Aman dikkat et kuzum uyuyunca al yanından uyku arası kendi çeker falan Allah korusun
Yanına yani kokusunu alçak şekilde sarılıyor genelde tutuyor eliyle gece bırakmıyorum ama gündüz hep yanında şuan olduğı gibiKafasına nasıl mesela? Tehlikeli değil mi öyle :/
Evet evet şuan en çok bize ihtiyaçları olduğu dönem, hep yanlarında olalım istiyorlarBenimki de öyle genelde emerek uyur ama bazen karnı toksa uykusu geldiyse kucağımda pışpışlarım gece eliyle beni yokluyo yanında mıyım diye öyle uykuya devam ediyo. Kendini güvende hissediyo yavrum nasıl kıyarım ben ona
Gün bazında değil de aylık bakmak daha doğru yani önceki aydan bu aya kaç kilo almışKızlar merhaba. Anne sütüyle beslenen bebeğin kaçıncı aydan sonra kilo alımı yavaşlar? Son 10 günde günlük 12 13 gram aşmış bebeğim. Bezde kaka ve çiş hep aynı ama son doktor randevumuzda bugün bir azalma vardı. Sütüm mü azaldı diye korkuyorum neden kilo alımı düştü. Bebeğim yarın tam 3 aylık olacak.
Acil bir şey yapmaz canım kadın Doğuma git bence.Ya kızlar ben 2.kez regl oldum. 7 gün oldu ve son 4 gündür günlük 5 pedi geçecek kadar yoğun. Ya normal mi? Acile gitmeli miyim?
Aylık olarak kilo alımı iyi ama son 10 gün sıkıntı. Daha hareketli olduğu da bir dönem artık bilmiyorum o yüzden mi. Üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlar diyor zaten yapay zeka. Bir de ikinci ay kontrolü ile üçüncü ay kontrolünü farklı doktorlarda farklı tartılarda yapıldı belki o yüzdendirGün bazında değil de aylık bakmak daha doğru yani önceki aydan bu aya kaç kilo almış
Acil bir şey yapmaz canım kadın Doğuma git bence.
Gelişimi açısından ben sormadan kullanmak istemedimCanım maşallahta kanguruya biz doktor izniyle mi kullanıyoruz ben sormadan kullanıp öıkıyorum dışarıya
Bizede de durumlar aynı tek fark bugün spraıl taktırdım hafıf agrım var daha adet de olmadımHer gün yeni bir şey öğreniyor şimdi de kendini kaldırmayı öğrenmiş mekik çeker gibi kaldırmaya çalışıyor kendini elinden tutarsam hemen kalkıyorSizde ne var ne yok 3 numara ne alemde hep küçüğü soruyoruz çok kıskanıyor mu abisii?
3.ayın son 1 haftasında bizim de kilo artışımız yavaşlamıştı şu anda nasıl bilmiyorum da 500 gr altına inmiyorsa dert etme canımAylık olarak kilo alımı iyi ama son 10 gün sıkıntı. Daha hareketli olduğu da bir dönem artık bilmiyorum o yüzden mi. Üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlar diyor zaten yapay zeka. Bir de ikinci ay kontrolü ile üçüncü ay kontrolünü farklı doktorlarda farklı tartılarda yapıldı belki o yüzdendir
Kız ben de olmadım daha içten içe korkuyorum bazen de ara ara gebelik testi yapıyorumSlm hanımlar nasılsınız be
Bizede de durumlar aynı tek fark bugün spraıl taktırdım hafıf agrım var daha adet de olmadım
Burnu tıkalı olabilir temizlediniz mi?Kızlar bebeğim boğuluyormuş gibi oluyor iki üç gündür hep oluyor üşüttü galiba. nefesi daralıyor. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
Bexsero canımMenenjit aşısını olan anneler hangi aşıyı oldunuz?
bexeroMenenjit aşısını olan anneler hangi aşıyı oldunuz?
Bırakacak bir yerin yoksa kulaklık al ama ben anneme falan bırakırdımKızlar bebişi düğüne götüren oldu mu hiç? Haftasonu kaynımın düğünü var nasıl yapsam kulaklık mı alsam ne dersiniz?
Ben götürmezdim ya çok küçüklerKızlar bebişi düğüne götüren oldu mu hiç? Haftasonu kaynımın düğünü var nasıl yapsam kulaklık mı alsam ne dersiniz?
Ah aynı öyle oldu bizim de. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım benim3.ayın son 1 haftasında bizim de kilo artışımız yavaşlamıştı şu anda nasıl bilmiyorum da 500 gr altına inmiyorsa dert etme canım
Kız ben de olmadım daha içten içe korkuyorum bazen de ara ara gebelik testi yapıyorumGörümcem doğum yapalı 16 ay oldu hala olmadı adet
Kasıklarım fena sekılde agrıyor inşallah olurum gercı doktor konturol ettı negatıf dedı bırde alttan ulturosonla bakıp spraılı taktı bugün dahılıyeye yonlendırdı asırı derecede troıtın yüksek dedı amelıyat olma ıhtımalın var dedı bakalım ne olucak3.ayın son 1 haftasında bizim de kilo artışımız yavaşlamıştı şu anda nasıl bilmiyorum da 500 gr altına inmiyorsa dert etme canım
Kız ben de olmadım daha içten içe korkuyorum bazen de ara ara gebelik testi yapıyorumGörümcem doğum yapalı 16 ay oldu hala olmadı adet
Biz bugün sünnet oldukSlm hanımlar nasılsınız bebışler ne durumda
Gecmış olsun cnm napıyım bızde durumlar aynı kızı yatırınca kafayı felan kalrırıyor düz yatmıyor yastık ıstıyor yan yatıyor yastıktayken ters dönüyor ara sıraBiz bugün sünnet oldukkrem sürerken irkiliyor ağlıyor ama şu fitil işimi beceremedim gibi ben ittirene kadar eridi içine soktum bekledim de ama ne kadar oldu bilmiyorum acemilik böyle bişey sanırım toparlayacak bakalım bebiş sizin bebişler ne durumda
Uyandığını zannediyor öyle alışmış. Odadan çıkarmadan kucağınıza alıp pış pış pat pat yapın ya da nasıl uyuttuysanız öyle tekrar uyutun. 30 dakika uğraşın. Uykuya dönmezse bırakıp günaydın diyebilirsiniz zamanla beşiğinde kendi geçiyor uykuya ama hala destek istiyor benimki.Nasıl uzatıyorsunuz benimki yarım saat uyuyup uyanınca gözleri kocaman açıyoruykuya dönsün diye uğraşıyorum ama dönmüyor