2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Yok bu öyle değil. Mesela uzandırıyorm sanki nefesi kesiliyor. Boğuluyor gibi. Sonra aniden hızlı hızlı nefes alıyor
Hızlı hızlı nefes alma varsa götürün mutlaka. Doktora sorduğumda, hızlı nefes alıyor mu demişti.

Aynı sorun bende de var hafta sonu abimin nişanı var ne yapacağım diye düşünüyorum
Bizimde cumartesi eşimin çok yakın arkadaşının var, ben kayınvalideme bırakacağım ama şöyle bir sıkıntım var. Benim kız biberon almıyor artık. Lansinoh kullanıyordum arada bırakmam gerektiğinde alıyordu, geçen yine 1 2 saatliğine bırakmıştım ağlaya ağlaya almamış, ben de hemen işimi falan bırakıp geri döndüm. Biberon öneriniz varsa alırım

Kızlar ua normalde gece uyuyab bebeğim yerım saatte 1 uyku geçişlerinde hep uyandı mal gibiyim inşallah bu gece uyur neden böyle yaoıyorlar

Ben philips kullanıyorum

her gün aynı kiloyu almaz muhtemelen, değişiklik gösterir. sen totalde 1 aylık kilo alımına bak bence canım. bizim de 3 aydan sonra düştü kilo alımı sanırım ama ayın dolmasını bekliyorum ben de kesin sonucu görmek için. 500-600 alsa iyi sayıyor doktor

Ben Chicco kullanıyorum ama belki bebiş sizi istiyordur ondan almıyordur

Rota ve menenjit aşısı mahvetmiş durumda bizi. Çocuğum uykuda ağlıyor böyle bir şey olamaz ya içim gidiyor resmen Hayırlısıyla şu geceyi atlatsaydık
Al benden de o kadar fenalardayiz dünden beri bugün ateşimiz çıktı bide
Ya kızlar ben 2.kez regl oldum. 7 gün oldu ve son 4 gündür günlük 5 pedi geçecek kadar yoğun. Ya normal mi? Acile gitmeli miyim?
canım benimde ilk olduğumda 40 gün falandı hafif lekelenme gibi ama şuan 5. Günüm ilk 3 gun feci kanamam oldu normalmiş korkma
canım anda yaptırma araya zaman koy bir hafta kadar . Biz veremi güzel atlattık ben diğer aşılardan bir hafta sonra yaptırdım onu . Menenjit ve rota birlikte inanılmaz ağır geliyor biz mahvolduk dünden beri ..
Menenjit aşısını olan anneler hangi aşıyı oldunuz?
ikisini de olduk biz

Sizin kokunuzu almak istiyor işte bu güzel birşey bırakın emsin istediği gibi
Ya tabi çok güzel bir şey ama benim ilk kızımda biberon almadı ve bir yerden sonra bu biraz zorluyor. Şimdi ikincide daha da zor oluyor, örneğin büyük kızımı hastaneye götürmek zorunda kaldık geçen ay, küçüğü biberon alınca gönül rahatlığıyla bırakabildim. Ama şimdi ya hiç bırakmayacağım ya da bırakırsam hep bir ağlıyor mu acaba olacak

Bu durum sanırım güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyor. Bebek artık sizin onu kucağınıza almayacağını kabullenerek susuyor. Derdini ağlayarak anlatmak istemiyor. Dün Aptamil uygulamasında uyku eğitimi ve güvenli bağlanma eğitimi vardı, uzman bu şekilde söylemişti. Hatta stres hormonunu ölçmüşler, bebek ağlamadığı halde yüksekmiş. Bebek sakinleşsin o şekilde yatırın diyordu.

Benim bebiş de en erken 10.30da uyuyor kuzu. Ne yaptıysam erkene çekemedim saldım ben de.
10 buçuk iyi değil mi? Zaten 4,5 saat uyuyacak.
Ay iyi bari kadın doğuma gidene kadar içim içimi yiyecekti, rahatladım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…