2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Evet evet güçlü çekmezse geliyor o ses benimki de öyle :/ bir sürü pozisyon deniyorum doğru kavrasın diye gerçekten zor oluyor

Korktum biraz ya araştırıyorum akşamdan beri ama öyle aşırı mukus falan yok hafif sümüksülük başladı normal yani o zaman
Benimkinde hep var. Bazen yediklerimiz içtiklerimiz veya değiştirdiğimiz mama ve damlalardan da kaynaklı olabiliyor. Veya gribal enfeksiyonu varsa. Ben pimpirikli olmayı bıraktım artık daha rahat ve sakinim. Mesela günde ne kadar kaka çiş yaptığını beslendiği saatleri hepsini biliyorum ve en ufak bi şeyde sorun yaratmıyorum. Şu an çocuğuma cidden bakabiliyorum. Eskiden en ufak bişeyde stres yapıp üzülüyordum yedi yirmi dört her yerden araştırıyordum ama şu an stres yapmadığım için dha iyi gözlem yapabiliyorum ve çoğunlukla yaşadığımız durumların normal olduğunun farkına vardım. Bunlar her bebekte var canım çoğu kabız oluyor gaz problemi oluyor kakasının rengi değişiyor grip oluyor enfeksiyon kapıyor bunları herkes yaşıyor grupta hepimiz tek tek sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz farkındaysanız. Ben önceden stres yaptığım için neyden kaynaklı ağladığını bilemiyordum aklıma bir sürü şey geliyordu. Ama şu an sakin olduğum için kafam rahat olduğu için hemen onun sorununu bulup halledebiliyorum.

OKUYUN LÜTFEN damlaları mamaları verirken iyi gözlemleyin iyi gelip gelmediğine bakın.

Kızlar probiyotik damla bagırsakları daha iyi çalıştırıyormuş o yüzden herkes çoğunlukla tercih ediyor. Doktor tavsiyesiyle başladık ( maflor ) ve o günden beri çocuğum 10 gün boyunca kakasını yapamadı ve fitille iki kere yaptı sadece. Yani anlayacağınız şey her bebek aynı olmadığı için herkese iyi gelen sizinkine iyi gelmeyebilir. Çocuğunuzu iyi gözlemleyin ben hep mamadan kabız olduğunu düşünüyordum taa ki 10 gün sonra o damlayı bırakana kadar. Yani stresi bırakın artık hepiniz sakin olun. Bir çocuk ağlıyorsa bilinki bi sorunu var. Ve biz sakin olmadığımız süre boyunca onun sorununu anlamayacağız ve çocuğumuz hep ağlayacak ve bu güzel küçük hallerinin tadına varamayacağız

Hayırlısıyla bu 8. Atak ne zaman bitiyor bu gazlar ne zaman bitiyor canlar. Akşamdan beri saatte bir uyanan ve her 30 saniyede bir mızıklanan bebeğim geldi kucağıma kuş gibi kondu ve mışıl mışıl uyuyor.

Hayırlısıyla bu 8. Atak ne zaman bitiyor bu gazlar ne zaman bitiyor canlar. Akşamdan beri saatte bir uyanan ve her 30 saniyede bir mızıklanan bebeğim geldi kucağıma kuş gibi kondu ve mışıl mışıl uyuyor.
Ben de bunu çok merak ediyorum gece acı çeker gibi bağırıyor kızım elimden de bir şey gelmiyor

Nasıl etkisi oldu acaba zeytinyağının yani nasıldı bebeğiniz ve nasıl değişiklik oldu? Benimki de iki günü geçti kaka yapmıyor cumartesi gecesi yapmıştı en son
Benim bebeğim kolik bebek mesela doktor bigaia damla verdi içeriğinde mesela probiyotik ve ayçiçek yağı var oyuzden bence doğal olarak 1cay kaşığı zeytinyağı verilebilir gazdan krize girdiği bir vakit kimyon demleyip 2cay kaşığı verdim gazına gerçekten çok iyi geldi mesela nurse Harvey damla nin icerigindede kimyon var neden doğal olarak vermeyelim ki öyle düşünüyorum

Kizlar bişey sormak istiyorum bebegiz kolik bebek doktor mama verme sadece anne sütü dedi ama bazen doymuyor memeyle ve gece falan 1olcek de olsa Mama veriyorum hipp sizler neler kullanıyorsunuz mama buda biraz gaz yapıyor sanırım mama olarak ne alsam fikriniz var mi

Bir sorum daha olacak cay kahve meselesini ne yapıyorsunuz mesela ben dün 1duble kahve içtim türk kahvesi kafeinsiz aldım hatta sizce bebeğe etkisi nedir bazen uykuya dalmakta zorlaniyor bebek benim içtiğim kahveyle ilgisi varmidir

Çok fazla çay kahve bebeğin uykusunu etkiliyomuş ben içmiyorum ama burda içen arkadaşlar öyle söyledi. Kafeinsiz etki etmez ama

Kızlar bikaç sorum var nolur bi cevaplayın sütü sağıp biberonda bıraksam kesilmesin diyede biraz ağzı açık şekilde sonra kapatsam 3 saat durur dimi öyle? Bide buzdolabına koyarken illa süt saklama poşeti şart mı biberonda da durabilirmi? Ve buzdolabındaki süt Ilık hale getirdikten sonra başka bi turda süt eklenebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…