2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Türk kahvesi içtiğimde bebeğim uyumuyor 2 gün denedim sonra içmedim sende içmeden bir dene fark olursa içmezsin

Dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün kalır canım. Diyelim şimdi sağdın koydun buzdolabına 2 saat sonra tekrar sağdın onu da buzdolabına ayrı koyuyosun ikisi aynı soğukluğa geldiğinde karıştırabilirsin. Ya da önceden sağıp buzdolabına koyduğun soğuk sütü ısıtıp taze sağdığınla karıştırabilirsin ısıları aynı olması lazım ben öyle dinlemiştim bi emzirme danışmanından. Biberonla koyabilirsin bu arada illa poşete gerek yok.

Kızlar biz aczaneden biogaia gaz damlası alacaktık eczacı eşime bigaia diye bir damla vermiş bunlar farklı mı bilen var mı ?
Farkını bilmiyorum da bizim gaz sorunumuz yok ama BiGaia’yı kullanıyoruz probiyotik takviyesi açısından. Emme sırasındaki gaz sıkıntısına iyi geldi gibi, memnunuz şuanda

Ayy napcaz ya gece hep üstümde uyuyo yerine koyunca 5 dk sonra uyanıyo temas bağımlısı
Ya bizim de gündüz öyle hiçbir iş yapamıyorum, tuvalete bile gidemiyorum. 40 dk.ya 1 saate bir emiyor, o aralarda da uyumuyor, ya kucağımda uyuyor ya da gözünün önünde olup ilgilenmemi istiyor. Aç diye düşünüp sağıp verdim sütü ama yine ayakta. Sadece mama içerse o geç sindirildiği için sanırım biraz uyuyor. Yoksa hep kucağımda uyuyor, bitişik olduk hep. Koyduğum an uyanıyor Geçici mi yoksa tamamen bağlandık mı bilemiyorum

Biberon hava aldığı için ben koymuyorum o şekilde buzdolabına en iyisi poşet bence başka bi tur dediğin nedir anlayamadım ? Ilık hale getirdikten sonra onun tüketilmesi lazım başka sütle karıştıramazsın

Ya benim kızım cumartesi geceden beri kaka yapmadı. Doktor kontrolümüz vardı bugün, bugün de yapmazsa yarın fitil dedi, fitil yazdı. Siz kullandınız mı daha önce :/ tarif etti ama tamamen unuttum gibi ben

Bi de zeytinyağı önerdi mamasına damlattım 2-3 damla kadar

Zeytinyağı fayda etmedi mi canım poposuna ve karnınada sür biraz istersen karnına da masaj yaparsan rahatlar yoksa mecbur fitili kullancan

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz ya çok zorlanıyorum akşama kadar bi şey yiyemiyorum tuvalete kucağıma alıp gidiyorum mecburen umarım geçicidir

Kızlar bişey sorucam siz bebegin kıyafetlerini kirlendigindemi değiştiriyosunuz yoksa aa gece yatıcaz diye bi kıyafet ya da sabah kalkınca degiştirme gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…