2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Kızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Sleepy gece boyu tutmaya gelmez kuşum Molfix ana kucağı rahatlığı olanı aldım ben çok iyi geldi taşırma olayı sleepyde çok oluyordu bir de pişik yaptı
3 numara bağlıyorum 10 kg a kadar yazıyo 4 te büyük gelmez mi
Ben 4’e geçtim tahminimce 7 kilo bizimki de ama üst bacak kalın olduğu için kapanmıyor tam ve sıkınca da iz yapıyor 4 numara da gayet oldu bu arada
Molfix ana kucağı rahatlığında yazan paketi çok iyi Prima pişik yaptı bu yapmadı düşün kuzum
Evet tutuyor bazen ve tutan çocuk tuvalete kolay alışır derler şanslıyız

Banyo sonrası ağlamalarından ötürü banyo yaptırmaktan nefret ettim ya. Ne güzel sorunsuzdu, banyodan çıkınca krize giriyor resmen neden olabilir bu?
Banyoda keyifli durunca oh diyorum, tam krem sürücem başlıyor ağlamaya. Gerçekten ben de nefret ettim, ağlamasın diye giydirmicem nerdeyse. Rahat uyusun diye banyo yaptırıyoruz daha beter oluyo, anlamadım ben bu işi

Kızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?

Ben karışık kullanıyorum başından beri, bir sürü şey denedim hiçbirinde pişik olmadı (bi kere ilk haftalarda olmuştu o da bez kaynaklı değil azıcık kaka beklemiş). Şu an sleepy bionatural ve prima premium (buna yeni başladım 1 haftadır) kullanıyorum dönüşümlü. Geceleri veya dışarı çıkmadan prima, onun dışında sleepy. Daha önce biriktirip kaka yaptığı için kullandığım tüm bezlerden taşıyordu. Artık günlük yaptığı için taşmıyor hiçbirinden. Ama mesela dün baktım sırtına kadar gitmiş bezde, az daha yapsa taşarmış.

Aynı hislerdeyim banyosuz daha rahat böyle ağlarken uyuyo kucakta yani banyoyu seviyor suyu seviyor ama sonrası gerçekten sorun. Bi de oda sıcak olsa da bi an önce giydirme telaşındayız mevsimden ötürü, o da zorluyor sanırım bizi. Belki daha sıcak aylarda daha güzel olur

Ben de amazondan aldım satıcı sleepydi ama daha ince uzun ve parfümlü gibiydi

Anladıgım kadarıyla kaka taşmaya her bezde devam ediyor pişik her bebekte değişiyor (bunu biliyoduk ama teyitledik) bide prima kalıbı sleepyden büyükmüş ( kalıp büyükse nasıl arkası kısa yorumu geliyo yaaaa) primanın arka kısmı daha kısaymış. Peki şimdi goon sleepy molfiks karşılaştırması nasıl?? Keşke markalar bütün bezleri bi araya getirip deneme paketi yapsa

Reactions: Gao
Molfix kalıbı büyük. Sleepy küçük. Goon normal. Ben molfixi sevemedim. Kalıbı bi tuhaf geldi. Pure soft olanı kullanmıştım 1 numara epeyce elimde kaldı. Sleepy natural kullanmıştım fena değildi ama bionatural daha iyi bence. Bence de keşke beşli onlu deneme paketi olsa markaların

Benim 1. ayımızda migrostan söylediğim sleepy paketlerinin biri istediği kadar çiş dolsun, çizgi renk değiştirmiyordu. Bio naturaldı.

Primanın beli, bacağı sıksa da bezin dolacak alanı sarkıyor. Ama emiciliğini seviyorum.

Sleepynin kalıbı dar kesinlikle. Ama tam oturuyor doğru bedende. Sleepy ecologicti sanırım bej olan, onda çişin rengini seçememiştim bir ara koktuğunda. Bence bez beyaz olmalı ki rengini seçelim. Blmiyorum sarı olsaydı anlayabilirmiydim.

Goon üstündeki baskısından, dokusuna, bedenin uyumuna kadar seviyorum. Sadece cırtcırtlarını sevmiyorum.

Goon kullanmadım pahalı geldiği için ama Molfix mi Sleepy mi dersen net Molfix. Kalıbı normal bence pişik sorunu yok çişi gece değiştirmiyorum taşmıyor.

Ben başından beri sleepy kullanıyorum 3 çeşiti de denedim en iyisi bio natural iki kere falan taşma yaptı hiç pişik olmadı bütün gece değiştirmiyorum bezi(kaka yoksa) bebeden bebeye değişiyo galiva bu pişik olayı ya

Arkadaşlar ben bu kaka yapmama işini çözemedim 4 haftadır 1 hafta bekliyoruz ve fitille kaka yapıyor. Bu 5. Haftası. Ne yapacağız bilmiyorum. Probiyotik değişikliği yaptı doktorumuz ama yani ek gıdaya kadar böyle de gidebilir dedi…

Aynen banyoda gülücükler atıyor ama giyinmek işkence gibi.. Biz de çok panik oluyoruz üşütmesin diye ama artık o ağlarken benim karnım ağrıyo, stresten midem ağrıyor.
Ben de amazondan aldım satıcı sleepydi ama daha ince uzun ve parfümlü gibiydi
Evet yapısı bi garip, üzerinde bio natural premium plus yazıyor muydu seninkinde de?
Benim 1. ayımızda migrostan söylediğim sleepy paketlerinin biri istediği kadar çiş dolsun, çizgi renk değiştirmiyordu. Bio naturaldı.
Migrosta yeşil olan natural yok muydu ya? Online siparişte mi var acaba bio natural?

Peki kızlar kakanın miktarının azalması normal mi? Benim bebeğim aşırı kaka yapan bir çocuktu. İlk zamanlar neredeyse her bezi kakalıydı. Son zamanlarda yaptığı kakaların miktarı çok az. Sütüm yetmese doymasa ağlar heralde değil mi? En son kilo artışı da yavaşlamıştı. Üç ay bir günlük bebeğim.

Kaka azalabiliyor, normal ama çişli bezleri saymanız lazım. Günlük dolu dolu 6-7 kez çişli bezi varsa, emzirme sonrası çiş yapıyorsa doyuyordur ama tabi kilo alımına bakarak daha net anlarsınız

Ay evet ya cırt cırtlar zor açılıyo resmen

Aha aynısı, gerçekten sinirim bozuluyor :/ bi süre haftada bir yıkayacağım başını valla. Kirlenmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…