2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok teşekkür ederim bakacağım bu dediğine

Korkulacak bir şey yok ki benm bebe de sulu ve gürültülğ yapıyo patır patır evdeki herkes duyuyo. Kanlı ve sürekli mukuslu olursa bir sorun vsr demektir sakin ol bi şeyi yok bebişin

Sarılığı var mı emzirmeyi ihmal etmeyin yenidoğanlar çok uyuyor bugünlerin kiymetini bilin ahaha
Evet sariligi vardi, 1 gece fototerapi aldi ama hala uyusukluk devam. Cok cabuk yorulup uykuya daliyor. 2 saatte bir uyandirip 1 saat uyandirmaya calisip 5-10 dk emziriyoruz. Sonra ki 1 saatte de ben uykuya dalmaya calisiyorum. Zombi gibi olduk ya. Uyandirmak mi daha zor yoksa uyutmak mi gorucez

Kızlar bu arada ben spiral taktırdım 60. Günde ağrı acı yoktu iki gündür kanamam var regl değildim bu arada

Ben çok korkuyorum ya kaçarsa diye yıkarken türlü türlü hallere giriyoruz eşimle
Ses aşırı normal benim kızım da öyle yapıyor. Hatta evdeki kedi bile korkuyor sesinden kaçıyor.

Ben ilk hafta başlamıştım. Bu gaz damlası gibi bişey değil probiyotik içtiğin kefirde yediğin yoğurtta olanla aynı farklı bişey değil
O zaman ben de alayım siz hangi markayı kullandınız bana forbiome ya da maflor dedi günde 6 damla 1 kez

Sanki benimki dr böyle yapoyo gurultu zaten hep var biz anlıyoruz kaka yaptıgını sesinden genelde de sırtına cıkıyo zaten ama doktorlar anormal bulmuyor bunu. Arada mukuslu yapması normal.

Korkulacak bir şey yok ki benm bebe de sulu ve gürültülğ yapıyo patır patır evdeki herkes duyuyo. Kanlı ve sürekli mukuslu olursa bir sorun vsr demektir sakin ol bi şeyi yok bebişin

Ben çok korkuyorum ya kaçarsa diye yıkarken türlü türlü hallere giriyoruz eşimle

Ses aşırı normal benim kızım da öyle yapıyor. Hatta evdeki kedi bile korkuyor sesinden kaçıyor.
cevaplarınız için teşekkür ederim peki günde kaç kez yapıyor bebişleriniz?

O zaman ben de alayım siz hangi markayı kullandınız bana forbiome ya da maflor dedi günde 6 damla 1 kez

cevaplarınız için teşekkür ederim peki günde kaç kez yapıyor bebişleriniz?
Bizim 2 aylık olmak üzere 3 gün kaldı 1-2 kere yapıyor günde ama daha kucukken 5-6 defa yaptığı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…