Biberon ısıtıcıları sabit sıcaklıkta ısıtmaya devam ediyordu ısınınca durma sistemi bulamadım. Benim aldığım bildiğimiz kettle zaten sadece su sıcaklığını belirleyebiliyorsun. Sonra suyu kullanıyorsun. Bu bana göre daha kullanışlı geldi.sen kendine göre değerlendirirsin.
Kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum tecrubeli anneler bir şey söyleyin. 16 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı Çok paniğim sakin kalamıyorum çok korkuyorum
Korkulacak bir şey yok ki benm bebe de sulu ve gürültülğ yapıyo patır patır evdeki herkes duyuyo. Kanlı ve sürekli mukuslu olursa bir sorun vsr demektir sakin ol bi şeyi yok bebişin
Evet sariligi vardi, 1 gece fototerapi aldi ama hala uyusukluk devam. Cok cabuk yorulup uykuya daliyor. 2 saatte bir uyandirip 1 saat uyandirmaya calisip 5-10 dk emziriyoruz. Sonra ki 1 saatte de ben uykuya dalmaya calisiyorum. Zombi gibi olduk ya. Uyandirmak mi daha zor yoksa uyutmak mi gorucez
Genelde hüçbişey doktorlar kendi kulagınızı ne kadar koruyorsanız onuda okadar koruyun diyo. Kasmıyorum yanı. Bazen elimi koyuyorum yandan dökeceksem ama kafa genelde yan durmadığından üstten döktüğüm için suyu kulaga pek su kaçmıyo girip çıkıyordur kendimiz dus alırken ki gibi. Yuzunu falan elimle yıkıyorum. Cok oyalanmıyorum
Kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum tecrubeli anneler bir şey söyleyin. 16 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde biz bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı Çok paniğim sakin kalamıyorum çok korkuyorum
Bu kaka normal ki anne sütü alan bebek için. Köpüklü gürültülü ağrılı bi kaka yapma varsa süt alerjisi düşünülüyo genelde. Yada diyet yaptıklarından farklı bir şeye alerji olabilir. Ama bence gayet normal geldi. Bu arada probiyotik damla bizde çok işe yaramıştı 2.şişeyi bitirdiğimizde kendi kendine kaka da yapıyodu gazda çıkarıyodu
Kakada kan asırı mukus varsa besin alerjisine yoruyor aslında doktorlar. Benim bebeğimde bu şekilde yapıyor, zaten sulu olur bebek kakası. Birde daha cok kucuk gürültü yapmasıda normal. Bi süre takip edin kakada kan olursa işte egzama başlarsa falan alerji dr gidin Bence
Sanki benimki dr böyle yapoyo gurultu zaten hep var biz anlıyoruz kaka yaptıgını sesinden genelde de sırtına cıkıyo zaten ama doktorlar anormal bulmuyor bunu. Arada mukuslu yapması normal.
Canım bebeğin anne sütüyle beslendiği için sulu kaka yapması normal zaten diyetine dikkat ediyorsun üzüleceğin bisi yok probiyotik dengeler merak etme ama katı bisi yapmasını bekleme hep sıvı olacak gürültülü olması da anormal değil bizimde başlarda hep öyleydi şimdi yavaş yavaş düzene giriyor . Bu arada besin alerjisi olmayada bilir canını sıkma sadece varsayım Suan doktorun söylediği panik yapma sen yaptıkça o daha stres oluyor
Korkulacak bir şey yok ki benm bebe de sulu ve gürültülğ yapıyo patır patır evdeki herkes duyuyo. Kanlı ve sürekli mukuslu olursa bir sorun vsr demektir sakin ol bi şeyi yok bebişin