Bana da fazla geliyor ya üşütmesi daha zor ama terlerse daha hızlı hasta oluyorlar Allah korusunYok biz beraber uyuduğumuz için müslinle belini örtüyorum tek başına uyusa uyku tulumu giydirirdim 1 tog. O sarıp sarmalama işi bana çok yanlış geliyor:/ fazla buluyorum
Of bizim kızın da iyice açıldı kulaklar, doğduğundan beri ne şapka taktırdı ne bant. Çok inat ediyor ağlıyor, o yüzden daha yumuşak saç bandı aldım arada takıyorum da bu saatten sonra az etki edermişBenim oğlan kepçe oluyo gibi ya kepçe kulak bandı aldım ama durmuyo kafasında napcaz
Ben siparişlere baktım da pakette görsel bi farklılık var, değişikliğe gittiler heralde ama böyle olursa diğer aldıklarım da bez değiştireceğiz heralde, hiç beğenmedim yaAynısını yaşadım. Bez çok kötü sürekli taşırdı o yüzden kullanamadım mağazadan yeniden almak zorunda kaldım. Trendyoldan gelen aşırı kötü.
Canım ben yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kuzumagötür bakalım ne dicek canım. biz şu an idare ediyoruz sanırım. çocuğu dışarı çıkarıp iyice üşütmek istemedimsırtını dinliyorum bi hırıltı gelmiyor. buhar iyi geldi sanırım, bugün öksürüğü biraz daha güçlendi ve balgam atacak gibi oldu. balgam atması iyi olur gibi sanki. çünkü yetişkinlerde öyle oluyor genelde balgam atmaya başladıktan sonra iyileşiyor. inşallah geçer bir an önce ya çok canım sıkılıyor
Yok olmuyordu sadece 12-1 gibi uyuyordu 5-6 gibi emiyordu tekrar uyuyordu sonra 10-11 gibi uyanıyor. Ama 1 haftadır 3 kere falan kalkmaya başladı memeye sanırım oda 4.ay dan dolayı ama yine geri uyuyor Allah'tanGece peki sorun oluyor mu uyumasında canım ?
Bu premium plus yazanlar kötü olanlarmış ben yine hiç yorumlara bakmadan bu 100lüden sipariş verdim satıcı da sleepy yine ama gelince iade edicem açmadanBana da fazla geliyor ya üşütmesi daha zor ama terlerse daha hızlı hasta oluyorlar Allah korusun
Of bizim kızın da iyice açıldı kulaklar, doğduğundan beri ne şapka taktırdı ne bant. Çok inat ediyor ağlıyor, o yüzden daha yumuşak saç bandı aldım arada takıyorum da bu saatten sonra az etki edermiş3 aya kadar yapacaktınız dedi doktor
Ben siparişlere baktım da pakette görsel bi farklılık var, değişikliğe gittiler heralde ama böyle olursa diğer aldıklarım da bez değiştireceğiz heralde, hiç beğenmedim ya
Bu önceki aldığım
Eki Görüntüle 3524781
Bu da yeni aldığım
Eki Görüntüle 3524782
Cucu neden çıkartıyorlar fazlalıktan mı ? Önceden hiç çıkarmazdı şimdi akıyor ağzından. Bineronla ölçülü verince 90 120 çıkarmıyor ama iki memeyi emince genelde biraz çıkarıyor ama bırakmıyorda ağlıyor geri alıyor memeui.Yok canım değiştirme hiç o zaman sızma süt kesiği şeklinde kusmalar normal benim bebe sadece anne sütü alıyo ama günde 5 6 kere çıkartıyo öyle
Benn sık kalkınca yenş emdiyse inadına vermeyip uyutmaya çalışıyorum ama yine uyanıp meme istiyorYok olmuyordu sadece 12-1 gibi uyuyordu 5-6 gibi emiyordu tekrar uyuyordu sonra 10-11 gibi uyanıyor. Ama 1 haftadır 3 kere falan kalkmaya başladı memeye sanırım oda 4.ay dan dolayı ama yine geri uyuyor Allah'tan
Aç olduğundan istemiyodur duygyusal meme isteği o. Bütün büyükler de doktorlar da fazlasını çıkartıyo diyolar bence de öyle ne zaman memede fazla kalsa çıkartıyo fazlasınıCucu neden çıkartıyorlar fazlalıktan mı ? Önceden hiç çıkarmazdı şimdi akıyor ağzından. Bineronla ölçülü verince 90 120 çıkarmıyor ama iki memeyi emince genelde biraz çıkarıyor ama bırakmıyorda ağlıyor geri alıyor memeui.
Sağarken 100 120 cc çıkıyor 3 4 saatte 1. Memeden fazla çekiyordur demekki yetiyor Az emince kusmuyor zaten ya da 90 cc verince. Bende ağlıuor diye memeyi veriyorum alıp alıp bırakıyor emme p zaman diyorum kusuyor daha öok ağlıyorAç olduğundan istemiyodur duygyusal meme isteği o. Bütün büyükler de doktorlar da fazlasını çıkartıyo diyolar bence de öyle ne zaman memede fazla kalsa çıkartıyo fazlasını
Biz de öyleyiz karnı doyuyo ama memeden vazgeçemiyo bi de simirleniyoSağarken 100 120 cc çıkıyor 3 4 saatte 1. Memeden fazla çekiyordur demekki yetiyor Az emince kusmuyor zaten ya da 90 cc verince. Bende ağlıuor diye memeyi veriyorum alıp alıp bırakıyor emme p zaman diyorum kusuyor daha öok ağlıyor
Aynen son gelen paket o ve incecik bez, naylon gibi anlamadım niye böyle bişey yapmışlar. Umarım tamamen buna geçmemişlerdirBu premium plus yazanlar kötü olanlarmış ben yine hiç yorumlara bakmadan bu 100lüden sipariş verdim satıcı da sleepy yine ama gelince iade edicem açmadan
HEpsi böyle olacaksa başka markalara bakcaz artık çünkü baya kötüAynen son gelen paket o ve incecik bez, naylon gibi anlamadım niye böyle bişey yapmışlar. Umarım tamamen buna geçmemişlerdir
Sleepy bio natural bende de öyle geldi. Sleepy ile iletişime geçtiğimde göstergelerini güncellemiş artık kısa olacakmış. Ortadaki kanallar dolduğunda ön kısımdaki gösterge değişmeye başlıyormuş. Böyle bir açıklama yaptılar. Bio natural dışındaki modellere de bir bakayım diyorum ben de.Kızlar bezlerden konuşurken, biz Sleepy Bio Natural kullanıyorduk. Yeni siparişi vermiştim, gelen ürün sanki daha ince, hışır hışır ve ıslaklık göstergesi filan yukarda. Satıcı da Sleepydi. Trendyolda ve HappyKids forumda yaşayan olmuş ama ben satıcı farklıdır diye düşünmüştüm. Böyle bi fark gören oldu mu?
Benim aldığım da bu gross paket yazandı içeriği fazla diye aldandım ama çok kötü çıktı maalesef. Bez değiştirmedim ama mağazadan aldım yeniden benBana da fazla geliyor ya üşütmesi daha zor ama terlerse daha hızlı hasta oluyorlar Allah korusun
Of bizim kızın da iyice açıldı kulaklar, doğduğundan beri ne şapka taktırdı ne bant. Çok inat ediyor ağlıyor, o yüzden daha yumuşak saç bandı aldım arada takıyorum da bu saatten sonra az etki edermiş3 aya kadar yapacaktınız dedi doktor
Ben siparişlere baktım da pakette görsel bi farklılık var, değişikliğe gittiler heralde ama böyle olursa diğer aldıklarım da bez değiştireceğiz heralde, hiç beğenmedim ya
Bu önceki aldığım
Eki Görüntüle 3524781
Bu da yeni aldığım
Eki Görüntüle 3524782
anlamadım ki canım ya, o kadar dikkat ediyorumCanım ben yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin kuzumane oldu üşüttü mü minik?
Goo.n premium sarı paketli olanı beğendim, molfixten geçtim.3 numara 40 lı paketini aldım denemek için, incecik ve yumuşak. Migros sanal markette uyguna gördüm bu aradaHEpsi böyle olacaksa başka markalara bakcaz artık çünkü baya kötü
her uyandığında emziriyorum canım. çünkü açlıktan uyanıyor benimki. emdiği gibi de uyuyor. ama dün gece uyku sersemi emzirmek aklıma gelmemiş. çocuk ağlıyor ben de ne yapacağımı bilmeden kucağımda tutuyorum kdjdjk Allah Allah neden uyumuyor ki falan diyorum. babası uyandı sonra, emzirdin mi diye sordu allahtan da öyle aklıma geldiKızlar bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz, yoksa tekrar direkt uyutuyor musunuz?
Ben de her uyandığımda emziriyorum da bi sorayım dedim, eşim instagramda bir doktorun videosunu dinletti de doğru düzgün dinlemedim açıkçası çocukları uyumadan önce önce beslemeyin insülinden faso fiso bişeyler diyordu dikkate almadım.her uyandığında emziriyorum canım. çünkü açlıktan uyanıyor benimki. emdiği gibi de uyuyor. ama dün gece uyku sersemi emzirmek aklıma gelmemiş. çocuk ağlıyor ben de ne yapacağımı bilmeden kucağımda tutuyorum kdjdjk Allah Allah neden uyumuyor ki falan diyorum. babası uyandı sonra, emzirdin mi diye sordu allahtan da öyle aklıma geldi
of bazen sırf ilgi çeksin diye böyleBen de her uyandığımda emziriyorum da bi sorayım dedim, eşim instagramda bir doktorun videosunu dinletti de doğru düzgün dinlemedim açıkçası çocukları uyumadan önce önce beslemeyin insülinden faso fiso bişeyler diyordu dikkate almadım.
Hee emzirmeden nasıl olacakmışBen de her uyandığımda emziriyorum da bi sorayım dedim, eşim instagramda bir doktorun videosunu dinletti de doğru düzgün dinlemedim açıkçası çocukları uyumadan önce önce beslemeyin insülinden faso fiso bişeyler diyordu dikkate almadım.