Kıyamam ya çok üzüldümAşırı tıkanıyor mecburiyetten yaptım. Baya kötüleşti burnu hep tıkalı. Doğduğu günden beri gözümüz açılmadı. Her gören diyor ki ne kadar yakışıklı bi bebek. Allah özene bezene yaratmış iştr çok kilolu çok iri uzun bembeyaz saçları gür çok yakışıklı. Yemin ederim kim bunu söylüyorsa akşamında bişey oluyor. Perşembe arkadaşımın evine gittik bebeğim öylr bir tıkandı ki mosmor oldu bir türlü düzelmiyordu gece sabaha kadar tıkanıp ağlıyordu çok kötüleşti. Yaa ben artık nazara inanıyorm
sorarsan bana da yazar mısın? bi iki kere koydum gerçi slinge o şekilde ama hep yüzü öne dönük tutuyorum kucağımda. başka türlü durmuyor çünküBenimki de düz duruyor kucağımda hep dışa dönük gezdiriyorum evde öbür türlü asla durmuyor ama slingle bilemedim normal Kanguru lar bile 3 aylıkken dışa dönük kullanılabiliyor ne bileyim bilemedim doktora gittiğimde Bi sorucam
Yok valla benimde açık renkli canım doktora gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış regl bu dediKanama açık renkli kan miydi? Beni biraz da taze kan olması düşündürdü. Koyu kan olurdu genelde adetim
Bizde onu kullanıyoruz ama devam aynı. Sevindim düzelmesineMamayı değiştirdim hipp combiotic aldım günde 3 kere 60 cc alıyor, düzeldi şükür dün de bugün de yaptı rahatça
Galiba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için
Benim takip ettiğim birkaç çocuk doktoru var hususi belirtmişlerdi öyle olmaması gerektiğinisorarsan bana da yazar mısın? bi iki kere koydum gerçi slinge o şekilde ama hep yüzü öne dönük tutuyorum kucağımda. başka türlü durmuyor çünkü
Evet, çoğu zamanSizinkiler de altını açınca çiş yapıyo mu
Toz zencefilim vardı şimdilik onla yapayım çok sağolZencefil bal limon karışımı yap ye canım iyi geliyorçok geçmiş olsun
Nerdeyse her seferindeSizinkiler de altını açınca çiş yapıyo mu
Evet doktorda söylediKıyamam ya çok üzüldümAllah şifa versin nazarlardan korusun inşallah. Bence kısa sürede bi çocuk doktoruna görünün. Alerji de olabilir böyle kronik tıkanmalar varsa
1 kere 5 damlaBigaia probiyotik kullananlar günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz?
Sünnet yüzünden olabilir mi?Kızlar bugün yeni bir sorunumuz daha çoktı . Kanda enfeksiyon çıkmış
Oluyor mu ciddenSünnet yüzünden olabilir mi?
Bilmiyorum sünnet yeri iyileşmedi dedin ya belki orda enfeksiyon olmuş olabilirOluyor mu cidden
Bende iki şey çok işe yarıyor. birincisi toz zencefil + bal + limon, bu üçünü bir kasede karıştırıp gün içinde azar azar kaşıkla yiyorum. özellikle geceleyin boğazımı yumuşatıp ağrısını alıyor. ikincisi de tuzlu su ile gargara yapmak. saatte bir tuzlu suyla boğazımı çalkalıyorum. hızlıca rahatlatıyor. serum fizyolojikle burnunu yıkamak da fayda veriyor bayağı. inşallah tez zamanda geçerGaliba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için
Hemen bi parol iç ballı ılık bir süt ve bol meyve canım ben böyle 2 gün olmadsn toparladımGaliba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için