2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kızlar sütüm çok hızlı geliyor diye sağıyorum tıkanıyordu çünkü biberonla veriyorum artık bunda da çok hızlı içiyor yine arads tıkanıyor

Kızlar saçlarım inanılmaz dökülüyor ya moralim çok bozuk duştan sonra banyoda yerlerde öbek öbek saç oluyor. Yatakta öyle yerlerde de hatta bebsişimin üzerinden bile toplar oldum forumda dolaşırken şuna denk geldim ve tam da suan o evredeyiz emzirirken ne kullanabilirim acaba

Eklentiler

• IMG_8190.png
    374,1 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederim canım yapmaya çalışcam mutlaka

Eczaneden dökülme ıcın şampuan var cnm onu al sac dokulmesı için şuan hangı şampuanı alırsan al dökülür

O olsa idrar yolu enfeksiyonu gözükür yaa bilmiyorum kafam bi milyon.
Canım bende geçen sene oğlana yaptırıcaktım hadda böbrek gebışlıgıbvardı sünnet yaptırın geçer dediler doktor yapmadı yapmam dedı daha küçük dedı ne kadar temızlersen temızle enfeksıyon kapabılır dedı öyle deyınce yaptırmamıstım halada böbrek genıslememız var geçen tekrar gittim sünnet ıcın bır Le üç yaş arası yapılmıyormus mecbur dört beş yaşa kaldık

Bizim iyileşti galiba biraz ucu kaldı. Ben yaptırmak zorundaydım çünkü doğduğu gibi enfeksiyonlu doğdu. Bir hafta antibiyotik tedavisi gördü. Sonra grip oldu sonra işerken ağladığını fark ettik. Yine enfeksiyon kapma riski yüksekti ve de doktor dedi ki pipisinin önü kapalı olduğu için o bakteriler üreyip mesaneye böbreklere kadar gidiyormuş

Cnm sen bır kendını okut sana basına gelmeyen yok onu gectım yetım bırını sevındıe kurtul şu dertlerden allahım korusun ya çok cektınız yoruldun artık

Benim de aynen böyle. Saçıma biberiye suyu sıkıyorum, biberiyeli şampuana geçtim. Biotin ve çinko içerikli takviye kullanıyorum. Demir ve D vitaminini içiyordum zaten. Biraz azaldı ama hala dökülüyor tam olarak ne fayda edecek bilmiyorum

Biz bır evreye daha gırdık hanım efendı gülmeye başaldı bagırıyor onu gectım elıni keşfetmeye basladı sankı agzına götürüp duruyorsızde durumlar nedir hanımlar
Bizimki de öyle uzun uzun bakıyor ellerine ayaklarına. Elini götürüyor sürekli ağzına, doktor keşfedecek engellemeyin dedi çok komik oluyor ayaklarına bakarken

Hamilelikte ocean mummy kullanıyordum doktor doğum sonrası da devam et demişti ama ben kullanamadım pek şimdi tekrar ona başlıyorum onun yanı sıra demir ve d vit kullanıyorum umarım toparlar ilk kez bu kadar saçım dökülüyor zaten saçlarım ince telli ve az korkuyorum o yüzden

Bizimki de öyle uzun uzun bakıyor ellerine ayaklarına. Elini götürüyor sürekli ağzına, doktor keşfedecek engellemeyin dedi çok komik oluyor ayaklarına bakarken
Aynen ya gözleriyle takıp etmesı yokmu bırde daha kafayı düz tutamıyolar fazla cokuk cokuk bakıyolar dahada komık oluyolar

Benım saclarımda az ince hemen kırılıyolar resmen ne yaparsam yapıyım ucları kırılıp cıf lesıyor resmen kup kuru oluyor sacım

Kızlar bugün yeni bir sorunumuz daha çoktı . Kanda enfeksiyon çıkmış
Canım cidden çok geçmiş olsun. Senin de bebişin de çektiğiniz bitmedi Bence size baya baya nazar değiyor, hep kendine de bebişe de oku üfle. Özellikle başkaları gördükten sonra mutlaka oku. Bize ne zaman biri gelse veya biz gitsek çocuğun huyu suyu değişiyor. Ben onu anladım, kötü niyetli olmasalar bile göz değiyor. Allah bütün çocuklara sağlık versin, hastalıktan beladan korusun inşallah Siz de bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım

İnşallah toparlanır canım benim de ilk kez böyle oluk oluk dökülüyor. Ne zaman elimi atsam 3-5 tel oluyor mutlaka. Oturduğum yer, yattığım yastık, yerler heeer yer saçım Burda hermionegranger- swissoderm şampuan önermişti, bir de onu kullanmayı düşünüyorum. Aklında olsun.

Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…