- 19 Temmuz 2023
- 1.626
- 2.394
Canım maşallahta kanguruya biz doktor izniyle mi kullanıyoruz ben sormadan kullanıp öıkıyorum dışarıyaKızlar ben şimdi doktordan çıktım 4 ay 7 günlüğüz kucakta oturmaya başlayabilirsiniz ve kanguruya da izin verdi doktorumuz gelişimi güzel dedi gazı da azaldı biraz artık gaz ilaçlarını vermeyelim çok ihtiyaç olursa arada ver dedi ama şöyle Bi sıkıntımız var benim bebe hep sağa çeviriyordu kafasını ve artık kafa yapısı bozulmaya başlamış doktor bu ay herşeyi soldan yapıcaz dedi soldan konuşalım soldan besleyelim oyuncakla soldan oynatalım dedi ama benim bebe ısrarla sağa dönüyor ya nasıl yapıcaz bilmiyorum bir de bu önümüzdeki iki hafta büyüme atak haftası dedi iki hafta uykuları bozulabilir durduk yere ağlayabilir kucağınızdan inmeyebilir hazırlıklı olun dedi ondan sonra artık herşey düzene girecek dedi
Kızlar ben yarım saat uykularını uzatıyorum sizde başlayın uzatmayaBende hergün bu şekilde yaptım ağlaması çok hafif olduğu için almadım mızırdanma gibiydi birkaç kez çok ağladı o zaman da iyice kucağımda pış pışladım bayağı dalıyor gibi olunca yatağına koydum bizimki geceleri hep yatağında uyuyordu zaten ama gündüz uykusu çok çok azdı şimdi emiyor her emmeden 1.5 saat sonra yarım saat uyuyor yarım saat bile bizim için çok iyi bir gelişme
Benimkide öyle yapıyor pütürlü cıvık normal benceKızlar bebeğimin kakasında ufak çamur gibi bi kıvam var. Bugün ikinci kez yaptı normalde yapmaz hiç böyle. Dünden beri iki üç defa 90 cc golden goat mama içti önceden sma kullanıyordum. Sizce normal mi bu çamurumsu kıvam?
2 dk ağlaması önemli değil ya temassız uyutcaz diye yarım saat ağlatıyolar bebeleri daha yeni bi yakınım uyku eğitimi aldı çocuğu beşiğe koyup kapıyı kapatıyolar hüngür hüngür ağlıyo tek başına delirmişler.E mecbur biraz ağlayacak ya bugün de 2 dk ağladı sonra uyudu
Canım biz golden goat + bigaia probiyotik kullanıyoruz. Probiyotikle verdiğimden beri bizim de öyle daha koyu bi kıvamda. Çok şükür bi sıkıntısı yok. Probiyotiği kestiğimde daha açık sarı ve bi tık daha akışkandı kakası. Dert etme sıkıntı yok, normal böyle olmasıKızlar bebeğimin kakasında ufak çamur gibi bi kıvam var. Bugün ikinci kez yaptı normalde yapmaz hiç böyle. Dünden beri iki üç defa 90 cc golden goat mama içti önceden sma kullanıyordum. Sizce normal mi bu çamurumsu kıvam?
İşte o mümkün değil ya, onun tek güven duyduğu yer biziz. Yapmamalıyız öyle, yarım saat ağlatılır mı minicik bebek?2 dk ağlaması önemli değil ya temassız uyutcaz diye yarım saat ağlatıyolar bebeleri daha yeni bi yakınım uyku eğitimi aldı çocuğu beşiğe koyup kapıyı kapatıyolar hüngür hüngür ağlıyo tek başına delirmişler.
Nasıl uzatıyorsunuz ki? Bize bağlı olsa uzatalım da bizlik değil, bebek ne zaman uyanırsa şeklinde valla bizim uykularımızKızlar ben yarım saat uykularını uzatıyorum sizde başlayın uzatmaya
Her gece biz ağlayacağımıza bi kaç gün o ağlasın dediler şok oldum siz kafayı yemişsiniz dedim. Ben asla kıyamam yapmamam resmen travma yaşatıyolar küçücük bebeğe.İşte o mümkün değil ya, onun tek güven duyduğu yer biziz. Yapmamalıyız öyle, yarım saat ağlatılır mı minicik bebek?
Evet kanguruların destekli olan 0+ versiyonları var ama normal kanguruyu ilk birkaç ay önermiyorlar omurga yapısından ötürüCanım maşallahta kanguruya biz doktor izniyle mi kullanıyoruz ben sormadan kullanıp öıkıyorum dışarıya
Yok o değil ya ona ben karşıyım, bu olmadan olan uyku eğitimleri varmış onları araştıracağım ben2 dk ağlaması önemli değil ya temassız uyutcaz diye yarım saat ağlatıyolar bebeleri daha yeni bi yakınım uyku eğitimi aldı çocuğu beşiğe koyup kapıyı kapatıyolar hüngür hüngür ağlıyo tek başına delirmişler.
Öyle şey mi olur ya, kimse için kolay değil de o bebek de hiç bilmediği bi dünyaya alışmaya çalışıyor. Ben de yapamam nasıl huzurluysa öyle valla.Her gece biz ağlayacağımıza bi kaç gün o ağlasın dediler şok oldum siz kafayı yemişsiniz dedim. Ben asla kıyamam yapmamam resmen travma yaşatıyolar küçücük bebeğe.
40. Hafta canım yani bebeğin doğacağı tarihkızlar burada sorulmuştu ama cevabı hatırlamıyorum atak haftalarını 40 haftadan itibaren mi sayıyorduk yoksa doğumdan itibaren mi
Bu bebekleri dünyaya getirmeyi biz istedik evet hiç kolay değil çok zor ama yazıktır yani uyumayı öğrenecek diye ağlatılır mı öyleÖyle şey mi olur ya, kimse için kolay değil de o bebek de hiç bilmediği bi dünyaya alışmaya çalışıyor. Ben de yapamam nasıl huzurluysa öyle valla.
Bulursan bana da söyleYok o değil ya ona ben karşıyım, bu olmadan olan uyku eğitimleri varmış onları araştıracağım ben
Ben çok kısa uyuduysa alıp tekrar emziriyorum, göz teması bile kurmadanNasıl uzatıyorsunuz ki? Bize bağlı olsa uzatalım da bizlik değil, bebek ne zaman uyanırsa şeklinde valla bizim uykularımızben o beslenme aralığını uzatma olayını da yapamadım çünkü ne zaman isterse veriyorum
Buna mı uyku eğitimi diyorlar2 dk ağlaması önemli değil ya temassız uyutcaz diye yarım saat ağlatıyolar bebeleri daha yeni bi yakınım uyku eğitimi aldı çocuğu beşiğe koyup kapıyı kapatıyolar hüngür hüngür ağlıyo tek başına delirmişler.
Evet çocuk temas istiyo yani neye alıştıysa emerek kucakta vs onu bırakması için beşiğe koyuyolar ağlaya ağlaya uyuya kalıyo bir gün ağlıyo üç gün ağlıyo baktı ki anne baba gelmiyo artık uyuyayım en iyisi diyo işte öğrenilmiş çaresizlik diyolar bunaEbunun
Buna mı uyku eğitimi diyorlar