2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
egzama ve gurultu var bizde de. nasıl çare olucaz ? benim bebiş 5 aylıı oldu şükür ama gazı bitmedi sabah 4 ten beri kucağımda uyuyor beşiğe bırakınca ıkınmaya kıvranmaya başlıyor,

Ben giriş katta oturuyorum yazın güneş alıyordu şimdi kış gelince neredeyse hiç doğrudan güneş almıyor :/ %47-50 bazen de 55 oluyor nem oranı. Bir iki kez 60 da gördüm neye göre değişiyor hiç bilmiyorum salon mutfak birleşik. Yatak odasında da gece peteği kapatıyoruz

egzama ve gurultu var bizde de. nasıl çare olucaz ? benim bebiş 5 aylıı oldu şükür ama gazı bitmedi sabah 4 ten beri kucağımda uyuyor beşiğe bırakınca ıkınmaya kıvranmaya başlıyor,
Kakası ne durumda? Doktor ne dedi egzemasına?

O çocuklar içindir ya bebekler için değildir bence

Kakası ne durumda? Doktor ne dedi egzemasına?
kakası mukuslu ya da kanlı değil şükür egzamasına bebeklerde oluyor dedi alerjik durumdan bahsetmedi. lipokrem verdi sürünce geçiyor ama tekrar çıkıyor farklı yerlerden

kakası mukuslu ya da kanlı değil şükür egzamasına bebeklerde oluyor dedi alerjik durumdan bahsetmedi. lipokrem verdi sürünce geçiyor ama tekrar çıkıyor farklı yerlerden
Kakada sorun yoksa egzema sık rastlanıyormuş evet. İyi nemlendirin deniyor. Gurultu emerken gazla dolduğundan da oluyor. Kaka normalse korkmayın.

Rutubet yerişkin insan için bile zararlı canım camlarınız kötü galiba bi macunlarını falan yenileseniz iyi olur. Camların önüne havlu vs koy günlük değiştir duvara akıp küf yapmaz en azından

yaaa belki bizim de yalıtım düzgün değildir bi fikrim yok. kiracı olduğumuz için çok müdahale edemeyiz de. tavanlarda bi sıkıntı görmedim de camlar hep ıslak. normalde pencerelerin altında akan suyu tutsun diye bir mermer filan olur. öyle bişey yapmamışlar, dolayısıyla su akıp duvara iniyor direkt ve küf yapıyor. ben de bakayım şu nem alma cihazına çok sağol canım

evet pat pat vuruyorum sonrasında da SF yapıyorum canım belki yumuşamıştır, genzine akmıştır diye. ama bu kadar tuzlu su bebeği rahatsız eder mi, yakar mı filan diye de bi tedirginlik var.
ben de odayı havalandırdığım zamanlar nem 55lere düşmüş. az havalandırma yapıyorum galiba ev soğuyacak diye :l
senin iyiymiş canım nem oranı. demek güneş görmesiyle çok orantılı değil mi bilemedim. bir de belki yaşadığımız yerler etkilidir ben biraz sahile yakın bir bölgedeyim. evler genel olarak nemli. nemin düşmesi için ısının artması gerekiyor ama ben takip ettim, bazen ısı artsa da nem artmış. neye göre anlamadım
Rutubet yerişkin insan için bile zararlı canım camlarınız kötü galiba bi macunlarını falan yenileseniz iyi olur. Camların önüne havlu vs koy günlük değiştir duvara akıp küf yapmaz en azından
camlarda sıkıntı yok canım zaten ev daha 2-3 yıllık ama belki yalıtım filan kötüdür önlem alıcam inşallah çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…