2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235

Eklentiler

• IMG_20241217_120458.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 67
Bir de biz verem aşısı çok sıkıntı oluyor mu? Kıbrısta ilk iki ayda yapmadılar orda hiç yok verem aşısı hatta. Türkiyeye gelince geç kalmışsınız dediler şimdi verem rota menenjit hepsi birlikte olacak. Rota ve menenjit belli ki sıkıntı çıkaracak. Verem çok sıkıntı çıkarır mı yaptırmış olanlar bilgi verirse çok sevinirim

Evet evet şuan en çok bize ihtiyaçları olduğu dönem, hep yanlarında olalım istiyorlar

Gün bazında değil de aylık bakmak daha doğru yani önceki aydan bu aya kaç kilo almış
Ya kızlar ben 2.kez regl oldum. 7 gün oldu ve son 4 gündür günlük 5 pedi geçecek kadar yoğun. Ya normal mi? Acile gitmeli miyim?
Acil bir şey yapmaz canım kadın Doğuma git bence.

Gün bazında değil de aylık bakmak daha doğru yani önceki aydan bu aya kaç kilo almış

Acil bir şey yapmaz canım kadın Doğuma git bence.
Aylık olarak kilo alımı iyi ama son 10 gün sıkıntı. Daha hareketli olduğu da bir dönem artık bilmiyorum o yüzden mi. Üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlar diyor zaten yapay zeka. Bir de ikinci ay kontrolü ile üçüncü ay kontrolünü farklı doktorlarda farklı tartılarda yapıldı belki o yüzdendir

Slm hanımlar nasılsınız be
Bizede de durumlar aynı tek fark bugün spraıl taktırdım hafıf agrım var daha adet de olmadım

3.ayın son 1 haftasında bizim de kilo artışımız yavaşlamıştı şu anda nasıl bilmiyorum da 500 gr altına inmiyorsa dert etme canım
Slm hanımlar nasılsınız be

Bizede de durumlar aynı tek fark bugün spraıl taktırdım hafıf agrım var daha adet de olmadım
Kız ben de olmadım daha içten içe korkuyorum bazen de ara ara gebelik testi yapıyorum Görümcem doğum yapalı 16 ay oldu hala olmadı adet

Kızlar bebişi düğüne götüren oldu mu hiç? Haftasonu kaynımın düğünü var nasıl yapsam kulaklık mı alsam ne dersiniz?

Ah aynı öyle oldu bizim de. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım benim

De
Kasıklarım fena sekılde agrıyor inşallah olurum gercı doktor konturol ettı negatıf dedı bırde alttan ulturosonla bakıp spraılı taktı bugün dahılıyeye yonlendırdı asırı derecede troıtın yüksek dedı amelıyat olma ıhtımalın var dedı bakalım ne olucak

Slm hanımlar nasılsınız bebışler ne durumda
Biz bugün sünnet olduk krem sürerken irkiliyor ağlıyor ama şu fitil işimi beceremedim gibi ben ittirene kadar eridi içine soktum bekledim de ama ne kadar oldu bilmiyorum acemilik böyle bişey sanırım toparlayacak bakalım bebiş sizin bebişler ne durumda

Gecmış olsun cnm napıyım bızde durumlar aynı kızı yatırınca kafayı felan kalrırıyor düz yatmıyor yastık ıstıyor yan yatıyor yastıktayken ters dönüyor ara sıra

Nasıl uzatıyorsunuz benimki yarım saat uyuyup uyanınca gözleri kocaman açıyor uykuya dönsün diye uğraşıyorum ama dönmüyor
Uyandığını zannediyor öyle alışmış. Odadan çıkarmadan kucağınıza alıp pış pış pat pat yapın ya da nasıl uyuttuysanız öyle tekrar uyutun. 30 dakika uğraşın. Uykuya dönmezse bırakıp günaydın diyebilirsiniz zamanla beşiğinde kendi geçiyor uykuya ama hala destek istiyor benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…