2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Kızlar bebeğimin kakasında ufak çamur gibi bi kıvam var. Bugün ikinci kez yaptı normalde yapmaz hiç böyle. Dünden beri iki üç defa 90 cc golden goat mama içti önceden sma kullanıyordum. Sizce normal mi bu çamurumsu kıvam?

Canım maşallahta kanguruya biz doktor izniyle mi kullanıyoruz ben sormadan kullanıp öıkıyorum dışarıya

Kızlar ben yarım saat uykularını uzatıyorum sizde başlayın uzatmaya

E mecbur biraz ağlayacak ya bugün de 2 dk ağladı sonra uyudu
2 dk ağlaması önemli değil ya temassız uyutcaz diye yarım saat ağlatıyolar bebeleri daha yeni bi yakınım uyku eğitimi aldı çocuğu beşiğe koyup kapıyı kapatıyolar hüngür hüngür ağlıyo tek başına delirmişler.

Canım biz golden goat + bigaia probiyotik kullanıyoruz. Probiyotikle verdiğimden beri bizim de öyle daha koyu bi kıvamda. Çok şükür bi sıkıntısı yok. Probiyotiği kestiğimde daha açık sarı ve bi tık daha akışkandı kakası. Dert etme sıkıntı yok, normal böyle olması

İşte o mümkün değil ya, onun tek güven duyduğu yer biziz. Yapmamalıyız öyle, yarım saat ağlatılır mı minicik bebek?

Kızlar ben yarım saat uykularını uzatıyorum sizde başlayın uzatmaya
Nasıl uzatıyorsunuz ki? Bize bağlı olsa uzatalım da bizlik değil, bebek ne zaman uyanırsa şeklinde valla bizim uykularımız ben o beslenme aralığını uzatma olayını da yapamadım çünkü ne zaman isterse veriyorum

İşte o mümkün değil ya, onun tek güven duyduğu yer biziz. Yapmamalıyız öyle, yarım saat ağlatılır mı minicik bebek?
Her gece biz ağlayacağımıza bi kaç gün o ağlasın dediler şok oldum siz kafayı yemişsiniz dedim. Ben asla kıyamam yapmamam resmen travma yaşatıyolar küçücük bebeğe.

Yok o değil ya ona ben karşıyım, bu olmadan olan uyku eğitimleri varmış onları araştıracağım ben

Her gece biz ağlayacağımıza bi kaç gün o ağlasın dediler şok oldum siz kafayı yemişsiniz dedim. Ben asla kıyamam yapmamam resmen travma yaşatıyolar küçücük bebeğe.
Öyle şey mi olur ya, kimse için kolay değil de o bebek de hiç bilmediği bi dünyaya alışmaya çalışıyor. Ben de yapamam nasıl huzurluysa öyle valla.

kızlar burada sorulmuştu ama cevabı hatırlamıyorum atak haftalarını 40 haftadan itibaren mi sayıyorduk yoksa doğumdan itibaren mi

Öyle şey mi olur ya, kimse için kolay değil de o bebek de hiç bilmediği bi dünyaya alışmaya çalışıyor. Ben de yapamam nasıl huzurluysa öyle valla.
Bu bebekleri dünyaya getirmeyi biz istedik evet hiç kolay değil çok zor ama yazıktır yani uyumayı öğrenecek diye ağlatılır mı öyle

Ben çok kısa uyuduysa alıp tekrar emziriyorum, göz teması bile kurmadan sonra biraz daha uyuyor

Ebunun
Buna mı uyku eğitimi diyorlar

Ebunun

Buna mı uyku eğitimi diyorlar
Evet çocuk temas istiyo yani neye alıştıysa emerek kucakta vs onu bırakması için beşiğe koyuyolar ağlaya ağlaya uyuya kalıyo bir gün ağlıyo üç gün ağlıyo baktı ki anne baba gelmiyo artık uyuyayım en iyisi diyo işte öğrenilmiş çaresizlik diyolar buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…