2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
uzun süredir pek değişmiyor. gece bazen 3-4 saate kadar çıkıyor onun dışında gündüz her 2 saatte bir memedeyiz. bazen uyumadığında 1 buçuk saatte acıkmış oluyor, veriyorum ama genelde 2 saat sabit. günde 7-8 kere emmiş oluyor böylece. sadece bu haftaya kadar hep iki memeyi de emiyordu şimdi sütüm arttı galiba çoğu zaman tek memeyi bitirdiğinde doymuş oluyor. bakalım kilo alımından anlayacağım doyup doymadığını

Evet ya 3 aylık kıyafetleri giyiyo mesela şu an ama acaba artık 3 6 ay mı almam lazım 0 3 mü kafam karışıyo boy yazıyolar da omuzdan mı ölçüyolar acaba
Bence artık 3 6 al canım ben 3 6 giydirmeye başladım 0 3ler küçük gelmeye başlıyor bazıları. Gerçi kalıptan kalıba da fark ediyor

Bana göre çok haklısın ama işte erkekler bizim gibi değil canım o yüzden boşver biraz akışına bırak

kızlar doğum yapalı 3 buçuk ay oldu, dün uzuuun zamandır ilk adetimi gördüm bu karın ağrısını filan özlemişim ya rkkdkd nedense olumlu bir his verdi bana. normalde adet zamanları çok gergin keyifsiz olurdum ama bu kez iyi hissediyorum vücudum normal düzenine dönmüş gibi hissettim galiba, giyindim süslendim dün. kocam her baktığında şaşkınlık ifadesi gösterdi hahsshhs

O zaman bir şey olmaz zaten, önemli olan kafanın biraz daha üstte durması tam yan olmaması
O zaman benim yaptığım gibi yapsak kolumuza yatırsak çocuğu kafası hafif yukarıda kalıyor o şekilde yatarak emzirsek? Olmaz mı?
Ben her emzirme sonrası gazını çıkarıyorum mutlaka yoksa onbeş dakika sonra rahatsız oluo tekrar uyanıyor veya bir sonraki uyanışta o gaz kusturuyor. Her bebek farklı işte
Biri uyku düzeni sormuştu. 12.30 de uyuyor bizimki ama asla 1 dk önce bile uyumuyor. Kfdj 2,4,6 şeklinde Biberon veriyorum. Uyanmaya çalışırken doyunca geri yatiyir. Buna rüya öğünü deniyormuş. Sabah gaz ve kaka sancısı yaşıyor. Çünkü gaz vs almıyorum uyanır korkusu ile
40 gün sonra gel dedi de bebişlerle uğraşmaktan kendimizi ihmal ediyoruz
Bize hiç demediler ya. Siz olmasaniz hiç bilmiyorum

6-7 saat uyuma ihtimali var mı ya benimki en fazla 3 saat 3 buçuk saat uyuyor 3 gün sonra 2 aylığız bizde acıkıp ya da gazi olup kalkıyor hep
7 saat uyuyan bebe var mı ya bizim rekorumuz 4 saat
Hahaha var heralde ki doktor öyle söyledi vallahi bende onun yalancısıyım benimde en fazla 3 saat yani ama uyursa elleme korkma demek istiyor yani

Videolar izledim. Gönderiyim mi size?

ben iki haftada bir, birkaç gün yaşıyorum bu sorunu. sonra dengeleniyor. bu da hiperlaktasyona girer mi bilmiyorum ama. birdenbire süt artıyor, 2 saatte bile fışkıracak kadar doluyor memelerim. önden sağıyprum hatta bebek bitiremiyor emdikten sonra bi daha sağıyorum filan. 3-4 gün böyle gidiyoruz ben isyanlarda oluyorum. sonra birden dengeleniyor, normal gelmeye başlıyor. sizin sürekli mi bu durum?

Ay aynıyız gündüzleri emzik gibiyim, uyusa bile memede uyuyor. Umarım büyüdükçe değişir ya 3 saat aralık verelim de ağlıyor nasıl vericez? Ah keşke gece 7 saat uyusa da uyandırmasak
Bizim de böyle ya düzen. Gece uzun ama gündüzleri bitişik ikiziz benim de çoğu kez tek memeyi emiyor artık. İki meme denediğimde ağzını kapatıyor almıyor. Biz düzenli kontrol ediyoruz, kilo alıyor. Muhtemelen dediğin gibi arttı süt.

haftalık ne kadar kilo alıyor canım ya? biz de tartıyoruz evde düzenli. bu hafta 250 gr almış. önceki haftalarda da böyleydi ama giderek daha mı fazla alıyor sizinkiler yoksa hep aynı mı merak ettim

haftalık ne kadar kilo alıyor canım ya? biz de tartıyoruz evde düzenli. bu hafta 250 gr almış. önceki haftalarda da böyleydi ama giderek daha mı fazla alıyor sizinkiler yoksa hep aynı mı merak ettim
Bizim geçen haftalarda biraz daha azdı ama bu hafta bizim de 250 gr olmuş artışı. Ama daha çok emmek istiyor. Büyüdükçe ihtiyacı da artıyor sanırım, aldığı miktar da

Aiiiy ben de taktırmak istiyorum ama o kadar çok yorum o okudum ki yok spiral varken hamile kaldım, yok kaydı, yok kanamam çok oldu filan diye biraz daha bekleyeyim dedim. Senin ne kadar süre sonra oldu bu kanaman?
Takıldıktan 3 saat sonra başladı. Ben doktoruma kol implantını da sordum. Çok yeni bi teknoloji istersen yaparız ama spiral daha iyi dedi. Bir de sanırım 6ayda kontrole gitmek gerekiyor kaymış mı vs diye

Benim sürekli oluyor özellikle bikaç gündür arttı.bugün uçla emzirmeye başladım ama ayakta hareket halinde sürekli yoksa yine istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…