2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bişey sorucam siz bebegin kıyafetlerini kirlendigindemi değiştiriyosunuz yoksa aa gece yatıcaz diye bi kıyafet ya da sabah kalkınca degiştirme gibi.
Ben bugün 4 kere kıyafet değiştirdim. Çişleniylo kaka değiyo kusuyo hiç kirli bırakmıyorum. Ama kirlenmese gece ve gündüz değiştirirdim

Ben bugün 4 kere kıyafet değiştirdim. Çişleniylo kaka değiyo kusuyo hiç kirli bırakmıyorum. Ama kirlenmese gece ve gündüz değiştirirdim
Ben artık çiş yaparken kirletmemeyi baya ilerlettim bazen 2 saat içinde 4 5 kıyafet değişiyorduk ama gece uyuycak kıyafet değiştireyim demedim hiç. Zor uyuyunca uyandırmayayım die. Ama şimdi gün boyu ne kusmuk ne çiş olmuyo genelde. Mendil önlük falan koyuyorum kusmasın üstüne diye. Acaba rutine uydurabilirmiyiz gece biz gibi pijama giysin sabah çıkarsın dir merake ttiö

Kızlar Yenidoğanlar 16 saat uyur deniyor hep ama benim bebeğim gündüz en fazla 40 dakika uyuyor gece biraz daha iyi 2 saatte bir uyanıyor benimki mi böyle herkeste aynı sıkıntılar var mı ? Çok zor gerçekten insan sadece bunları ben yaşıyorum sanıyor bazen bende oturup ağlıyorum

kirletince değiştiriyorum ben sadece, gece pijama şu an çok zor uyusunda artık neyle uyursa modundayım

Canım durumlar benzer her gün farklı bisey gece bizimde 2 saat 2 buçuk saat max

Sabah uyanıyor akşam 10a kadar en fazla uyuduğu 1 sat o da aralıklı ay ne kadar zor bir süreç tabi binlerce şükür bugünümüze ama gerçekten yorucuymus

doktor tavsiyesi palm yağı içermeyen evolvia aldım gaz yaptı, içine zeytinyağı koyup 1 çay kaşığı sabah veriyorım gece kıvranmaktan uyuyamamıştı çünkü

Sabah uyanıyor akşam 10a kadar en fazla uyuduğu 1 sat o da aralıklı ay ne kadar zor bir süreç tabi binlerce şükür bugünümüze ama gerçekten yorucuymus
evet ben de şükrediyorum ama uyumayan bebek zormuş sürekli sabır diliyorum Allah tan ne zamana düzeleceğiz bilmiyorum bu belirsizlik beni çok kötü yapıyor 9 da başladık şu an hala uyumuyor babası götürdü kucağına aldı yine ağladı

Birde kızlar boguluyor gibi ses çıkarıyor benim oğlum bayağı kuvvetli bir ses böyle çırpınıyor bi anda geçiyor uykusu arasında oluyor

Canım ben yeni yeni yapmaya başladım, gece rutini oluşturuyorum. 9/ 9.30 gibi eşim büyük kızımı ben küçüğü uyutmaya giriyoruz. O sırada fermuarlı pijama giydiriyorum, burnunu temizliyorum, ışıkları kapatıyorum, keyfi yerindeyse masaj yapıyorum, sonra da meme her gün bunu uygulamaya çalışıyorum. Sabah uyanınca da aynısı burun temizleme ve üst değiştirme. Gündüz alt üst giydiriyorum.

Birde kızlar boguluyor gibi ses çıkarıyor benim oğlum bayağı kuvvetli bir ses böyle çırpınıyor bi anda geçiyor uykusu arasında oluyor
kaç günlük acaba? benim bebeğim prematüre doğdu. bizde de başlarda uyku apnesi gibi öyle bir sıkıntı vardı zamanla azaldı, şimdi nerdeyse hiç olmuyor çok şükür

vallahi helal olsun. iki çocukla bu kadar rutin oluşturabilmek çok büyük iş bence. asla rutin oluşturamıyorum çünkü bebiş her gün ezber bozuyor. bir hafta gece uykusu varsa bir hafta yok. bir hafta temas bağımlısıysa diğer hafta beşiğinde uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. maşallah size

Kızlar bişey sorucam siz bebegin kıyafetlerini kirlendigindemi değiştiriyosunuz yoksa aa gece yatıcaz diye bi kıyafet ya da sabah kalkınca degiştirme gibi.
kirlendiğinde değiştiriyorum canım. benim bebeğimde reflü var aşırı kusuyor. bazen mama önlüğüyle idare ediyoruz ama bazen yeterli olmuyor. gün içinde sabahtan akşama kadar aynı kıyafetle kaldığı çok nadir oluyor. genelde alt üst takımın üst kısmı kirleniyor. sudan tasarruf olsun diye sadece üstü atıyorum kirliye çünkü alt kısımlar hep temiz :/

aynı durumdayız tuvalete bebek kucağımda gittim ve ne yaşıyorum ben ya dedim kgkffk şanslıysam slingte duruyor da yemek yapıyorum ama o kadar hareketlendi ki eli kolu bir yere değecek yemek yaparken diye ondan da korkuyorum. gündüz sadece kucağımda uyuyor, gece ne kucağımda ne yatağında uyuyor, öylece sabahı ediyoruz. ama hep böyle değildi bir haftadır böyle. herhalde atak dönemi filan diyorum sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…