Gece veriyorsan mamayı kes kuzu ya. Bir süre oyle dene zaten ana işi senin sütün yapıyor belli.Ya biz hipp kullandık çok berbat etti çocuğu sma comfort a geçtik onda iyi gidiyor gibiydi size demiştim ya biberonda ağlıyor diye doktor idrar tahlili ve kültürü istedi dün idrar verdik neyse doktor mamayı değiştirelim dedi tekrardan şimdi ne alayım bilemedim ya ? Var mı önerisi olan normalde anne sütü sağıp veriyorum sadece geceleri iki kez mama veriyorum o kadar. İki kere vermeyle de bu çocuk bu kadar kötü nasıl olabilir anlayamıyorum.
İnşallah canımaa evet hatırladım hareketli mi diye sorduğunu. evet şu an birkaç gündür böyle yapıyor. inşallah bizim de geçer gider ya
Canım sen mamayı ne zaman kesmiştin? 2.ay kontrolüne gitmiş miydin, kilo alımı nasıl? Ben de kesmek istiyorum ama kilo alımı yavaşlıyor diye korkuyorumMamayı kesince benim bebeğimin gaz sorunu %90 bitti eğer mecburen mama veriyosan deneye deneye en az gaz yapanı bulman lazımbi de biberon da önemli sanırım
Canım sadece strese girme benim tavsiyem. Ben de çok stresliydim, o dönemde çocuk da huzursuz oldu eşim de. Haliyle stresten süt de azaldı daha beter döngü oluyor. Maalesef anneler olarak en önemli yapı taşı biziz. Biz güçlü olunca diğer dengeler düzeliyor. Mamayı 30 cc olarak başlayıp arttır gaz yaptı diyorsan ya da değiştirerek deneyebilirsin.süt gün içinde çok azalıuor dr evolvia önerdi aldık deneyin alışır dedi zeytinyağı koydum içine ama pişman oldum çocuga eziyet oldu, kendim için uyumak değil süt olması için uyumak istiyorum çok kötü kısır döngüye girdim. biberonu da avent aldım
Gaz anlamında benim araştırıp gördüğüm golden goat iyiydi, biz de onu kullanıyoruz. Bi sorun yok çok şükürYa biz hipp kullandık çok berbat etti çocuğu sma comfort a geçtik onda iyi gidiyor gibiydi size demiştim ya biberonda ağlıyor diye doktor idrar tahlili ve kültürü istedi dün idrar verdik neyse doktor mamayı değiştirelim dedi tekrardan şimdi ne alayım bilemedim ya ? Var mı önerisi olan normalde anne sütü sağıp veriyorum sadece geceleri iki kez mama veriyorum o kadar. İki kere vermeyle de bu çocuk bu kadar kötü nasıl olabilir anlayamıyorum.
Biz de bugün olduk aşıları teyzeleri, inşallah iyi geçer ateşi filan çıkmaz bakalımBiz bugün 2. Ay aşılarımızı oldukçok ağrısı var sanırım, uykusundan çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor sadece ayakta kucağımda duruyor oturursam basıyor çığlığı
Yaaa Allah iyiliğini versinKızlar bebelerin saçları ne durumda bizimki dökülüyor gibi önler baya açıldı. Cocugum kıvanç tatlıtugla tüpçü fikret arası bişeye evrildi fikrete yaklaşıyor git gide
ben de sizin gibi sütüm az geldiği zamanlarda bestlak kullanıyordum ama doktorum emzirme dönemi boyunca sürekli kullanırsam etkisini göreceğimi söyledi gerçekten de düzenli kullanınca az gelme sorunu yaşamadım. bunun yanında da bitki çayları falan tükettim tabiKızlar sütüm her emzirmede dolu dolu gelmiyor ya ancak uyuduğumda dinlendiğimde böyle sütün bol bol gittiğini görüyorum az gittiğinde de oğlum sinirleniyor zaten.boyle hissettiğimde bestlak kullanıyorum ama anında fayda etmiyor. Sütünüzü ve kalitesini arttırmak için bir takviye alıyor musunuz? Çay vs tablet gibi var mı öneriniz?
Çok şukur bızde uykuda pıroglem ypk oğlum da uyuyordu gunduzlerı pek uyumazdı sımdı 16 aylık rahatım çok şükür kızımda şuan öyleHe bir de bebeği 1 yaş olan anne der ki ;
Lütfen kim olursa olsun. Bebeklerinizi uyku konusunda rutinlere ve 3. Aydan itibaren yatağında kendi kendine uyumasını sağlayın :) akşam 8den sonra bebek görmeye gelenler olsa dahi uyku saati ise asla odasından çıkarmayın .
Hala ayakta sallayan ve geceleri sık uyanan bebeğim olduğundan size söylemek istedim
doktor illa evolvia al dedi canım golden goat ı da dedi ama onu 3. sıraya koydu keşke onu alsaydım yaİnşallah canımbizim de belli olmuyor, keyfine göre tamamen
Canım sen mamayı ne zaman kesmiştin? 2.ay kontrolüne gitmiş miydin, kilo alımı nasıl? Ben de kesmek istiyorum ama kilo alımı yavaşlıyor diye korkuyorum
Canım sadece strese girme benim tavsiyem. Ben de çok stresliydim, o dönemde çocuk da huzursuz oldu eşim de. Haliyle stresten süt de azaldı daha beter döngü oluyor. Maalesef anneler olarak en önemli yapı taşı biziz. Biz güçlü olunca diğer dengeler düzeliyor. Mamayı 30 cc olarak başlayıp arttır gaz yaptı diyorsan ya da değiştirerek deneyebilirsin.
Gaz anlamında benim araştırıp gördüğüm golden goat iyiydi, biz de onu kullanıyoruz. Bi sorun yok çok şükür
Biz de bugün olduk aşıları teyzeleri, inşallah iyi geçer ateşi filan çıkmaz bakalımAğrılarının olması normalmiş canım, ben de bugün kucağımdan bırakmam gibi. Huzursuz oluyor çünkü Sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz
Yaaa Allah iyiliğini versinBen de yana tarayınca kızım Şuayip gibi oldu diyorum, eşim kızıyor. Kızım büyüyünce söyleyecekmiş annen sana Şuayip diyor diye Ama napiyim benziyo Baya ön kısımlar azalıp açıldı bizim de İnşallah yenileri çıkıyordur
Ya geceye sütüm yetmiyor diye mama veriyorum akşama kadar sütüm var geceye ne kadar sağsam da çıkmıyor o yüzden iki öğün mama vermek zorunda kalıyorum. Ayrıca kendim beslenmeme çok dikkat ediyorum sütüm yaramıyor mu çocuğa anlamadım ya ne gazoz içiyorum ne bişey hazır bişey tüketmiyorum ama gene aynı bu çocuk gene aynı ne yapacağımı şaşırdım artıkGece veriyorsan mamayı kes kuzu ya. Bir süre oyle dene zaten ana işi senin sütün yapıyor belli.
biz de aşılarımızı olduk bugün. ateş vs yok çok şükür ama aşıdan beri uyuyor. sanki yenidoğan zamanına dönmüş gibiyiz. emmek için uyanıyor sadece :/ gece anam ağlamaz inşallahBız bugün ıkı aylık asımızı olduk şuan lık ıyıyız ama atak haftasında olunca bıraz huzursuz 6 kılo 50 gram olmuş 60 cm lık cüce benim kucagımdan ınmıyo şuan
Bızınkı fazla uyumadı bakalım gece nasıl olucakbiz de aşılarımızı olduk bugün. ateş vs yok çok şükür ama aşıdan beri uyuyor. sanki yenidoğan zamanına dönmüş gibiyiz. emmek için uyanıyor sadece :/ gece anam ağlamaz inşallah
Çok şanslısın masallah deGazımız yok pek :/ daha doğrusu gaz sancısı yok, olan gazı atıyo alttan üstten vs. Vallahi anlamadım ben bu işi
Hangi aşılar canım kaç tane ? Çok ağır oluyor hepsi bi anda kıyamam huysuz olması normal annesi ateşine dikkat etBiz bugün 2. Ay aşılarımızı oldukçok ağrısı var sanırım, uykusundan çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor sadece ayakta kucağımda duruyor oturursam basıyor çığlığı