- 21 Haziran 2024
- 90
- 89
- 36
Olabilir. Ben ikinci ayda regl oldum. Hemen 2,5 kg gitti karnımın şişliği indi rahatladımGenetikle alakası var bence ya benim annem teyzemler ablam emzirdiği halde hep adet görmüşler ama kaynanamların taraf öyle değil kaynanam bizde emzirirken adet gören yok diyor ben de hiç görmedim diyor
20 günde bir adet oluyorum şuan ben ve çok geliyorOlabilir. Ben ikinci ayda regl oldum. Hemen 2,5 kg gitti karnımın şişliği indi rahatladım
Benimde çok geliyor. Demir eksikliği aşırı adet kanaması yapar. Ya demirimiz eksik yada doğum sonrası normal bir süreç bilmiyorum. Doktora gitmek tahlil yaptırmak lazım da şuan kendimize zaman ayırmanin.zor olduğu bir dönemdeyiz20 günde bir adet oluyorum şuan ben ve çok geliyor
Maalesef tuvalete zor gidiyorum bırak evden çıkmayı bir haftadır çok hastayım grip geçen çocuğu kardiyolojiye götürdük gelmişken acile gireyim Bi iğne yaptırayım biraz kendime gelirim dedim o iğneyi yaptırana kadar burnumdan geldi abim eşim ben üç kişi zaptedemedik çocuğuBenimde çok geliyor. Demir eksikliği aşırı adet kanaması yapar. Ya demirimiz eksik yada doğum sonrası normal bir süreç bilmiyorum. Doktora gitmek tahlil yaptırmak lazım da şuan kendimize zaman ayırmanin.zor olduğu bir dönemdeyiz
Hm ne zaman izin var acaba ona ya bana doğru dönük inşallah durur aldım sling ama bakalım denicem şimdi hastayım Bi iyileşeyimAsla oyle biley yapma kuzu belli bi zamana kadar c şkeli koruması lazım omurgasının sertleşmesi lazım öne cevirmek için
6. Aydan sonraHm ne zaman izin var acaba ona ya bana doğru dönük inşallah durur aldım sling ama bakalım denicem şimdi hastayım Bi iyileşeyim
Benim 50 günde falan anca düzene girdi canım kefir içiyor musun bilmiyorum ama ben kefir içince toparladıBenBir kere kan geldi, kabızlıktan da ziyade bağırsaklar düzelmedi bir türlü. İshal gibi daha çok. Gaz hiç bitmiyor. Ağızdan daha çok çıkıyor. Gurul gurul ötüyor, tam boşalmamış hissi, hafif mide yanması gibi hisler. Dahililiye gideceğim artık, 40 gün oldu psikolojimi de bozdu artık bu durum. Bir şey mi var kafasına girdim ister istemez. Gastroentorolojiye mi yönlendirecek bilemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Sizin premature ya oyuzden belki farklıdır sen bi doktora soyle. Bildigim kadarıyla omurgası bizimki gibi kıvrımını aldıgında ön tarafa çevirebiliyoruzHm ne zaman izin var acaba ona ya bana doğru dönük inşallah durur aldım sling ama bakalım denicem şimdi hastayım Bi iyileşeyim
Hepimiz aynı durumdayız bence. Bütün işleri biriktiriyorum bebeği yirmi dk kucağında tutacak biri buldum mu motor takmış gibi çalışıyorum toparlıyorum hızlıcaMaalesef tuvalete zor gidiyorum bırak evden çıkmayı bir haftadır çok hastayım grip geçen çocuğu kardiyolojiye götürdük gelmişken acile gireyim Bi iğne yaptırayım biraz kendime gelirim dedim o iğneyi yaptırana kadar burnumdan geldi abim eşim ben üç kişi zaptedemedik çocuğu
Mamayı değiştirdim hipp combiotic aldım günde 3 kere 60 cc alıyor, düzeldi şükür dün de bugün de yaptı rahatçaSizin kaka durumu ne oldu bizim devam ediyor
ben dışarı dönük koyuyorum canım, bizimki de öyle etrafı izlemeyi seviyor. ama şimdi yorumlarda yanlış diyenleri gördüm, yanlış yönlendirmiyim. ben arada etrafa baksın diye koyuyorum. kucağımda da öne doğru tutuyorum çünkü artık. İlk doğduğunda kendini c şeklinde tutuyordu ama artık iyice düz durmaya başladı bizimki
İçiyorum canım. Ev yapımı değil ama olsun sade kefir içtiğim. İlk zamanlara göre daha iyi ama düzelmiş değil. Streste mi etkiliyor bilmiyorum ki, ister istemez kafaya da taktım. Yemek yerken korkuyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum.Benim 50 günde falan anca düzene girdi canım kefir içiyor musun bilmiyorum ama ben kefir içince toparladı
Erkeklerde ki bu narinlik. Cidden çok hassaslarHakkını yiyemem başından beri en büyük yardımcım oldu hiçbir şey beklemedi ne yemek ne temizlik. Ama psikolojik olarak hiç iyi değil %80 yüzü gülmüyor ağır geldi bu bebek işi ona ve bu artık bana da yansıyor. Tamam olabilir alışamamıştır gergindir vs ama ben de çok yorgunum sadece yarım saat rahatça duş alıp biraz kendime bakmak istedim tek istediğim buydu. Çocuğu eyleyemedin dedim diye koltukts yattı :)
Kanama açık renkli kan miydi? Beni biraz da taze kan olması düşündürdü. Koyu kan olurdu genelde adetimCanlar ben 40 kontrolüne gittim ufak kanamam oldu 37 den sonra regl kanamasıymis ve gayet normalmiş olmamak ta normalmiş yani doğru bilgi değil
Benimki de düz duruyor kucağımda hep dışa dönük gezdiriyorum evde öbür türlü asla durmuyor ama slingle bilemedim normal Kanguru lar bile 3 aylıkken dışa dönük kullanılabiliyor ne bileyim bilemedim doktora gittiğimde Bi sorucamben dışarı dönük koyuyorum canım, bizimki de öyle etrafı izlemeyi seviyor. ama şimdi yorumlarda yanlış diyenleri gördüm, yanlış yönlendirmiyim. ben arada etrafa baksın diye koyuyorum. kucağımda da öne doğru tutuyorum çünkü artık. İlk doğduğunda kendini c şeklinde tutuyordu ama artık iyice düz durmaya başladı bizimki
Kalçada sorun çıkarabiliyor erken dışa döndürdüğünüzde. Öyle deniyor. Sorun isterseniz bi doktora.Benimki de düz duruyor kucağımda hep dışa dönük gezdiriyorum evde öbür türlü asla durmuyor ama slingle bilemedim normal Kanguru lar bile 3 aylıkken dışa dönük kullanılabiliyor ne bileyim bilemedim doktora gittiğimde Bi sorucam