Günde 1 defa 5 damla csnımBigaia probiyotik kullananlar günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?
yapmıyor benim. çünkü hep emzirmeden önce altını açıyorum. çoktan yapmış bitirmiş oluyor tuvaletini. genelde emdikten kısa süre sonra altına yapıyor.Sizinkiler de altını açınca çiş yapıyo mu
Parol fayda ediyor mu ya içeyim hemenHemen bi parol iç ballı ılık bir süt ve bol meyve canım ben böyle 2 gün olmadsn toparladım
Teşekkür ederim canım yapmaya çalışcam mutlakaBende iki şey çok işe yarıyor. birincisi toz zencefil + bal + limon, bu üçünü bir kasede karıştırıp gün içinde azar azar kaşıkla yiyorum. özellikle geceleyin boğazımı yumuşatıp ağrısını alıyor. ikincisi de tuzlu su ile gargara yapmak. saatte bir tuzlu suyla boğazımı çalkalıyorum. hızlıca rahatlatıyor. serum fizyolojikle burnunu yıkamak da fayda veriyor bayağı. inşallah tez zamanda geçer
O olsa idrar yolu enfeksiyonu gözükür yaa bilmiyorum kafam bi milyon.Bilmiyorum sünnet yeri iyileşmedi dedin ya belki orda enfeksiyon olmuş olabilir
Eczaneden dökülme ıcın şampuan var cnm onu al sac dokulmesı için şuan hangı şampuanı alırsan al dökülürKızlar saçlarım inanılmaz dökülüyor ya moralim çok bozukduştan sonra banyoda yerlerde öbek öbek saç oluyor. Yatakta öyle yerlerde de hatta bebsişimin üzerinden bile toplar oldum forumda dolaşırken şuna denk geldim ve tam da suan o evredeyiz emzirirken ne kullanabilirim acaba
Canım bende geçen sene oğlana yaptırıcaktım hadda böbrek gebışlıgıbvardı sünnet yaptırın geçer dediler doktor yapmadı yapmam dedı daha küçük dedı ne kadar temızlersen temızle enfeksıyon kapabılır dedı öyle deyınce yaptırmamıstım halada böbrek genıslememız var geçen tekrar gittim sünnet ıcın bır Le üç yaş arası yapılmıyormus mecbur dört beş yaşa kaldıkO olsa idrar yolu enfeksiyonu gözükür yaa bilmiyorum kafam bi milyon.
Bizim iyileşti galiba biraz ucu kaldı. Ben yaptırmak zorundaydım çünkü doğduğu gibi enfeksiyonlu doğdu. Bir hafta antibiyotik tedavisi gördü. Sonra grip oldu sonra işerken ağladığını fark ettik. Yine enfeksiyon kapma riski yüksekti ve de doktor dedi ki pipisinin önü kapalı olduğu için o bakteriler üreyip mesaneye böbreklere kadar gidiyormuşCanım bende geçen sene oğlana yaptırıcaktım hadda böbrek gebışlıgıbvardı sünnet yaptırın geçer dediler doktor yapmadı yapmam dedı daha küçük dedı ne kadar temızlersen temızle enfeksıyon kapabılır dedı öyle deyınce yaptırmamıstım halada böbrek genıslememız var geçen tekrar gittim sünnet ıcın bır Le üç yaş arası yapılmıyormus mecbur dört beş yaşa kaldık
Cnm sen bır kendını okut sana basına gelmeyen yok onu gectım yetım bırını sevındıe kurtul şu dertlerden allahım korusun ya çok cektınız yoruldun artıkBizim iyileşti galiba biraz ucu kaldı. Ben yaptırmak zorundaydım çünkü doğduğu gibi enfeksiyonlu doğdu. Bir hafta antibiyotik tedavisi gördü. Sonra grip oldu sonra işerken ağladığını fark ettik. Yine enfeksiyon kapma riski yüksekti ve de doktor dedi ki pipisinin önü kapalı olduğu için o bakteriler üreyip mesaneye böbreklere kadar gidiyormuş
Benim de aynen böyle. Saçıma biberiye suyu sıkıyorum, biberiyeli şampuana geçtim. Biotin ve çinko içerikli takviye kullanıyorum. Demir ve D vitaminini içiyordum zaten. Biraz azaldı ama hala dökülüyorKızlar saçlarım inanılmaz dökülüyor ya moralim çok bozukduştan sonra banyoda yerlerde öbek öbek saç oluyor. Yatakta öyle yerlerde de hatta bebsişimin üzerinden bile toplar oldum forumda dolaşırken şuna denk geldim ve tam da suan o evredeyiz emzirirken ne kullanabilirim acaba
Bizimki de öyleBiz bır evreye daha gırdık hanım efendı gülmeye başaldı bagırıyor onu gectım elıni keşfetmeye basladı sankı agzına götürüp duruyorsızde durumlar nedir hanımlar
Benim de aynen böyle. Saçıma biberiye suyu sıkıyorum, biberiyeli şampuana geçtim. Biotin ve çinko içerikli takviye kullanıyorum. Demir ve D vitaminini içiyordum zaten. Biraz azaldı ama hala dökülüyortam olarak ne fayda edecek bilmiyorum
Aynen ya gözleriyle takıp etmesı yokmu bırde daha kafayı düz tutamıyolar fazla cokuk cokuk bakıyolar dahada komık oluyolarBizimki de öyleuzun uzun bakıyor ellerine ayaklarına. Elini götürüyor sürekli ağzına, doktor keşfedecek engellemeyin dedi çok komik oluyor ayaklarına bakarken
Benım saclarımda az ince hemen kırılıyolar resmen ne yaparsam yapıyım ucları kırılıp cıf lesıyor resmen kup kuru oluyor sacımHamilelikte ocean mummy kullanıyordum doktor doğum sonrası da devam et demişti ama ben kullanamadım pek şimdi tekrar ona başlıyorum onun yanı sıra demir ve d vit kullanıyorum umarım toparlarilk kez bu kadar saçım dökülüyor zaten saçlarım ince telli ve az korkuyorum o yüzden
Canım cidden çok geçmiş olsun. Senin de bebişin de çektiğiniz bitmediKızlar bugün yeni bir sorunumuz daha çoktı . Kanda enfeksiyon çıkmış
İnşallah toparlanır canımHamilelikte ocean mummy kullanıyordum doktor doğum sonrası da devam et demişti ama ben kullanamadım pek şimdi tekrar ona başlıyorum onun yanı sıra demir ve d vit kullanıyorum umarım toparlarilk kez bu kadar saçım dökülüyor zaten saçlarım ince telli ve az korkuyorum o yüzden
İnşallah toparlanır canımbenim de ilk kez böyle oluk oluk dökülüyor. Ne zaman elimi atsam 3-5 tel oluyor mutlaka. Oturduğum yer, yattığım yastık, yerler heeer yer saçım Burda hermionegranger- swissoderm şampuan önermişti, bir de onu kullanmayı düşünüyorum. Aklında olsun.