2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Kıyamam ya çok üzüldüm Allah şifa versin nazarlardan korusun inşallah. Bence kısa sürede bi çocuk doktoruna görünün. Alerji de olabilir böyle kronik tıkanmalar varsa

sorarsan bana da yazar mısın? bi iki kere koydum gerçi slinge o şekilde ama hep yüzü öne dönük tutuyorum kucağımda. başka türlü durmuyor çünkü

Galiba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için

Bigaia probiyotik kullananlar günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?

Galiba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için
Bende iki şey çok işe yarıyor. birincisi toz zencefil + bal + limon, bu üçünü bir kasede karıştırıp gün içinde azar azar kaşıkla yiyorum. özellikle geceleyin boğazımı yumuşatıp ağrısını alıyor. ikincisi de tuzlu su ile gargara yapmak. saatte bir tuzlu suyla boğazımı çalkalıyorum. hızlıca rahatlatıyor. serum fizyolojikle burnunu yıkamak da fayda veriyor bayağı. inşallah tez zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…