- 31 Aralık 2023
- 621
- 515
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem mama sandalyesi hem aktivite masası olanlardan düşünüyorum daha kullanışlı geldi bana ama daha detaylı araştırmadımKızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
Bende ilk kızımdan kalma chicco polly 2 start var, ona yeni kılıf alacağım. Ben baya memnun kaldım 5 aydan 2,5 yaşa kadar kullandıkKızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
IKEA antilop alacağım gibiKızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
bunu aldım canım dün akşam kurduk hatta, çok beğendim. almayı düşünüyorsan tereddüt etme. koltuk ayarları, kademeleri, koltuğun yumuşaklığı, tepsisi her şeyi çok güzel. katlanması da iyiKızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
Prego lucca aldık biz. Mağazada inceledik hafif tekerlekli katlaması kolay yatış kademesi falanda var. Kumaşıda rahat geldi. Oyuzden onu aldık bide magazada indirim vardı uyguna aldık. Tabi kullanmadan bilemeyizKızlar mama sandalyesi ne alacaksınız? Kiwi Koala modeli kafama yattı gibi ama sizler araştırdınız mı? Yılbaşı indirimini değerlendirelim diyorum da malum az kaldı ek gıdaya
Yok kız nerden çıkardın mutlu, bahtiyar olduğumuzu bizim bebeler de az değil uyku sorunu gaz sorunu falan derken biz de cebelleşiyoruz valla. Telefonu elime almaya fırsat buldukça girebiliyorum forumaYalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım.
Benimki çok düzensiz ya, bi bakmışım aralıksız 3 saat uyuyor bi bakmışım 30-45 dakika, ama genelde günde 2-3 kere 45 dakika falan uyuyor.Gündüz bebekleriniz kaç saat uyuyor acaba
Eklememişsin kuzumbunu aldım canım dün akşam kurduk hatta, çok beğendim. almayı düşünüyorsan tereddüt etme. koltuk ayarları, kademeleri, koltuğun yumuşaklığı, tepsisi her şeyi çok güzel. katlanması da iyi
ayy bunu aldım derken senin kiwi koala'yı kastettim direkt alıntılayınca bi daha adını yazmamışım fkdkdjdEklememişsin kuzum
Ya şöyle uykusu çok hafif ellediğim anda uyanıyor çeviremiyorum o yüzdenAyyyy benim bebeye anne karnında rahat batmış ayağı dışa dönük doğmuştu ve bu süreçte full ortapedi ile ilerledik özele götürdüm egzersizler gösterdi yaptık ilerleme kaydettin adam çok iyiydi bundan dolayı birde pediatri ortapedi görsün dedi devlete götürdük pediatri yoktu ama devlet sorun yok dedi sonra pediatriye götürdük kasında deforme falan olmayan ortapedistlerde dolanan kızıma hep sağa mı bakıyor bu sol kasında sorun olabilir falan dedi göze götür boynuna da baktır dedi gözünde sorun çıkmayınca çocuğum da sola dönebilince uzunca da orada kalınca sorun yapmadım(bunu anlatasım vardı) kuzu o süreçte ben bebek uykuya dalınca kafasını diğer yöne çevirip gece uyandıkça yönünü tekrardan düzeltiyordum, televizyon dikkatini çektiğinde yönünü ayarlıyordum falan sende belki yapabilirsin
Bizim de aynı canım doktora da sordum normal dedi4 ay civarında olanlar bebekleriniz destekli otururken başını dik tutabiliyo mu? Kafası sürekli öne düşüyo normal mi acaba artık tummy time yapmayı da sevmiyo hiç başını kaldırmak istemiyo gibi bi problem olabilir mi acaba kucaktayken kafayı dik tutabiliyo sadece otururken öne düşüyo
Merhaba emine hanımdan memnun kaldınız mı acabaBahçelievler medical park. Yeni geçti doktor oraya doç dr Emine dilşad herkiloğlu
Bizimde öyle bezle alakalı değilmiş sanırım çok gazlı bebekler fazla basınçla yapınca sırtından çıkıyormuş çok araştırmıştım bazı doktorlar bunu söylemişKızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Goo.n da iyiKızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Molfix kullanıyorum hiç öyle taşırdığı olmadı canım.Kızlar yaa biz prima kullanıyoruz ama kakalar hergün sırta cıkıyo. Sürekli kaka çitiliyorum sleepy deneyeyim diorum ya da başka bez. Hangi model hangi marka iyi sizce
Yorulup uykusu geliyorsa belki ondan ağlıyodur veya emmek istiyordur canım. Benimkide agliyo biraz bide kıyafet giyinmeyi pek sevmiyolar oda varBanyo sonrası ağlamalarından ötürü banyo yaptırmaktan nefret ettim ya. Ne güzel sorunsuzdu, banyodan çıkınca krize giriyor resmen neden olabilir bu?
Ya normalde çok sorunsuz kıyafet değişimi yapıyoruz günde iki kere hatta. Banyo öncesi emzirmiştim, şimdi tekrar emzireyim dedim onu da istemedi, mama yaptık 90 cc’den 40 içti bıraktı, halen ağlıyo gaz da yok, vallahi çözemedim. Kovaya sokunca böyle olmuyo ama saç yıkamalı banyo olunca böyle, eskiden hiç yoktu bu ne değişti çok merak ediyorumYorulup uykusu geliyorsa belki ondan ağlıyodur veya emmek istiyordur canım. Benimkide agliyo biraz bide kıyafet giyinmeyi pek sevmiyolar oda var