fazlasını🤷‍♀️

Aç olduğundan istemiyodur duygyusal meme isteği o. Bütün büyükler de doktorlar da fazlasını çıkartıyo diyolar bence de öyle ne zaman memede fazla kalsa çıkartıyo fazlasını🤷‍♀️
Sağarken 100 120 cc çıkıyor 3 4 saatte 1. Memeden fazla çekiyordur demekki yetiyor Az emince kusmuyor zaten ya da 90 cc verince. Bende ağlıuor diye memeyi veriyorum alıp alıp bırakıyor emme p zaman diyorum kusuyor daha öok ağlıyor😂

Sağarken 100 120 cc çıkıyor 3 4 saatte 1. Memeden fazla çekiyordur demekki yetiyor Az emince kusmuyor zaten ya da 90 cc verince. Bende ağlıuor diye memeyi veriyorum alıp alıp bırakıyor emme p zaman diyorum kusuyor daha öok ağlıyor😂
Biz de öyleyiz karnı doyuyo ama memeden vazgeçemiyo bi de simirleniyo😄 sağıma bakma hiç bebek her zaman daha fazla çeker

Bu premium plus yazanlar kötü olanlarmış ben yine hiç yorumlara bakmadan bu 100lüden sipariş verdim satıcı da sleepy yine ama gelince iade edicem açmadan
Aynen son gelen paket o ve incecik bez, naylon gibi anlamadım niye böyle bişey yapmışlar. Umarım tamamen buna geçmemişlerdir 😕

Kızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?
Sleepy bio natural bende de öyle geldi. Sleepy ile iletişime geçtiğimde göstergelerini güncellemiş artık kısa olacakmış. Ortadaki kanallar dolduğunda ön kısımdaki gösterge değişmeye başlıyormuş. Böyle bir açıklama yaptılar. Bio natural dışındaki modellere de bir bakayım diyorum ben de.

Bu önceki aldığım
Eki Görüntüle 3524781
Bu da yeni aldığım
Eki Görüntüle 3524782
Benim aldığım da bu gross paket yazandı içeriği fazla diye aldandım ama çok kötü çıktı maalesef. Bez değiştirmedim ama mağazadan aldım yeniden ben

Kızlar bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz, yoksa tekrar direkt uyutuyor musunuz?

Canım ben yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kuzuma 🙏🏻 ne oldu üşüttü mü minik?
anlamadım ki canım ya, o kadar dikkat ediyorum 😕 babası hasta olmuştu 10 gün önce ama biz çok güzel koruduk kendimizi, bulaşmadı. sonra birdenbire benim boğazım acımaya başladı. maske taksam mı falan diye düşünürken bebiş öksürmeye başladı aynı gün. ikimiz aynı anda şifayı kaptık yani. ama babasından geçmiş olamaz, bir haftadır iyi çünkü. ben tabi hemen toparladım zencefil bal vs içerek ama oğluşumun öksürüğü burun tıkanıklığı arttı. doktora gitmedim, acile gitmek istemiyorum. acillik bi durum da görünmüyor şu an şükür. kendi doktorumuza randevu bulamadım. yutup doktorumuz osman gönülal'ın tavsiyesine uyarak nebulizatörle tuzlu su veriyorum bir de SF yapıyorum, bol bol da emziriyorum. inşallah atlatır hemencik. mikroplarla ilk tanışması oldu bu 🥲

HEpsi böyle olacaksa başka markalara bakcaz artık çünkü baya kötü
Goo.n premium sarı paketli olanı beğendim, molfixten geçtim.3 numara 40 lı paketini aldım denemek için, incecik ve yumuşak. Migros sanal markette uyguna gördüm bu arada

Kızlar bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz, yoksa tekrar direkt uyutuyor musunuz?
her uyandığında emziriyorum canım. çünkü açlıktan uyanıyor benimki. emdiği gibi de uyuyor. ama dün gece uyku sersemi emzirmek aklıma gelmemiş. çocuk ağlıyor ben de ne yapacağımı bilmeden kucağımda tutuyorum kdjdjk Allah Allah neden uyumuyor ki falan diyorum. babası uyandı sonra, emzirdin mi diye sordu allahtan da öyle aklıma geldi :KK70:

her uyandığında emziriyorum canım. çünkü açlıktan uyanıyor benimki. emdiği gibi de uyuyor. ama dün gece uyku sersemi emzirmek aklıma gelmemiş. çocuk ağlıyor ben de ne yapacağımı bilmeden kucağımda tutuyorum kdjdjk Allah Allah neden uyumuyor ki falan diyorum. babası uyandı sonra, emzirdin mi diye sordu allahtan da öyle aklıma geldi :KK70:
Ben de her uyandığımda emziriyorum da bi sorayım dedim, eşim instagramda bir doktorun videosunu dinletti de doğru düzgün dinlemedim açıkçası çocukları uyumadan önce önce beslemeyin insülinden faso fiso bişeyler diyordu dikkate almadım. 😅

Ben de her uyandığımda emziriyorum da bi sorayım dedim, eşim instagramda bir doktorun videosunu dinletti de doğru düzgün dinlemedim açıkçası çocukları uyumadan önce önce beslemeyin insülinden faso fiso bişeyler diyordu dikkate almadım. 😅
of bazen sırf ilgi çeksin diye böyle
ters köşe şeyler söylediklerini düşünüyorum bu doktorların. uyumadan önce beslemeyin ne demek ki. akşam 8den sonra süt vermeyin filan demiyor iyi dkdkdj

Hee emzirmeden nasıl olacakmış😄 en az 1 saat önce beslemeyi bırakın diyo assssla uyumaz emmeden assssslaaaaaa mümkün değil heyecana gerek yok hiç😄

X