2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Kızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya

Kızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
Hem mama sandalyesi hem aktivite masası olanlardan düşünüyorum daha kullanışlı geldi bana ama daha detaylı araştırmadım

Bende ilk kızımdan kalma chicco polly 2 start var, ona yeni kılıf alacağım. Ben baya memnun kaldım 5 aydan 2,5 yaşa kadar kullandık

bunu aldım canım dün akşam kurduk hatta, çok beğendim. almayı düşünüyorsan tereddüt etme. koltuk ayarları, kademeleri, koltuğun yumuşaklığı, tepsisi her şeyi çok güzel. katlanması da iyi

Prego lucca aldık biz. Mağazada inceledik hafif tekerlekli katlaması kolay yatış kademesi falanda var. Kumaşıda rahat geldi. Oyuzden onu aldık bide magazada indirim vardı uyguna aldık. Tabi kullanmadan bilemeyiz

Yalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım.
Yok kız nerden çıkardın mutlu, bahtiyar olduğumuzu bizim bebeler de az değil uyku sorunu gaz sorunu falan derken biz de cebelleşiyoruz valla. Telefonu elime almaya fırsat buldukça girebiliyorum foruma

Son düzenleme:
Ya şöyle uykusu çok hafif ellediğim anda uyanıyor çeviremiyorum o yüzden

Bizim de aynı canım doktora da sordum normal dedi

Kızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce

Kızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Bizimde öyle bezle alakalı değilmiş sanırım çok gazlı bebekler fazla basınçla yapınca sırtından çıkıyormuş çok araştırmıştım bazı doktorlar bunu söylemiş

Banyo sonrası ağlamalarından ötürü banyo yaptırmaktan nefret ettim ya. Ne güzel sorunsuzdu, banyodan çıkınca krize giriyor resmen neden olabilir bu?

Banyo sonrası ağlamalarından ötürü banyo yaptırmaktan nefret ettim ya. Ne güzel sorunsuzdu, banyodan çıkınca krize giriyor resmen neden olabilir bu?
Yorulup uykusu geliyorsa belki ondan ağlıyodur veya emmek istiyordur canım. Benimkide agliyo biraz bide kıyafet giyinmeyi pek sevmiyolar oda var

Yorulup uykusu geliyorsa belki ondan ağlıyodur veya emmek istiyordur canım. Benimkide agliyo biraz bide kıyafet giyinmeyi pek sevmiyolar oda var
Ya normalde çok sorunsuz kıyafet değişimi yapıyoruz günde iki kere hatta. Banyo öncesi emzirmiştim, şimdi tekrar emzireyim dedim onu da istemedi, mama yaptık 90 cc’den 40 içti bıraktı, halen ağlıyo gaz da yok, vallahi çözemedim. Kovaya sokunca böyle olmuyo ama saç yıkamalı banyo olunca böyle, eskiden hiç yoktu bu ne değişti çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…