2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Aynen bezi açarken aa kaka yokmu nerede falan diorum tam açınca manzara fena 😁

Ama sevıyoruz yinede 😁
Ya annem anlatırdı hep sırtınıza yapıyordunuz diye çok şaşırırdım gülerdik falan çocuğumda bana çekmiş diyorum sırtına yapıyor 😂bende çok çok gazlı bir bebekmişim ben gaza bağlıyorum artık 😃

Yaa gece kaka yapmıyor hiç.daha dogrusu uyurken yapmıyo. Gunduz yapıyor. Uyuyosada uyanıyo sonra yapıyo😁 Onuda düsündüm bez cok dolu diemi emmiyor acaba die. Ama bezini yeni değiltirdigimdede tasıyo. Yani yarım saat 1 saat sonrada tasıyo ama kısa sürede de cok işeyebiliyo bazen
Tazyik o zaman 😄 gaz

Ay benim kide hep anakıcagında ondanmı cıkıyo dicemde baska yerlerde de cıkıyo😁😁😁😁
Bizim ana kucağında anında çıkıyor ben dikkat ettim ama düz yerde yattığında sınırda falan kalıyor hemen değiştiriyorum ☺️ birde ben yanlışlıkla külot bez almışım almışken kullanıyorum onda da hep sınırda kalıyor bel yapısı da lastikli gibi olduğu için çıkmasını engelliyor

Bizim ana kucağında anında çıkıyor ben dikkat ettim ama düz yerde yattığında sınırda falan kalıyor hemen değiştiriyorum ☺️ birde ben yanlışlıkla külot bez almışım almışken kullanıyorum onda da hep sınırda kalıyor bel yapısı da lastikli gibi olduğu için çıkmasını engelliyor
Kaç aya kadar cıkarmış😁😁

Sadece anne sütü mü alıyor sizinde ? Birde afedersiniz sümüksü kıvamda mı ?
Evet anne sütü. Bazen sümüksü oldugu oluyo normalmiş. Ama bi doktor şey diodu dolu bezi elinize aldıgınızda lıkır lıkır sallanıyorsa eger mukuslu demek falan die. Sanırım doktorların gormesi gereken bişey her kaka mukuslu olmuyomus bizim sandııgımız sekilde.

Evet anne sütü. Bazen sümüksü oldugu oluyo normalmiş. Ama bi doktor şey diodu dolu bezi elinize aldıgınızda lıkır lıkır sallanıyorsa eger mukuslu demek falan die. Sanırım doktorların gormesi gereken bişey her kaka mukuslu olmuyomus bizim sandııgımız sekilde.
Aynen bende o videoyu izledim normalmiş, gazdan sanırım bizim bu kaka durumu 😅 ayaklarını üşütmemeye dikkat ediyorum ben yoksa gazı da çok oluyor 2 gündür çok dikkat ediyorum ekstra sıxak tutuyorum ondan mı azaldı bilmiyorum kaka çıkması 😌

Aynen bende o videoyu izledim normalmiş, gazdan sanırım bizim bu kaka durumu 😅 ayaklarını üşütmemeye dikkat ediyorum ben yoksa gazı da çok oluyor 2 gündür çok dikkat ediyorum ekstra sıxak tutuyorum ondan mı azaldı bilmiyorum kaka çıkması 😌
Ben de bikaç gündür dikkat ediyorum normalde corap alışkanlıgım yok ama giyiyorum evde bugun genede kaka citiledim. Tek aklıma gelen süt ürünleri mi yapıyor acaba. Cünkü yogurt yiyorum hep ben.

Hüç sızdırma falan oluyo mu. Primada pişik olmadı baya gece boyu tutuyorum ama kakalar 10 kakadan 8 i sırttan fırlıyor
canım ben de prima kullanıyorum başından beri. 4-5 günde bir kaka yaptığı zamanlar çok fazla ve bir anda yapıyordu, dediğin gibi sırtına çıkıyordu ama şu an normale döndüğü için öyle bişey olmuyor. bezden değil de kaka yapışından kaynaklı muhtemelen. bezin küçük gelmemesi de önemli tabii. bir de arka kısmını içe doğru kıvırmak da iyi oluyor çok sıvı kaka olunca

Ya normalde çok sorunsuz kıyafet değişimi yapıyoruz günde iki kere hatta. Banyo öncesi emzirmiştim, şimdi tekrar emzireyim dedim onu da istemedi, mama yaptık 90 cc’den 40 içti bıraktı, halen ağlıyo 🤦🏼‍♀️ gaz da yok, vallahi çözemedim. Kovaya sokunca böyle olmuyo ama saç yıkamalı banyo olunca böyle, eskiden hiç yoktu bu ne değişti çok merak ediyorum
O zaman bilemiyorum ki canım bu bebeklere aklım yetmiyor benim 😂 İki saattir kucakta bizimki de uyumuyor bırakınca ağlıyor

Kızlar bu arada sizin bebeler de bazen çişi azaltıyo mu. Bazen 1 satte baya agır bez alıyorum biraz once mesela neredeyse hiç çiş yok gibi hafif bez aldım. Uyudugu sürede çiş yapmamıs cocuk. Kaka yapmıyo tamam da çişte mi yapmıyolar acaba.

Ben de Prima premium kullandım en başından beri hiç pışık olmamıştı. Artık başa çıkamayınca çok fazla değiştiriyorum Prima aktif bebek deneyeyim dedim azıcık pışık yaptı 😩 Molfixe geçmeyi düşünüyordum şimdi korktum böyle de olunca 🙁
Molfix kullanıyorum ben, sadece kaka biraz bekleyince pişik yaptı. Onun dışında memnunum. Bi de oksizinc krem kullanıyorum kuru tutuyor. Az bişey sürmek yeterli oluyor kıvamı yoğun. Primaya para dayanmaz.

Ah o minnacık şeyden çıkan sesler 😄
Hep benim kucağımdayken yapıyor. Hemen tuvalet pozisyonuna getiriyorum daha rahat yapıyor. Sonra hemen gidip sıcak suyla popişini yıkıyorum çok seviyor. Kaka çıkış sesi çok hoşuma gidiyor ya 🤣

X