2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Biz bır evreye daha gırdık hanım efendı gülmeye başaldı bagırıyor onu gectım elıni keşfetmeye basladı sankı agzına götürüp duruyorsızde durumlar nedir hanımlar
Benim bıdıkta bana ve babasına agucuk yapmahs başladı ufaktan gülüyords ellerini emiyor tükürük yapıyor synı evrelerdeyiz canım sanırım maşallah hepimizin bıdıklarıns

Benim bıdıkta bana ve babasına agucuk yapmahs başladı ufaktan gülüyords ellerini emiyor tükürük yapıyor synı evrelerdeyiz canım sanırım maşallah hepimizin bıdıklarıns
Aynen hepimiz şuan aynı evredeyız bugün ne olduysa gündüz uyudu hala uyuyor bir memeye uyandı oda toplasan gün boyu ıkı saat anca uyanık durdu

İyi ya ayvayı yedik her lafa alınsınlar o zaman. Biz napalım 24 saat bebek bak+evin işleriyle uğrai bi de kocam alıncak mı diye düşüneyim sürekli.
Yok o daha anlayışlı olmalı tabi ama anlık bişeydir olur arada öyle şeyler. Ama yatakta yatmamak baya abartı tabi

Biz bır evreye daha gırdık hanım efendı gülmeye başaldı bagırıyor onu gectım elıni keşfetmeye basladı sankı agzına götürüp duruyorsızde durumlar nedir hanımlar
Yaa benim bebiş 1 aydır gülüyor ama artık hep gözünün içine bakarak konuşmamızı istiyor bu hafta kahkahalar başladı eller emiliyor tükürükten baloncuk yapıyor hışırtılı kitabini kavrayamıyor ama vurarak ses çıkarıyor hergün sanki yeni özellikler yükleniyor dimi bide benim kız 1 haftadır geceleri acıkınca ağlamıyor kendi kendine gülüyor eee beee bişeyler diyor artık uyanmayınca sinirlenip çığlık atıyor öyle kalkıyoruz. Bende kameradan izleyince farkettim. Sizde de böyle şeyler var mı niye böyle oldu

Ya ben Google a baktım ama bir şey bulamadım. Olmamak normal olarak gördüm. Olmak normal mi bu olduğum adet mi anlamadım.
Yok valla benimde açık renkli canım doktora gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış regl bu dedi
O zaman sevindim ya. Doktora gitmeye korkuyorum artık

20 günde bir adet oluyorum şuan ben ve çok geliyor

Baska doktor yapar? 40 günlükken yapıyorlar? Neden yapmıyor doktor?
NedenBizimki de öyle uzun uzun bakıyor ellerine ayaklarına. Elini götürüyor sürekli ağzına, doktor keşfedecek engellemeyin dedi çok komik oluyor ayaklarına bakarken
Yaa evet

Kızlar şimdi bebişler ellerini keşfediyor, yüzlerine ağızlarına götürüyor ama tırnaklari hep yüzünü çiziyor. Eldiven taksam kesfedemez. Takmasam yüzünü kanatiyor. Siz napiyorsunuz?

Kızlar şimdi bebişler ellerini keşfediyor, yüzlerine ağızlarına götürüyor ama tırnaklari hep yüzünü çiziyor. Eldiven taksam kesfedemez. Takmasam yüzünü kanatiyor. Siz napiyorsunuz?
Tırnaklarını törpülüyorum ve kesiyorum ben ilk günden beri

Cnm sen bır kendını okut sana basına gelmeyen yok onu gectım yetım bırını sevındıe kurtul şu dertlerden allahım korusun ya çok cektınız yoruldun artık
Doğduğundan beri neler neler yaptım. İlk doğduğu gibi iki tepsi tatlı dağıttık haftasında akika kurbanı kestirdik Afrika’da dağıttılar. Kaç kere sıcak ekmek dağıttık geçen gün oğlum adına Mevlüt okuttum yemekli. 12 tane hatim 300 civarı Yasin ve bir sürü sure teslim edildi onun adına. Bugün hamile kalmam için vesile olan bir abla vardı ona altın alıp götürdüm durumu da aşırı kötü zaten. Yani şu an daha aklıma gelmeyen bir sürü şey yaptık. Hepsini oğlumun hayrı için. Allah’ıma binlerce şükürler olsun büyük sağlık problemi yok ama doğduğu günden beri bir kere bile iyi olduğunu görmedim. O yüzden fazlasıyla yıprandım. Her gelen geçen oğlun çok güzel boylu poslu iri yarı bembeyaz diyor gerçekten çok rahatsız oluyorm bu durumdan artık. Geçen mevlitte de bir sürü kişi gelip gördü kimse görmesin dememe rağmen. Yani insanlara laf anlatmak çok zor.

Amin inşallah canım çok sağol. Nazara inanmıyordum ama insanların bebeğimi gördükten sonraki konuşmalarından sonra çocuğun huysuzlanmasından anladım. Kimseye göstermesem bile kaynanam sağolsun herkese yayıyor fotosunu. Kesinlikle laflarımı kaale almıyor. 20 günlükken çocuğumu ayak üstünde tutmaya çalışıyordu kaç kere yapma dememe rağmen yine herkesin içinde yapıyordu özellikle kayınpederimin yanında yapıyordu sesimi etmeyeyim diye. Ayağında sallama alışmasın diyordum bişey olmaz diyordu. Yine diretiyorum anlamıyor. Sonunda lafı ağzına tıkacagım gününü bekliyorum.

ben de bu saatte bunu düşünğyodum 1 bardak az su içsem çaput oluyor meme, yapmadığım tarif kalmadı. bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı diyorum ya ben de çıkmazlardayım, sağsam dolması saatler buluyor benim bebiş saat başı kalkar gece bile. o da mümkün değil bana. bence hormonal bu durum. nasip kader yani bana göre

valla benim bebemi verşyorum şster maç izliyor ister dizi, 0 ışık olsun isterdim ama öyle yoruluyorum ki 2 saat tutsun sütüm olsun uyrken diye ses etmiyorım

ben de olmuyorum ama o kadar meşgulüm ve kendimi unuttum ki doktora da gitmedim 3 ay sonda gel demişti, bi yere gitme hakkımı wc ve banyo olarak kullanıuorum

canım nazar hak zaten, inana ve bol tedbir al. benim annemin sağ göğsü saatler içinde kurudu şarıl şarıl süt akan göğüs . küçük kardeşim iyi gelişmişti, komşu ayy sütün ne kadar yaramış dedi akşama söndü . bi de çıkarmen benim nazarım değer okuyun diyor 60 yaşında kadındı ya

antropoloji dersinde “analık doğuştan gelir , babalık sonradan öğrenilir “ yazıyordu kitapta saatlerce üstüne konuşmuştuk :) yine de inşallah siz evde tekken dışarı çıkmıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…