Doğrudur her bebek aynı olmuyor . İlk 3 ay sıkıntı olmuyor uyuyorlar ama iş 4.ay yani dünyaya geldiklerini fark ettikleri an , ne verirsen alışmaya başlayacakları ay 4.ay o zaman kopuyo dananın kuyruğuÇok şukur bızde uykuda pıroglem ypk oğlum da uyuyordu gunduzlerı pek uyumazdı sımdı 16 aylık rahatım çok şükür kızımda şuan öyle
Aynen her bebek bır degılDoğrudur her bebek aynı olmuyor . İlk 3 ay sıkıntı olmuyor uyuyorlar ama iş 4.ay yani dünyaya geldiklerini fark ettikleri an , ne verirsen alışmaya başlayacakları ay 4.ay o zaman kopuyo dananın kuyruğu
Senin işin hepinizden zor süt sagmak cok zorlu bi iş. Ben lohusa yağına başladım. Bu ay kilo alımımız iyi cıktı yagdan mı bilmiyorum ama sabahları 1 kaşık içiyorum artıkYa geceye sütüm yetmiyor diye mama veriyorum akşama kadar sütüm var geceye ne kadar sağsam da çıkmıyor o yüzden iki öğün mama vermek zorunda kalıyorum. Ayrıca kendim beslenmeme çok dikkat ediyorum sütüm yaramıyor mu çocuğa anlamadım ya ne gazoz içiyorum ne bişey hazır bişey tüketmiyorum ama gene aynı bu çocuk gene aynı ne yapacağımı
Biz de bugun olduk ben az once biraz calopol verdim. Yatmadan once de vericem biraz. Agrısı olabilir diye sadece kucağımda uyuyor yerine bıraktıgımda uyanıyor aglıyor. Anakucagında uyudu dieye yemek yapmay gittim yarısında uyandı slinge koydumda oyle devam ettim şimdi uyumus slingte.biz de aşılarımızı olduk bugün. ateş vs yok çok şükür ama aşıdan beri uyuyor. sanki yenidoğan zamanına dönmüş gibiyiz. emmek için uyanıyor sadece :/ gece anam ağlamaz inşallah
Gece kucagımdayken oyle dik yan falanda değildi yatarken öykkk dedi üstüme fıskırttı. Değiştirdim geceligimi bi süre sonra altını değiştirdim kucagıma aldım komple bosalttı üstüme 3. Pijamamı giydim kendi üstüde kirleniyo ıslanıyoBen kızımın sürekli kusmasından çok yoruldum, her emdiğini kusuyor sürekli üzerini değiştiriyorum sürekli koltuk siliyorum yattığı yerleri siliyorum çamaşır makinesindeki bir çamaşır bitmeden diğeri çıkıyor resmen. Doktora gidiyoruz sorun yok kilo alımı iyi bağırsakları uzuyordur normal diyor ama bu sürecin ne zaman biteceğini söylemiyor çok yoruldum çok
Ben de calpol verdim az omce. Gece yatarken de ver dedi doktor. Ateşten değilde agrısından dolayı verdik. Ben de şuanda ayakta slingleyim oturunca aynı huzursuz aglamaBiz bugün 2. Ay aşılarımızı oldukçok ağrısı var sanırım, uykusundan çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor sadece ayakta kucağımda duruyor oturursam basıyor çığlığı
Canım koldan verem, bir bacaktan zatürre, bir bacaktan 5li karma. Ateş yapmadı şükür ama baya huzursuz. Şifa olsun kuzulara da önemli değil gerisiHangi aşılar canım kaç tane ? Çok ağır oluyor hepsi bi anda kıyamam huysuz olması normal annesi ateşine dikkat et
Hepimizin bi sınavı vat benimki de çene yapısından dolayı memeyi kavrama sorunu yaşıyorÇok şanslısın masallah degazdan bitiyoruz biz
Ben de verdim canım az bir şey, gece versem mi emin değilim biraz daha gözlemleyeceğim eğer hala ağrısı var gibi olursa veririm, biz sabah 9 da olduk yeni yeni kendine geliyor gibiBen de calpol verdim az omce. Gece yatarken de ver dedi doktor. Ateşten değilde agrısından dolayı verdik. Ben de şuanda ayakta slingleyim oturunca aynı huzursuz aglama
Bunu günde 5 6 kez yaşıyorum bazen günde 8 9 kez kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyorum. Yenidoğanda çok kıyafet gerekmez çabuk büyür dediler diye az almıştım makineden çıkanları kurutmaya yetişemeyince tekrar alışveriş yaptımGece kucagımdayken oyle dik yan falanda değildi yatarken öykkk dedi üstüme fıskırttı. Değiştirdim geceligimi bi süre sonra altını değiştirdim kucagıma aldım komple bosalttı üstüme 3. Pijamamı giydim kendi üstüde kirleniyo ıslanıyo
Ben 10 gündür hiç vermiyorum ondan öncede günde bazen 1 bazem 2 kere bazı günler hiç vermiyodum dijital tartıya göre bu ay 1 kilo almışCanım sen mamayı ne zaman kesmiştin? 2.ay kontrolüne gitmiş miydin, kilo alımı nasıl? Ben de kesmek istiyorum ama kilo alımı yavaşlıyor diye korkuyorum
İnsan olmayınca çocuk da durmuyor sağmaya gidemiyorum bi gün yalnız kaldım sadece o gün de delirecek gibi oldum çocuk durmuyor sütü sağamadım mecburen mama verdim kaynanam bir günlüğüne görümceme gitmişti ama evde duramadım göğüslerim aktı çok fena bide ağrıdı ateş gibi oldu çıldıracaktım eşimi aradım ağlayarak dedim ben anneme gidiyorum iki saat boyunca çocuk ağlaya ağlaya yollarda otobüsle anneme gittim burnumdan geldi herşey ya çocuk duran çocuk değil ki sütümü sağabileyim başında birinin olması lazım anca zaten üstüne de gazlı bebek ne uyku var ne huzur sürekli de ağlıyor çok yoruldum artıkSenin işin hepinizden zor süt sagmak cok zorlu bi iş. Ben lohusa yağına başladım. Bu ay kilo alımımız iyi cıktı yagdan mı bilmiyorum ama sabahları 1 kaşık içiyorum artık
Kuzu bebegini memeye verdiginde napıyor. Emmese bile o diline degmesi falan da süt inmesine yarıyorİnsan olmayınca çocuk da durmuyor sağmaya gidemiyorum bi gün yalnız kaldım sadece o gün de delirecek gibi oldum çocuk durmuyor sütü sağamadım mecburen mama verdim kaynanam bir günlüğüne görümceme gitmişti ama evde duramadım göğüslerim aktı çok fena bide ağrıdı ateş gibi oldu çıldıracaktım eşimi aradım ağlayarak dedim ben anneme gidiyorum iki saat boyunca çocuk ağlaya ağlaya yollarda otobüsle anneme gittim burnumdan geldi herşey ya çocuk duran çocuk değil ki sütümü sağabileyim başında birinin olması lazım anca zaten üstüne de gazlı bebek ne uyku var ne huzur sürekli de ağlıyor çok yoruldum artık
Fitilin ismi nedir ?Kızlar doktorumuza mesaj atıp sordum kaka cıvık yani kabız değil fitille epeyce yaptı ama niye dört gündür yapmıyordu acaba mamadan mı diye. Zaten kabızlık beklemeyiz endişelenmeyin, mamada da anne sütünde de aynı şey olabilir biz buna yalancı kabızlık deriz sıkıntı yok demiş. Rahatladım biraz. Az önce yine biraz yaptı, fitilin az bi parçası kalmıştı onu da uygulamıştım onu geri atmamıştı pek kaka kalmamıştı herhalde içerde. Şimdi onu da atmış kaka yapıp. Yaparken annem fark etti kaka yapıyo şu an fitili atıyo herhalde dedi ıkınıyordu çünkü yüz ifadesi öyleydi. Fitil ıkınmayı sağlıyormuş çünkü. Değişik bi tecrübe oldu inşallah bi daha gerek kalmaz
Sinirleniyor istemiyor kafasını ittiriyorKuzu bebegini memeye verdiginde napıyor. Emmese bile o diline degmesi falan da süt inmesine yarıyor
Yaa ben aglayınca agrıdanmı bilemıyorum oyuzden verdim. Gazdan da yapıyor aslında amaBen de verdim canım az bir şey, gece versem mi emin değilim biraz daha gözlemleyeceğim eğer hala ağrısı var gibi olursa veririm, biz sabah 9 da olduk yeni yeni kendine geliyor gibi
Ya benimki farklı ağlıyor gibi böyle çığlık atar gibi, gazdan ıkınır gibi yapıyor genelde. Ondan ağrısı var gibi geldiYaa ben aglayınca agrıdanmı bilemıyorum oyuzden verdim. Gazdan da yapıyor aslında ama
Kesinlikle golden goat al. 5 kişi bir sürü mama değiştirerek sonunda benim yoluma geldiler şimdi aşırı memnunlar hepsi deYa biz hipp kullandık çok berbat etti çocuğu sma comfort a geçtik onda iyi gidiyor gibiydi size demiştim ya biberonda ağlıyor diye doktor idrar tahlili ve kültürü istedi dün idrar verdik neyse doktor mamayı değiştirelim dedi tekrardan şimdi ne alayım bilemedim ya ? Var mı önerisi olan normalde anne sütü sağıp veriyorum sadece geceleri iki kez mama veriyorum o kadar. İki kere vermeyle de bu çocuk bu kadar kötü nasıl olabilir anlayamıyorum.
Canım aç bırakmayı denedin mi? Bende sağım yapıyordum seni çok iyi anlıyorum. Benim bebeğimin uykusuzluğu gazı emdikten sonra çok azaldıSinirleniyor istemiyor kafasını ittiriyor