2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Burda görmüştüm. Bebeği koltuk altınıza alıp emzirirseniz meme değiştirmeden, daha iyi boşalttığı yazıyordu. Öncesimde masaj, sıcak kompres, ılık duş da etkiyi arttırıyor sanırım.
Ben mastit için antibiyotik kullandım gerçi ama öyle emzirmenin faydasını gördüm diye düşinüyorum. Kim yazdı bilmiyorum. Allah razı olsun ondan.
Bende denedim canım işe yarıypr dediğin gibi ama benim meme ucumda süt incisi oluyor onu patlatmadan açılmıyor malesef

• Beğen
Reactions: Gao
Arkadaşlar bebeğüm 52 günlük ama bu gün hiç emmek istemiyor banyo yaptırdım mama verdim uyudu sonra uyandırdım emzirmek için ama midesi bulamıyordu öğürüyordu kaç damla içti bıraktım ama emmek istemiyor

Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde 😂

Soran herkese teşekkür ederim.
Gözün aydın cnm 🥰🥰

Arkadaşlar bebeğüm 52 günlük ama bu gün hiç emmek istemiyor banyo yaptırdım mama verdim uyudu sonra uyandırdım emzirmek için ama midesi bulamıyordu öğürüyordu kaç damla içti bıraktım ama emmek istemiyor
Tıkalı olabilir mi burnu? Hep mi öyle şimdi mi oldu?

Bebeği ıkınır gibi sesler çıkaran var mı iki gecedir kaka da yapmıyor gündüz sorun yok hep kakalı bezler var ama geceleri kaka yapmaya çalışıp yapamıyor gibi sesler çıkarıyor ve bezinde yalnızca çiş oluyor. Sadece anne sütü alıyor bu arada yani mama kaynaklı bir kabızlık falan olamaz
Bence gaz

• Beğen
Reactions: Gao
Kızlar bugün 52. Günümüzdeyiz kanamam oldu çamaşırımda acaba adet mi oldum ped taktım hala geliyor ağrım falanda yok ama

Yaa sizde de mi var? Kaç aylık bebişiniz ve kilo alımı/doyma durumu nasıl? Ben mama da veriyorum kilo alması azdı çünkü doktor mama takviyesi demişti. Mama vermesem bütün gün memede boş boş emecek ve doymayacak resmen çok sinirim bozuluyor bu konuya benim :KK43:

Bi de memeyi kavraması nasıl güçlü mü? Benimki güçlü çekerken o ses olmuyor sonra zayıflıyor ve ses gelmeye başlıyor
gece beslerken çok çıkıyor canım , ben sorun oldugunu bilmiyodum bi gün aşıda çok ağlayınca hemen meme verdim ebe dedi biraz dik tutun hava giriyor ses olmaması lazım dedi. ama emgelleyemedim gece beslenmesi yaparken oluyor benim sadece gece sütüm oluyo gündüz savaş veriyorum gelsin diye. bence güçlü çekmezlen geliyo bilemitorum bebişten bebişe değişebilir. mama vermeye başladım ben de yavaştan

Arkadaşlar merhaba oğlum tam bir aylık günde bi kaç kez mama alıyor haricinde sürekli emiyor bu gün dördüncü gün kakasını yapamiyor sırt göbek masajı yaptım fayda etmedi mamasina azıcık zeytinyağı katsam mi hiç yapan oldu mu
Canım ben 2 3 damla kadar koyup içiriyordum çok faydasını gördüm

X